Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Final absolut fabulos la Concordia - Sepsi! S-a marcat din foarfecă în minutul 90+3. Au înnebunit la ultima fază

VIDEO | Final absolut fabulos la Concordia - Sepsi! S-a marcat din foarfecă în minutul 90+3. Au înnebunit la ultima fază

Superliga

Comentarii

Concordia s-a jucat cu ocaziile şi a fost pedepsită la ultima fază! Sepsi, cu un om în minus şi cu handicap de un gol pe tabelă, a dat marea lovitură în minutul 90+3. Şi nu oricum, dintr-o foarfecă pe care o vezi rar în Liga I

La Chiajna s-a deschis scorul în minutul 45+3, prin Marc, iar golul decisiv a fost dat în minutul 90+3, de Ghinga. Meciul prelungirilor nu avea cum să se decidă astfel decât cu un gol magnific marcat la fix ultima fază.

Ilfovenii au jucat o repriză cu un om mai mult pe teren şi cu avantaj pe tabela de marcaj, ba chiar îşi puteau dubla avantajul în două rânduri, dacă Marian Cristescu nu-şi bătea joc de ocazii incredibile.

La ultima fază, Sepsi a fost răsplătită. Şi în ce fel! Ghinga dă o foarfecă incredibilă, iar mingea se odihneşte în vinclul porţii lui Caparco. 1-1 şi meciurile din Playout ne arată că pot fi şi spectaculoase.

VIDEO | CONCORDIA CHIAJNA - SEPSI 1-1

Echipele de start:

Chiajna: Caparco - Patache, Albu, Marc, Bărboianu - Bucşa, Deaconu - Grădinaru, Cristescu, Bumba - Batin
Rezerve: Vitkauskas, Manasse, Babici, Cioablă, Nivaldo, Bud, Pena

Sepsi: Rîmniceanu - Dalmau, Viera, Obisevac, Sato - Ghinga, Gorrin - Filipe de Oliveira, Fulop, P. Petre - Tandia
Rezerve: Niczuly, C. Dima, Yassin Hamed, Simonovski, Petrovikj, Hadnagy

Min. 90+3: GOOOL SEPSI! Ghinga marchează la ultima fază cu o execuţie magnifică! Gol din foarfecă.

Min. 84: Cristescu scapă singur cu portarul, dar trimite în bară! O nouă ocazie imensă pentru Chiajna.

Min. 75: Şansă bună pentru Concordia! Ilfovenii puteau să-şi dubleze avantajul, dar şutul lui Cristescu trece pe lângă poarta lui Râmniceanu.

Min. 45+3: GOOOL CHIAJNA! Marc deschide scorul.

Min. 42: Oliveira a luat două galbene stupide şi a fost eliminat.

Min. 18: Ratare uriaşă a lui Sepsi. Foarfeca lui Tandia este scoasă senzaţional de Caparco.

Min. 1: A început meciul.

Chiajna ocupă locul trei în Playout, cu 14 puncte, în timp ce Sepsi se află pe poziţia a şasea, cu 10 puncte, loc care duce la baraj.

În confruntările din campionat, Concordia s-a impus în tur, scor 1-1, în timp ce jocul retur cu Sepsi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru a-şi păstra şansele în lupta pentru evitarea retrogradării, Sepsi nu are voie să piardă la Chiajna. De cealaltă parte, gazdele au nevoie de un start bun pentru a evita coborârea în zona nisipurilor mişcătoare.

Afla mai multe despre: chiajnasepsiliga 1playout 

viewscnt
Articole similare