Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie facilă pentru Concordia Chiajna în confruntarea cu FC Voluntari, scor 3-1

VIDEO | Victorie facilă pentru Concordia Chiajna în confruntarea cu FC Voluntari, scor 3-1

Superliga

Comentarii

Formaţia Concordia Chiana a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa FC Voluntari, în ultimul meci al sezonului regulat din Liga I. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat.

Concordia Chiajna - FC Voluntari 3-1

Pentru Concordia au punctat Balauru '41, Batin '68 (penalti), Grădinaru '69, iar pentru FC Voluntari a înscris Achim, în minutul 80.

Cartonaşe galbene: Prepeliţă '37 / Răuţă '50, Deac '68, Cazan '82
 
Cartonaşe roşii: Prepeliţă '86/Horj '66

FINAL

min. 80: GOOOL FC Voluntari! Bud greşeşte în faţa porţii şi-l pune în situaţie iminentă de gol pe Achim, care nu iartă.

min. 69 GOOOL CONCORDIA! Grădinaru marchează cu o ”scăriţă” frumoasă. Chiajna a recuperat imediat după ce mingea a fost repusă în joc, a plecat pe contraatac şi Grădinaru a marcat.

min. 68 GOL CHIAJNA! Paul Batin înscrie din penalty după un henţ în careu. Faza a fost precedată de o un fault în afara careului, în urma căruia Horj a fost eliminat.

min. 46: A început repriza secundă!

PAUZĂ

min. 40: GOOOL Concordia Chiajna! 

min. 30: FC Voluntari forţează deschiderea scorului! Trei cornere consecutive pentru echipa pregătită de Claudiu Niculescu.

min. 10: Concordia Chiajna nu a câştigat niciunul din ultimele cinci meciuri.

min. 1: A început partida!

UPDATE 16:28 Sunt şanse foarte mici ca meciul dintre Chiajna şi Voluntari să se amâne din nou. Organizatorii au făcut eforturi pentru îndepărtarea zăpezii de pe suprafaţa de joc şi terenul arată acum destul de bine, având în vedere condiţiile meteo.


UPDATE 14:20  Cu trei ore înainte de ora la care ar trebui să înceapă partida, la Chiajna se munceşte de zor pentru deszăpezirea arenei.

Deszăpezire pe stadionul "Concordia"

La stadionul din Chiajna se munceşte încă de la primele ore ale dimineţii pentru ca suprafaţa de joc să fie în condiţii optime pentru partida CS Concordia Chiajna-FC Voluntari, de la ora 17:30. Mulţumim suporterilor chiejneni care au dat şi ei o mână de ajutor la deszăpezirea terenului! #alăturideconcordia #împreună #csconcordiafcvoluntari

Posted by C.S. Concordia Chiajna on Tuesday, February 27, 2018

 


UPDATE 18:33 Partida dintre Concordia Chiajna şi FC Voluntari a fost amânată pentru 24 de ore. Marius Avram a ieşit şi a doua oară pe teren, a inspectat terenul şi condiţiile de joc şi a ajuns la concluzia că meciul nu se poate disputa. Meciul se va disputa marţi, de la 17:30. În cazul în care condiţiile meteo nu se vor îmbunătăţi, meciul va fi amânat la o dată ce va fi anunţată ulterior de LPF.


UPDATE 17:36 Cristi Balaj, fostul mare arbitru român şi expertul Telekom Sport pe probleme de arbitraj, a explicat situaţia de la Chiajna - FC Voluntari.

”Să facem diferenţa între teren impracticabil şi neregulamentar. Impracticabil... acolo ne lovim de condiţiile meteorologice şi suntem neajutoraţi. În Manualul de Licenţiere scrie că fiecare teren trebuie să aibă instalaţie de încălzire - probabil că au - dar nu poate face faţă în aceste condiţii. În aceste situaţii, arbitrul trebuie să aştepte şi să amâne ora cu maximum 60 de minute. Dacă după 60 de minute nu se poate, atunci se reia a doua zi, de la aceeaşi oră. Dacă nici a doua zi nu se poate, atunci Liga va fi cea care-l va reprograma”, a declarat Balaj pentru Telekom Sport.


UPDATE 17:30 Din cauza ninsorii, partida a fost amânată cu o oră, însă este puţin probabil ca terenul să fie practicabil la 18:30. Decizia finală îi va aparţine lui Marius Avram, arbitrul partidei. 

Concordia Chiajna - FC Voluntari, echipele de start

  • Concordia Chiajna: Caparco - Patache, Albu, A. Marc, Bărboianu - Prepeliţă - Grădinaru, M. Cristescu, R. Deaconu - Bumba
    Rezerve: Vitkauskas, Babi, Georgescu, Yamissi, Cr, Bud, Bawab, Cioablă
     
  • Voluntari: Balauru - Pleaşcă, C. Achim, Horj, Bucurică - C. Lazăr, Răuţă - G. Deac, Ivanovici, D. Benzar - A. Bălan
    Rezerve: Petrariu, Leasă, Balaur, Cazan, Sânmărtean, Marinescu, Voicu

Indiferent de rezultatul acestei partide, ambele echipe vor evolua în play-out în acest sezon, însă orice punct obţinut se poate dovedi extrem de important în lupta păentru evitarea retrogradării.


Meciul e programat să înceapă la 17:30, însă rămâne de văzut dacă centralul Marius Avram va permite startul partidei, ţinând cont de condiţiile meteo şi de modul în care se prezintă arena din Chiajna cu o oră înainte de startul partidei.

 

Arena Chiajna

Terenul din Chiajna e pregătit pentru meci :)

Posted by Telekom Sport Romania on Monday, February 26, 2018

 

Afla mai multe despre: chianjavoluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare