Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concordia - Poli Iaşi 4-1. Victorie clară pentru Chiajna, într-un meci lipsit de miză. Dublă pentru Bawab

VIDEO | Concordia - Poli Iaşi 4-1. Victorie clară pentru Chiajna, într-un meci lipsit de miză. Dublă pentru Bawab

Superliga

Comentarii

Concordia Chiajna a învins Poli iaşi, duminică, scor 4-1, în etapa a 13-a a play-out-ului, într-o partidă lipsită de miză atât pentru gazde, cât şi pentru oaspeţi. Chiajna este deja retrogradată, în timp ce Poli Iaşi, în ciuda acestui eşec drastic, rămâne în Liga 1.

Deja retrogradată în Liga a II-a, Concordia a început fără presiune meciul cu Poli Iaşi. Iar Bawab a deschis scorul după numai 10 minute. Înainte de finalul primei jumătăţi de oră, tabela arăta deja 2-0. Nivaldo şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Poli s-a trezit abia în repriza a doua. Imediat după ieşirea de la cabine, Sanoh a ratat o ocazie rarisimă. Ieşenii au dat impresia că pot să revină. Mai ales după ce Teixeira a redus diferenţa din penalti. Avântul lor nu a ţinut însă mult. Chiajna a beneficiat şi ea de penalti, iar Bawab a făcut dubla. În final Gorobsov, a marcat superb din lovitură liberă, iar Concordia - Poli Iaşi s-a terminat 4-1.

Concordia Chiajna - Poli Iaşi 4-1 (Bawab 11, 71-pen., Nivaldo 29, Gorobsov 86/J. Teixeira 57-pen.)

ECHIPELE DE START

Concordia Chiajna: Rîmniceanu - Grădinaru, Meira, Marc, Fota - Nivaldo, Ropotan, Gorobsov, Ivanovici - Iloki, Bawab
Rezerve: Caparco, Paliu, Stănică, Bărboianu, Cristescu, A. Radu, Guessan
Antrenor: Adrian Falub

Poli Iaşi: Rusu - Bosoi, Gardoş, Chelaru, Panţîru - P. Petre, Cioinac, J. Teixeira - Sanoh, Torrent, Zaharia
Rezerve: Samnik, Pipos, Arias, Rus, Qaka, Almada, Enoh
Antrenor: Flavius Stoican


Final.

Min. 86: GOOOL Chiajna! Gorobsov duce scorul la 4-1.

Min. 71: GOOOL Chiajna! Bawab reuşeşte dubla, din penalty.

Min. 57: GOOOL Poli Iaşi! Joao Teixeira marchează din penalty.

Min. 29: GOOOL Chiajna! Nivaldo duce scorul la 2-0.

Min. 11: GOOOL Chiajna! Bawab deschide scorul.

Min. 1: A început meciul.

Pentru cele două campionatul s-a încheiat teoretic după runda trecută. Astfel, ilfovenii au pierdut la Călăraşi şi au retrogradat matematic după 8 ani petrecuţi în prima divizie, în timp ce moldovenii s-au bucurat de salvare după ce au scos o remiză în Ştefan cel Mare. Concordia are un singur succes în play-out, iar defensiva a fost punctul slab al echipei lui Falub. Totuşi în privinţa ofensivelor, alb-verzii stau mai bine chiar şi decât fotbaliştii lui Stoican.

  • LIVE VIDEO | Concordia - Poli Iaşi, astăzi, 21:00, Telekom Sport 3

Au marcat de 12 ori, faţă de 11 goluri înscrise de alb-albaştrii. Iaşiul are o singură înfrângere în 6 deplasări din play-out. Poli a fost învinsă doar de FC Botoşani, în rest au fost două victorii şi trei remize. meciurile directe din acest sezon au oferit nu mai puşţin 14 goluri, cu 9 reuşite în partida din returul sezounului regulat de la Chiajna, atunci când molovenii s-au impus cu 6-3. De altfel, ieşenii s-au simţit mereu bine pe terenul Concordiei acolo unde au pierdut o singură dată din 9 meciuri jucate. Dacă va câştiga, Poli îşi va sigura poziţia a 10-a în Liga I, ne mai putând fi ajunsă de FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: concordia chiajnapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare