Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zero goluri şi puţin fotbal în Chiajna - Gaz Metan. Concordia nu a avut niciun şut pe poartă

VIDEO | Zero goluri şi puţin fotbal în Chiajna - Gaz Metan. Concordia nu a avut niciun şut pe poartă

Superliga

Comentarii

Concordia Chiajna şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate, într-un meci din prima etapă a returului campionatului regulat.

Rezultat mincinos la Chiajna, acolo unde gazdele nu au reuşit să aibă nici măcar o ocazie şi s-a mulţumit să apere un 0-0 cu formaţia antrenată de Mihai Teja. 0-5 a fost statistica referitoare la şuturile pe spaţiul porţii, toate fiind în dreptul oaspeţilor, care au fost de câteva ori la un pas de a deschide scorul. 

În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne pe locurile de play-off, 5 mai exact, cu 22 de puncte. Chiajna este pe locul 9, la egalitate de puncte, 16, cu Dunărea Călăraşi, care se află o poziţie mai sus, datorită golaverajului superior. 


VIDEO | Chiajna - Gaz Metan 0-0

Echipele de start

Chiajna: Greab - Albu, Leca, A. Marc, Fota - Gorobsov, Prepeliţă - Grădinaru, R. Deaconu, Măzărache - Guessan
Rezerve: A. Costache, Batin, Bărboianu, Ivanovici, Bucşa, Bawab, Nivaldo

Gaz Metan: Pleşca - R. Romeo, I. Cristea, M. Constantin, Buşu - Fofana, Luis Aurelio - Olaru, Ivanov, Chamed - Ely Fernandes
Rezerve: Batista, Stancu, Pop, Diallo, Trif, P. Costea, Buziuc

Min. 90+1: Încă o execuţie bună a lui Ivanov, dar balonul este prins de Greab. 

Min. 62: O nouă paradă a lui Greab, la lovitura de cap a lui Ely Fernandes. 

Min. 51: Ivanov, de la Mediaş, trimite un şut sub bară, din marginea careului, dar care este scos de Greab. 

A început partea secundă. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 44: Cu un minut înainte de pauză, Dorinel Munteanu îl scoate pe Guessan şi îl introduce pe Batin. 

Min. 34: După o jumătate de oră, meciul de la Chiajna este lipsit de ocazii. 

A început meciul. 


Concordia este greu de bătut cu Dorinel Munteanu antrenor. A pierdut o singură dată în 4 meciuri în contextul în care a evoluat de trei ori în deplasare. În prima etapă a returului, ilfovenii o întâlnesc pe Gaz Metan, surpriza de până acum a sezonului. Medieşenii au 21 de puncte şi îndiferent de rezultatul din această seară vor rămâne pe loc de play-off. Echipa lui Mihai Teja a obţinut doar un punct din ultimele două etape de campionat, iar miercuri a fost eliminată şi din Cupa României.

  • Concordia - Gaz Metan, astăzi, ora 18:00, în direct pe Telekom Sport 1, iar pe www.telekomsport.ro ai golurile şi cele mai importante faze în timp real

Interesant este că ultimele trei meciuri directe jucate pe terenul Concordiei s-au încheiat la egalitate. Pe teren propriu fotbaliştii lui Dorinel Munteanu au o singură victorie în această stagiune a Ligii I. Au bătut-o pe Hermannstadt, dar succesul a venit în urmă cu mai bine de trei luni. Duelul de diseară este cel dintre doi foşti colaboratori. Mihai Teja a fost secundul lui Dorinel în mandatul acestuia de la FCSB. 

Afla mai multe despre: concordiagaz metandorinel munteanuteja 

viewscnt
Articole similare