Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia - CFR Cluj 0-1. Păun a adus victoria campioanei României din penalty! Clujenii, din nou la un punct în spatele liderului FCSB

VIDEO | Chindia - CFR Cluj 0-1. Păun a adus victoria campioanei României din penalty! Clujenii, din nou la un punct în spatele liderului FCSB

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins pe Chindia Târgovişte în deplasare, 1-0, după un gol marcat de Adrian Păun din penalty, în minutul 52. Campioana României a acumulat 44 de puncte, la o lungi de undă în spatele liderului FCSB, care are 45.

LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - CFR Cluj 0-1 (Păun 52-pen)

  • Chindia - Aioani - Căpuşă, Piţian, Al. Iacob, C. Dinu - Neguţ, V. Raţă, M. Dulca, D. Dumitraşcu - D. Popa, D. Florea 
  • Rezerve: D. Moldovan - Martac, A. Şerban, Berisha, Kocic, Fomba, Fl. Mitrea, M. Costea, Yameogo 
  • CFR Cluj: Sandomierski - Cr. Manea, Vinicius, Ben Youssef, Camora - C. Deac, William Soares, Gîdea - Chipciu, Debeljuh, Costache 
  • Rezerve: Bălgrădean - Susic, Latovlevic, Hoban, Aurelio, Pereira, Păun, Carnat, Rondon 

Min. 90+3 - Final de meci.


Min. 76 - Ocazie Chindia! Şut în bara transversală, Sandomierski era bătut!


Min. 65 - Ocazie Chindia! Florea ratează incredibil din 2 metri. Neguţ a retrimis cu capul în careu, după o centrare la colţul lung, dar Florea n-a reuşit să înscrie de la o distanţa mică de poarta lui Sandomierski.


Min. 52 - GOL CFR Cluj! Adrian Păun transformă penalty-ul şi deschide scorul pentru CFR Cluj!


Min. 50 - Penalty pentru CFR Cluj! Andrei Piţian atinge mingea cu mâna în careu şi arbitrul Radu Petrescu dă penalty!


Min. 46 - Ocaize CFR Cluj! Luis Aurelio trage mult peste poarta lui Aioani, din marginea careului, după o centrare respinsă aiurea a lui Camora.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Pauză.


Min. 45 - Ocazie Chindia! Căpuşă îi testează reflexele lui Sandomierski, de la distanţă, însă portarul CFR-ului răspunde prezent la şutul său.


Min. 42 - Ocaize CFR Cluj! Păun trage de la 18 metri, foarte puternic, Aioani se întinde serios şi respinge în corner.


Min. 38 - Ocazie CFR Cluj! Costache reia moale cu capul, din centrul careului, după ce Debeljuh a centrat perfect din partea dreaptă a atacului campioanei. Aioni n-a avut nicio emoţie.


Min. 35 - Ocazie Chindia! Dulca trage de la distanţă, dar pe lângă poarta lui Sandomierski!


Min. 18 - Ocazie Chindia! Florea reia cu capul peste poarta lui Sandomierski, după o centrare din dreapta.


Min. 1 - A început meciul.


Înaintea partidei, CFR Cluj se afla pe locul secund în Liga 1, cu 41 de puncte, cu patru mai puţine decât FCSB, dar şi cu un meci în minus. De cealaltă parte revelaţia Chindia Târgovişte e pe loc de play-off, pe şase, cu 28 de puncte.

În ultimele cinci etape, campioana României are trei victorii şi două remize, în timp ce Chindia are două victorii şi trei remize. 

Antrenorul clujenilor ştie că nu va fi un meci uşor pentru CFR. „O echipă care a produs rezultate foarte bune, consistente, vine după 8 meciuri fără înfrângere, sunt lucruri care ne trezesc atenţia. Ne aşteptăm la un joc greu şi vedem că nu e niciun joc câştigat deja. Şi contracandidatele noaste la titlu întâmpină dificultăţi, adversarele sunt motivate să compenseze diferenţa valorică. Chindia a arătat lucruri foarte bune şi a câştigat puncte suficiente la clasament, exprimarea echipei o îndreptăţeşte să spere la play-off", a mărturisit Iordănescu.

Afla mai multe despre: cfr clujchindia targovisteliga 1 

viewscnt
Articole similare