Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a câştigat în stil de mare echipă ultimul meci din acest an. Trei goluri pentru trei puncte în meciul cu Concordia Chiajna

Rapid a câştigat în stil de mare echipă ultimul meci din acest an. Trei goluri pentru trei puncte în meciul cu Concordia Chiajna

Fotbal

Comentarii

Rapid a încheiat anul pe loc de baraj în Liga a II-a. În ultima etapă a lui 2019, giuleştenii s-au impus cu 3-1 la Chiajna.

Labeau a deschis scorul după numai cinci minute în faţa Concordiei. Rapid îşi putea dubla avantajul în finalul primei reprizei, dar Labeau şi Jorza l-au făcut mare pe Greab. 2 la 0 s-a făcut la mijlocul reprizei a doua. Marocanul Alami a marcat primul său gol în tricoul alb-vişiniu. Replica ilfovenilor a venit cu 20 de minute înainte de ultimul fluier Albu a marcat din nou în poarta giuleştenilor, la fel cum a făcut-o şi în meciul tur. Echipa lui Pancu a scăpat de emoţii în prelungiri, când Jorza a refăcut diferenţa de două goluri. Chiajna - Rapid s-a terminat 1-3, iar giuleştenii au încheiat anul la două puncte de locurile de promovare directă.


Gazdele antrenate de Erik Lincar vor face tot posibilul să nu petreacă sărbătorile pe loc retrogradabil. Aflată pe locul 16, cu 21 de puncte, Concordia primeşte vizita Rapidului, echipă cu care s-a duelat de-a lungul timpului şi pe prima scenă fotbalistică din România. Chiajna nu a mai câştigat de patru etape în Liga 2. Ultimul succes a venit tot acasă, pe 9 noiembrie, scor 2-0, cu Sportul Snagov. 

  • LIVE VIDEO | Concordia Chiajna - Rapid Bucureşti, sâmbătă, de la ora 18, pe Telekom Sport 1

De cealaltă parte, rapidiştii au ca obiectiv promovarea în primul eşalon. Echipa lui Daniel Pancu este locul 3, cu 32 de puncte, şase mai puţin decât liderul UTA Arad. În faţa giuleştenilor se află şi Mioveni, cu 34 de puncte. Rapid are o linie de clasament de nouă victorii, cinci egaluri şi cinci înfrângeri. 

Afla mai multe despre: concordiarapidliga 2 

viewscnt
Articole similare