Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concordia - Juventus Bucureşti, scor 2-1, în Liga 1. Conduşi la pauză, ilfovenii revin şi obţin o victorie importantă

VIDEO | Concordia - Juventus Bucureşti, scor 2-1, în Liga 1. Conduşi la pauză, ilfovenii revin şi obţin o victorie importantă

Superliga

Comentarii

Concordia Chiajna a învins Juventus Bucureşti, duminică, pe teren propriu, scor 2-1, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1. Condusă la pauză, formaţia ilfoveană a reuşit să revină în partea secundă şi a obţinut o victorie importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Golul spectaculos reuşit de Florin Ştefan, în minutul 27, a făcut ca scorul la pauză să fie în favoarea oaspeţilor. La acest scor, echipa pregătită de Marius Baciu se afla deasupra zonei retrogradării.

Juventus Bucureşti nu a continuat jocul bun şi în partea secundă, iar gazdele au întors scorul cu două goluri înscrise în decurs de şapte minute. De fiecare dată, după intervenţii nesigure ale Drăghia. Mai întâi, portarul bucureştenilor a respins în faţă mingea trimisă cu capul de Prepeliţă, după un corner, iar mijlocaşul a înscris din a doua încercare. Câteva minute mai târziu, Nivaldo a fost lăsat în poziţie excelentă de Cristescu, a şutat slab, dar portarul oaspeţilor nu a reuşit să reţină nici de această dată. Aflat pe fază, Pena a reuşit să înscrie.

În final, Juventus a avut o ocazie imensă de a egala, prin Elek, însă fără succes. S-a terminat 2-1 pentru Chiajna, care acumulează 19 puncte şi urcă pe locul 4, la şase puncte avans de Juventus, ultima clasată.


Concordia - Juventus Bucureşti 2-1 (Prepeliţă 69', M. Pena 76'/F. Ştefan 27')

Min 82: Elek iroseşte o mare şansă de a egala

Min. 76: Gazdele întorc scorul în doar şapte minute! Nivaldo scapă singur cu Drăghia, şutează slab, dar intervenţia portarului oaspeţilor nu este mai presus, iar Pena e pe fază şi trimite în poartă

Min. 69: Gol, Chiajna! Prepeliţă egalează cu un şut din apropiere, după o intervenţie greşită a lui Drăghia, în urma unui corner

Pauză: Oaspeţii conduc cu 1-0 la pauză şi, în acest moment, se află în afara zonei retrogradării

Min. 27: Gol, Juventus! Florin Ştefan şutează puternic, din unghi, fără speranţe pentru Caparco

Min. 1: Fluier de start la Chiajna. La meciul din această după-amiază asistă şi Adrian Mutu, noul antrenor al echipei FC Voluntari

Echipele de start: 

Concordia: Caparco - Patache, Albu, Marc, Fota - Babic, Prepeliţă - Bawab, Cristescu, Bumba (Nivaldo 46') - Batin (Pena 46')

Juventus: Drăghia - Kardes, Wallace, Leca, Ştefan - Băjenaru, Simion, Morariu - Drăghici, Elek, Rabei


Fără victorie în play-out, elevii lui Ion Moldovan au nevoie de cel puţin o remiză ca să rămână deasupra celor două locuri direct retrogradabile, altfel coboară pe locul 7. Aflată în prezent pe poziţia de baraj, cu 16 puncte, Chiajna are doar un punct avans faţă de Gaz Metan şi trei de ultima clasată, Juventus Bucureşti.

După începutul foarte bun de play-out - remiză cu Botoşani şi victorii cu Timişoara şi Dinamo - echipa antrenată de Marius Baciu s-a văzut învinsă de Sepsi, 2-0 în runda a patra. Acum, are o nouă şansă să părăsească ultimul loc.

Ultima întâlnire cu echipa ilfoveană a fost, însă, un adevărat coşmar pentru Juventus Bucureşti, care a pierdut cu scorul de 5-0, pe teren propriu, la Ploieşti, în returul sezonului regulat. În tur, cele două formaţii remizaseră la Chiajna, 1-1.

Meciul Concordia Chiajna - Juventus Bucureşti se dispută duminică, de la 13:00, şi este transmis în direct la Telekom Sport 1, cele mai importante faze regăsindu-se, în timp real, şi pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: chiajnajuventusliga 1 

viewscnt
Articole similare