Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eric îl salvează pe Hagi! Chindia - Viitorul 0-1. ”Regele” a făcut schimbări masive în echipă. Ratări imense pe final de meci

VIDEO | Eric îl salvează pe Hagi! Chindia - Viitorul 0-1. ”Regele” a făcut schimbări masive în echipă. Ratări imense pe final de meci

Superliga

Comentarii

Viitorul Constanţa a câştigat cu 1-0 meciul de la Ploieşti cu Chindia Târgovişte. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Eric, în minutul 54.

Într-o partidă în care a făcut şapte modificări faţă de meciul cu Dinamo, Viitorul lui Hagi a avut nevoie de sclipirea lui Eric pentru a lua toate punctele din deplasarea de la Ploieşti, locul unde Chindia îşi joacă meciurile de pe teren propriu.

Chindia a început mai bine jocul, iar bara lui Neguţ le-a dat emoţii celor de la Viitorul. Fosta campioană a României s-a trezit pe parcurs, iar Eric şi Calcan s-au întrecut în ratări. Partea a doua a început cu golul marcat de Eric, în minutul 54, şi s-a terminat cu ocazii incredibile ratate de Viitorul, în urma unor contraatacuri.

Gabi Iancu a lovit bara, iar apoi a fost blocat incredibil de Aioani, pentru ca Boboc să rateze şi el dintr-o poziţie ideală.

Viitorul se impune cu 1-0 şi constănţenii se gândesc acum la meciul cu Gent din Europa League. După două etape, Viitorul e pe primul loc în Liga I, obţinând două victorii.

LIVE VIDEO | Chindia - Viitorul 0-1 (Eric 54)

Echipele de start:

Chindia: Aioani - M. Martac, M. Leca, C. Dinu, R. Neciu - D. Novac - C. Neguţ, O. Bic, L. Mihai, Neicuţescu - M. Voduţ
Rezerve: D. Moldovan, A. Burlacu, D. Dumitraşcu, A. Dudea, Yameogo, D. Florea, A. Şerban
Antrenor: Viorel Moldovan

Viitorul: Tordai - Boboc, Ţîru, V. Ghiţă, B. Kuipers - A. Ciobanu, Artean, Tîrcoveanu - Eric, G. Ganea, A. Calcan
Rezerve: Căbuz, Mladen, De Nooijer, Dulca, Ammari, H. Keyta, G. Iancu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 90: Patru minute suplimentare.

Min. 78: OCAZIE VIITORUL! Contraatac excelent al Viitorului, finalizat cu şutul lui Boboc, respins bine de Aioani.

Min. 62: OCAZIE VIITORUL! Iancu trage bine, dar Aioani respinge excelent în corner.

Min. 61: BARĂ VIITORUL! Gabi Iancu, la prima atingere, nimereşte bara! Portarul Aioani iese aiurea

Min. 54: GOOOL VIITORUL! Eric şutează perfect, de la 16 metri, şi Viitorul deschide scorul.

Min. 46: OCAZIE VIITORUL! Eric îl vede excelent pe Artean, la marginea careului, dar şutul acestuia se duce puţin pe lângă poartă!

Min. 45: Un minut suplimentar.

Min. 17: OCAZIE INCREDIBILĂ VIITORUL! Calcan şi Eric se întrec în execuţii greşite, din câţiva metri. Calcan trimite direct în peluză!

Min. 9: BARĂ CHINDIA! Neguţ se distrează cu apărarea lui Hagi, dar şutul său se duce în bară!

Min. 1: A început meciul.

Viitorul Constanţa este, probabil, echipa cu cei mai mulţi ochi aţintiţi asupra ei, după ce puştii lui Gică Hagi au umilit-o pe Dinamo, câştigând meciul epilog al primei etape, 5-0, la Ovidiu. După imensul succes de pe teren propriu, Viitorul va juca în deplasare cu nou-promovata Chindia Târgovişte. 

Chiar dacă, teoretic, Chindia joacă "acasă", practic tot în deplasare va fi partida, din moment ce va avea loc pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti. Arena "Eugen Popescu" din Târgovişte a intrat într-un proces de renovare şi sunt mici şansele ca elevii lui Viorel Moldovan să joace în acest sezon la Târgovişte. 

LIVE VIDEO | Chindia - Viitorul, vineri, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1

Chindia a început timid sezonul, fiind condusă de Gaz Metan, dar elevii lui Moldovan şi-au revenit şi au restabilit egaltiatea în urma unui penalty controversat, care a dus la eliminarea lui Edward Iordănescu, tehnicianul de la Mediaş devenind astfel primul antrenor care primeşte două cartonaşe galbene. 

Afla mai multe despre: chindiaviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare