Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | CS Mioveni - Petrolul Ploieşti 1-2. Dinamovistul Claudiu Niculescu a fost salvat de Rapid

LIVE VIDEO | CS Mioveni - Petrolul Ploieşti 1-2. Dinamovistul Claudiu Niculescu a fost salvat de Rapid

Fotbal

Comentarii

Play-off-ul Ligii a 2-a s-a încheiat, duminică, în urma partidelor din etapa a cincea fiind stabilite cele două promovate în Liga I, UTA Arad şi FC Argeş, dar şi formaţia care va juca la baraj pentru accederea în primul eşalon, CS Mioveni. FC Argeş a beneficiat de faptul că FC Rapid a egalat în meciul cu Turris pe final, în minutul 90+7. Dacă nu ar fi fost golul egalizator al rapidiştilor, Turris ar fi încheiat pe locul doi şi ar fi promovat.

LIVE VIDEO | CS Mioveni - Petrolul Ploieşti 1-2 (Işfan 4 / Arnăutu 38, Răuţă 58)

Liga 2, clasament în timp real:

1. UTA Arad - 30 pct.

2. FC Argeş - 27 pct.

3. CS Mioveni - 27 pct.

4. Turris - 26 pct.

5. Petrolul- 25 pct.

6. Rapid - 25 pct. 

Rezultatele din celelalte meciuri începute la 18:30:

Rapid - Turris 0-1

FC Argeş - UTA 1-1

Echipele de start:

  • Mioveni: F. Croitoru - D. Beţa, R. Gherghe, I. Burnea, C. Alexe - R. Costin, M. Şerban - I. Rădescu, M. Isfan, V. Coşereanu - V. Balint
  • Rezerve: B. Preda, R. Ghiţă, M. Albăstroiu, A. Traşcu, A. Hergheligiu, D. Massaro, S. Măzărache
  • Petrolul: C. Lungu - Ş. Bărboianu, A. Răuţă, A. Manolache, V. Ţicu - Vajushi, G. Deac, Mezza Colli - Ekollo, S. Arnăutu
  • Rezerve: R. Avram, Al. Olaru, M. Niţescu, D. Enache, Cr. Sîrghi, M. Bratu, Ş. Blănaru. 

FLUIER FINAL! Mioveni pierde pe teren propriu în faţa Petrolului, dar mai are o şansă să promoveze în Liga 1, la baraj! Dacă giuleştenii nu ar fi marcat în ultimul minut al meciului cu Turris, CS Mioveni ar fi ratat inclusiv locul trei, în favoarea formaţiei din Turnu Măgurele. 

Min. 58 GOOOOL Petrolul! Răuţă înscrie cu capul iar Petrolul întoarce scorul partidei, deşi ploieştenii nu au nicio miză directă!

Min. 38 GOOOOL Petrolul! Arnăutu restabileşte egalitatea, după ce ploieştenii au fost periculoşi, în repetate rânduri, în ultimele minute ale partidei.  

Min. 4 GOOOOL Mioveni! Işfan deschide scorul şi se prefigurează o promovată-surpriză!

Min. 1 A început meciul.

CS Mioveni este pe locul 2, cu 27 de puncte, şi este favorită certă în confruntarea cu Petrolul Ploieşti. Prahovenii nu mai au nicio şansă de promovare, nici măcar de a prinde barajul de promovare/menţinere în Liga 1, aşa că va fi greu de crezut că vor găsi puterea de a se mobiliza mai exemplar ca niciodată. 

În schimb, acest lucru este aşteptat din partea fotbaliştilor antrenaţi de Claudiu Niculescu, un antrenor discret, care fără să fie prea mult băgat în seamă adună performanţă după performanţă. Este aproape de realizarea unei "minuni" la Mioveni.

LIVE VIDEO | CS Mioveni - Petrolul Ploieşti, duminică, ora 18:30, în direct, pe Telekom Sport 3

Petrolul şi CS Mioveni s-au întâlnit o singură dată sezonul trecut, la Ploieşti, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare