Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova - Viitorul, 3-3. A fost recital pe ”Ion Oblemenco”! Execuţii de excepţie şi răsturnări de scor

VIDEO | Craiova - Viitorul, 3-3. A fost recital pe ”Ion Oblemenco”! Execuţii de excepţie şi răsturnări de scor
Comentarii

Formaţiile CSU Craiova şi FC Viitorul au terminat la egalitate, sâmbătă, la Craiova, scor 3-3, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, într-un meci la care Alexandru Băluţă şi Cristian Ganea au înscris câte două goluri şi au pasat decisiv la celelalte.

U Craiova - FC Viitorul 3-3 (Mitriţă 24, Băluţă 45, Băluţă 57 / Cicâldău 15, Ganea 46, Ganea 55)

ECHIPELE DE START

CS U Craiova: Calancea - Screciu, Gardoş, Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Al. Băluţă, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Hodorogea, Ghiţă, de Nooijer - Cicâldău, T. Băluţă, Cr. Ganea - Gavra, I. Hagi, Vînă. Antrenor: Gheorghe Hagi.

A fost spectacol în Bănie. Aflaţi în faţa propriilor suporteri, oltenii au început timoraţi partida, iar primii care au ajuns periculos la poartă au fost jucătorii lui Hagi. Tot aceştia au reuşit să deblocheze tabela, în minutul 15, prin Cicâldău. Au trecut doar 10 minute până când oltenii au restabilit egalitatea, după o fază de manual: Bancu îl găseşte foarte bine pe Băluţă în marginea careului de 16 metri, acesta aşează mingea cu călcâiul pentru Mitriţă, care după un dribling scurt îl execută pe Cojocaru cu un şut la colţul lung. În minutul 45, când se aşternuse deja linştea pe stadion, în aşteptarea pauzei, Bancu şi Băluţă reuşesc o nouă fază de manual şi o aduc pe Craiova la conducere.

Accidentările le-au dat bătai de cap celor doi antrenori în prima parte. Atât Hagi, cât şi Mangia au fost nevoiţi să facă schimbări în primele 30 de minute.

A fost nebunie în repriza secundă. Viitorul a restabilit egalitatea după doar 40 de secunde de joc, ca în minutul 55 să treacă la conducere prin reuşita superbă a lui Ganea. Craiova nu a adormit însă. Oltenii au restabilit egalitatea două minute mai târziu, prin Băluţă, care a făcut un meci extraordinar. Pe final spiritele sau mai liniştit, iar oboseala şi-a făcut simţită prezenţa şi doar ocaziile lui Burlacu, în minutul 76 şi Mateiu, în minutul 90, i-au mai făcut pe suporterii olteni să suspine în tribune.

FINAL

min. 90: O nouă ocazie pentru Craiova! Jucătorii olteni recuperează o minge în marginea careului de 16 metri constănţean, dar Mateiu nu reşeşte să-l învingă pe portarul Viitorului.

min. 76: Ocazie imensă pentru Craiova! Băluţă trimite cu exteriorul către Mitriţă, acesta îl găseşte foarte bine pe Burlacu în careul de 16 metri, dar jucătorul Craiovei nu a reuşit să-l învingă pe Cojocarul din poziţie ideală.

min. 69: Ocazie pentru Craiova! Mitriţă driblează trei adversari, dar trimite slab spre poartă.

min. 63: Schimbare la FC Viitorul! Iese de Nooijer, intră Duarte Lopes.

min. 57: GOOOL CRAIOVA! După câteva bâlbâieli în careul Viitorului, Băluţă trimite mingea în poarta lui Cojocaru.

min. 55: GOOOL FC VIITORUL! Ganea loveşte din nou. Calancea respinge greşit o minge, iar jucătorul Viitorului recuperează balonul şi şutează perfect fără să se uite la poartă.

min. 46: GOOOL FC VIITORUL! De doar 40 de secunde au avut nevoie jucătorii pregătiţi de Gheorghe Hagi pentru a restabili egalitatea, după revenirea de la cabine. Vână îl găseşte foarte bine pe Ganea, care îl lobează pe Calancea.

min. 46: Schimbare la Viitorul! Hagi îl lasă la cabine pe Gavra şi-l introduce pe Drăguş.

min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

min. 45: GOOOL CRAIOVA! Oltenii fac instrucţie cu apărarea Viitorului! O nouă fază senzaţională reuşită de jucătorii pregătiţi de Mangia.

min. 40: Perioadă de acalmie în joc, după golul reuşit de Universitatea Craiova. Cele două echipe aşteaptă pauza.

min. 30: Schimbare la Craiova! Kelic intră în locul lui Gardoş.

min. 24: GOOOL CRAIOVA! Oltenii restabilesc egalitatea, după o fază superbă reuşită de atacul lui Mangia. Bancu îl găseşte foarte bine pe Băluţă în marginea careului de 16 metri, acesta aşează mingea cu călcâiul pentru Mitriţă, care după un dribling scurt îl execută pe Cojocaru cu un şut la colţul lung.

min. 20: Schimbare la FC Viitorul! Iese accidentatul Tudor Băluţă şi intră Tiberiu Căpuşă

min. 15: GOOOOL VIITORUL! Cicâldău deschide scorul după o fază superbă

min. 3: Şansă uriaşă de gol pentru Viitorul

min. 1: A început partida!


Oltenii ţin cu dinţii de ultimul loc al podiumului în Liga I. Cu patru meciuri rămase de disputat, Craiova are patru puncte avans faţă de Viitorul, pe care o va întâlni chiar în această etapă. În turul play-off-ului a fost 0-0, însă oltenii au câştigat ambele meciuri din sezonul regulat.

”Cu siguranţă ne dorim locul 3, ar fi cea mai mare dezamăgire să stăm tot campionatul pe locul 3 şi să-l pierdem pe final, nu vreau să mă gândesc la aşa ceva. Trebuie să câştigăm cu Viitorul şi cred că locul 3 este al nostru”, a spus Mateiu.

Jucătorii pregătiţi de Devis Mangia vor să-şi ia revanşa în faţa suporterilor. ”Va fi un meci foarte greu, sunt conştient de asta. Viitorul a reuşit un meci foarte greu contra Stelei. Noi avem avantaj că jucăm acasă şi trebuie să ne revanşăm faţă de suporteri”, a spus Băluţă.

Prezenţa Viitorului în cupele europene depinde de Craiova. Fie o va depăşi în campionat, fie oltenii vor câştiga Cupa României.

”Craiova e o echipă bună, jucători foarte talentaţi, dar mergem acolo să-i batem, normal. Muncim zi de zi pentru a merge din nou în cupele europene”, a spus Gavra - FC Viitorul.

Afla mai multe despre: universitatea craiovafc viitorulliga 1,  

viewscnt
Articole similare