Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern a făcut spectacol cu Fortuna Dusseldorf! Cinci goluri şi încă un pas spre un nou titlu în Bundesliga

VIDEO | Bayern a făcut spectacol cu Fortuna Dusseldorf! Cinci goluri şi încă un pas spre un nou titlu în Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Bayern se distrează de minune în Bundesliga. Bate recorduri peste recorduri şi se îndreaptă cu paşi mari spre al optulea titlu consecutiv.

A fost 5-0 cu Fortuna Dusseldorf după un nou meci încântător al echipei lui Hansi Flick. Cu acest scor, Bayern a devenit prima echipă din campionatul Germaniei care înscrie 85 de goluri în 29 de etape de campionat. Evident, golgheterul Lewsandowski nu putea să nu apară pe tabelă într-o partidă în care mai putea bifa o performanţă. Cu golurile din meciul cu Fortuna a reuşit să înscrie în poarta fiecăreia dintre cele 17 adversare ale lui Bayern din Bundesliga. Polonezul a ajuns la 29 de reuşite, iar în cele cinci etape rămase poate spera să bată recordul legendarului Gerd Muller, care a înscris de 40 de ori într-un campionat.


VIDEO | Bayern - Dusseldorf 5-0

ECHIPELE DE START

  • Bayern: Neuer - Pavard, Hernandez, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Coman, Muller, Gnabry - Lewandowski 
  • Dusseldorf: Kastenmaier - Zimmermann, Jorgensen, Hoffmann, Giesselmann - Bodzek - Skrzybski, Morales, Stoger, Thommy - Karaman

Min. 52: GOL Bayern! A marcat şi Alphonso Davies. 

Min. 50: GOL Bayern! Acelaşi Lewandowski înscrie şi după pauză, de data aceasta cu călcâiul. 

Min. 45: GOL Bayern! Fază superbă făcută de bavarezi. Şi Lewandowski şi-a trecut numele pe tabela de marcaj. 

Min. 29: GOL Bayern! După aproape jumătate de oră, campioana Germaniei s-a desprins pe tabelă. Pavard a marcat. 

Min. 15: GOL Bayern! Jorgensen şi-a introdus mingea în proprie poartă. 


Bayern e aproape să câştige cel de-al optulea titlu la rând în Germania după ce s-a impus şi în „Der Klassiker” prin super reuşita lui Joshua Kimmick. În urma acelui rezultat, fotbaliştii lui Hansi Flick s-au distanţat la şapte puncte de Borussia, cu doar şase runde rămase până la finalul Bundesligii.

Gazdele au o serie de nouă victorii consecutive în toate competiţiile. După pauza prilejuită de pandemia COVID-19, bavarezii au mai câştigat cu Union Berlin, scor 2-0 şi cu Eintracht Frankfurt, scor 5-2. Bayern nu a mai pierdut de 18 partide, 17 dintre acestea fiind câştigate.

Pe teren propriu, liderul are trei succese consecutive cu Paderborn, Augsburg şi Eintracht Frankfurt. Acasă nu a mai pierdut de nouă meciuri, interval în care a bifat opt victorii şi o singură remiză, cu Leipzig.

  • Bayern - Dusseldorf, de la ora 19:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

De cealaltă parte, Fortuna Dusseldrof a reuşit să câştige un meci extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. În runda precedentă a învins-o pe Schalke, scor 2-1. A fost prima victorie a oaspeţilor de astăzi după o secetă de cinci partide. Toate cele cinci meciuri s-au terminat însă la egalitate, inclusiv cel din cupă, cu Saarbrucken, pierdut la loviturile de departajare.

Fortuna Dusseldorf ocupă în prezent loc de baraj pentru menţinerea în Bundesliga, locul 16. A reuşit să vină însă la numai un punct de Mainz şi la două de Eintracht Frankfurt. La pândă stă însă Werder Bremen, echipă aflată pe loc direct retrogradabil şi care se află la cinci puncte în spate şi care are un meci mai puţin disputat.

Fotbaliştii lui Uwe Rosler nu au mai pierdut de şase jocuri în campionat. Au două victorii, cu Freiburg şi cu Schalke şi rezultate de egalitate cu Hertha, Mainz, Paderborn şi FC Koln în această perioadă.

 

Afla mai multe despre: bayerndusseldorfbundesliga 

viewscnt
Articole similare