Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia Târgovişte - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează şansa de a reveni pe locul 3. Decizii controversate de arbitraj, în prima repriză

VIDEO | Chindia Târgovişte - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează şansa de a reveni pe locul 3. Decizii controversate de arbitraj, în prima repriză

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte şi FC Botoşani au remizat, scor 1-1, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1.

VIDEO | Chindia Târgovişte - FC Botoşani 1-1


În prima repriză, gazdele au cerut un penalty, dar centralul Bogdan Dumitrache nu a dictat nimic. Oaspeţii au reclamat un offside la golul încasat de la Sila.

În partea secundă, Mateus Santos egalează şi o duce pe Botoşani la 45 de puncte, dar moldovenii rămân pe locul al patrulea, ratând şansa de a reveni pe locul trei, în locul celor de la Voluntari.

Chindia ajunge la zece meciuri consecutive fără victorie pe teren propriu. Se clasează pe locul 11, cu 29 de puncte.


Echipele de start:

  • Chindia: D. Moldovan - Butean, Piţian, P. Iacob, Căpuşă - Sila, M. Dulca, Passaglia, M. Şerban - D. Popa, D. Florea
  • Rezerve: Căbuz, Roumpoulakou, Corbu, Jopa, A. Ioniţă, Cherchez, Celea, Cantave, Chunchucov
  • FC Botoşani: Pap - Braun, Dican, Dawa, Ţigănaşu - E. Florescu, E. Papa, Tîrcoveanu - Mailat, M. Roman II, Mateus Santos
  • Rezerve: M. Contra, Patache, Neciu, Petkovski, Dragu, Lupeta, C. Maxim, E. David

Min 90+3. Final de meci

Min 83. Ocazie Botoşani. Florescu şutează pe lângă poartă.

Min 64. Chindia marchează, dar a fost semnalizat o poziţie de offside la Mailat.

Min 53. GOOOL BOTOŞANI. Mateus Santos restabileşte egalitatea pentru moldoveni.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+1. Sfârşitul primei reprize.

Min 13. GOOL CHINDIA. Sila marchează cu un şut la colţul scurt. Poziţia în care acesta primeşte mingea în flancul drept este suspectă de offside.

Min 9. Chindia cere penalty. Florea pătrunde în careu, dar Dawa îl opreşte pe jucătorul dâmboviţean cu un braţ aplicat în figură. Bogdan Dumitrache, aflat la al treilea meci la centru în acest sezon, consideră că nu s-a întâmplat nimic neregulamentar.

Min 1. A început partida.


Chindia se prezintă la ora jocului cu formaţia moldoveană după ce a scăpat printre degete o victorie extrem de importantă cu FCSB, ocupanta locului secund din Liga 1.

Dâmboviţenii au avut un avantaj de două goluri la pauză, dar în repriza a doua bucureştenii au revenit spectaculos şi au luat toate cele trei puncte puse în joc.

Eşecul cu FCSB a fost singurul înregistrat în acest an pentru Chindia, care a mai obţinut o victorie (0-1 cu Farul, în deplasare) şi trei remize.

Formaţia pregătită de Emil Săndoi se clasează pe locul al 11-lea, cu 28 de puncte strânse în 26 de etape.

De partea cealaltă, Botoşani a pierdut locul trei după victoria celor de la Voluntari de sâmbătă, 3-1 cu Sepsi. Dar în cazul unui succes, moldovenii pot reveni pe ultima treaptă a podiumului Ligii 1.

Gruparea condusă de Marius Croitoru vine după ce a înregistrat o victorie cu Academica Clinceni (2-0), dar şi o înfrângere cu FC U Craiova (2-3).

Afla mai multe despre: chindiabotosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare