Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid, start ratat în play-off-ul din Liga 2. Echipa lui Dan Alexa a terminat aşa cum a început meciul cu CS Mioveni, care a avut şi un jucător eliminat

VIDEO | Rapid, start ratat în play-off-ul din Liga 2. Echipa lui Dan Alexa a terminat aşa cum a început meciul cu CS Mioveni, care a avut şi un jucător eliminat

Liga 2

Comentarii

Rapid a început cu un semieşec play-off-ul pentru promovarea în Liga 1. Echipa lui Dan Alexa nu a reuşit decât un 0-0 pe terenul lui Mioveni. Gazdele au jucat timp de 33 de minute în inferioritate numerică. Giuleştenii sunt pe locul 5, cu 20 de puncte, unul sub ocupanta locului 2, CS Mioveni.

VIDEO | CS Mioveni - Rapid 0-0

Echipele de start:

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Rob. Ghiţă, Beţa, Burnea, Ed. Stoica – R. Costin, M. Şerban – Rădescu, Massaro, Coşereanu (cpt.) – Măzărache

Rezerve: Val. Sima – Anghelina, Işfan, Hergheligiu, Val. Balint, Rob. Gherghe, Albăstroiu


Antrenor: Claudiu Niculescu

Rapid: Mih. Popa – Bonnin, Mallo, Al. Iacob, Goge (cpt.) – R. Lazăr, Jorza – Sefer, Drăghiceanu, Alami – Hlistei
Rezerve: Al. Tătaru – Copaci, Bg. Manole, G. Creţu, Djuric, Val. Alexandru, Al. Dulca
Antrenor: Dan Alexa

Final de meci.

Min 90+4 - Ocazie imensă de gol a Mioveniului. Popa reuşeşte să pareze şutul lui Herghelegiu

Min 62 - O super ocazia a Rapidului! Paradă incredibilă a lui Croitoru în faţa lui Hlistei

Min 57 - Mioveni rămâne în inferioritate numerică! Raul Costin primeşte cartonaş roşu după un fault asupra lui Alami

Min 56 - Ocazie imensă a Rapidului. Centrare perfectă a lui Alami, iar Mallo reia cu capul puţin pe lângă poartă

Min 46 - A început actul secund

Final de primă repriză.

Min 29 - Raul Costin trage bine, dar mingea şutată de fostul fotbalist al Rapidului ocoleşte poarta lui Popa

Min 25 - Fază periculoasă de gol a gazdelor, foarte aproape să deschidă scorul

Min 23 - Şut deviat al lui Rădescu, iar Popa nu poate evita cornerul 

Min 16 - Ocazie de gol pentru Rapid. Mingea expediată de Sefer se duce peste poarta gazdelor

Min 9 - Croitoru scoate o mingea grea, după o centrare perfidă a rapidiştilor

Min 1 - A început meciul!

Cu doi noi antrenori pe bancă, Claudiu Niculescu şi Dan Alexa, Mioveni şi Rapid încep lupta pentru promovare din play-off-ul Ligii 2. Mioveniul pleacă de pe loc de baraj, în timp ce giuleştenii sunt la două puncte de locul de promovare directă. Formatul Ligii 2 s-a schimbat odată cu pandemia de COVID-19. Formaţiile de la locul şapte în jos au intrat în vacanţă, iar poziţiile 1-6 se luptă într-un play-off de promovare, în care se joacă partide într-o singură manşă.

LIVE VIDEO | CS Mioveni - Rapid, marţi, de la 20:00, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

În conferinţa de presă organizată de clubul giuleştean prin intermediul Rapid TV, fiindcă întâlnirea cu reprezentanţii mass-media este interzisă în această perioadă din cauza pandemiei, Dan Alexa a vorbit despre acest prim meci din play-off pe care e încrezător că jucătorii săi au puterea să îl câştige, în ciuda faptului că vor întâlni, potrivit spuselor sale, cea mai omogenă adversară din acest mini-turneu.

”Va fi un duel interesant. Mioveniul este o echipă omogenă, cea mai omogenă echipă dintre toate care suntem în play-off, cu jucători cu experienţă, care joacă de foarte mult timp împreună. E o echipă cu jucători care ştiu să joace meciurile decisive. Cu siguranţă va fi un joc greu, un joc interesant, pe care eu sper să îl tranşăm în favoarea noastră.

Rapid are puterea să învingă la Mioveni. Avem şi noi jucători buni, jucători care pot să facă diferenţa. Avem un mix între jucători cu experienţă şi jucători tineri. Dar e un meci special, pentru că miza este imensă. Diferă foarte mult de ceea ce a fost în campionat. Sunt cinci finale. Fiecare punct va conta enorm. Dezavantaj noi, pentru că jucăm în deplasare, chiar dacă jucăm cu tribunele goale. Dar am încredere că am lucrat bine în perioada asta şi echipa a arătat un plus. Sper şi în meciurile oficiale să arătăm că mental suntem bine. Diferă, normal, meciul oficial de cel amical, pentru că este un meci cu miză. Factorul mental poate să fie decisiv”, a spus Dan Alexa, care a vorbit şi despre întâlnirea cu Claudiu Niculescu: ”Este un antrenor pe care eu îl apreciez. Un antrenor care are deja experienţa Ligii a 2-a, are şi trofee la prima ligă, la Voluntari. Este un antrenor care îşi organizează foarte bine echipele unde activează”.

LIVE VIDEO | CS Mioveni - Rapid, marţi, de la 20:00, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Claudiu Niculescu a vorbit şi el înainte de meci: "Suntem pregătiţi pentru prima etapă din acest play-off. Pregătirea a decurs bine, cu excepţia primelor două săptămâni, când a trebuit să ne antrenăm cu câte patru jucători, separat, dar, în rest, totul a decurs bine. Bineînţeles am suferit un pic din cauza meciurilor amicale, am jucat doar unul singur, care a fost, de altfel, un test util, foarte util, pentru echipă (n.r. – un amical cu Astra, a pierdut in extremis cu 2-1 la Ploieşti). Suntem pregătiţi şi aşteptăm cu nerăbdare începerea acestor cinci finale. Jucătorii s-au comportat per total foarte bine şi suntem mulţumiţi vis-a-vis de acest aspect. Un lucru foarte îmbucurător pentru noi, după această pregătire destul de lungă este că nu avem niciun jucător accidentat. Repet, suntem pregătiţi de începutul acestui play-off, unde ne aşteaptă cinci meciuri de foc, cinci finale, după care, sper eu să realizăm acest vis, şi anume, de a promova în Liga 1", spus fostul atacant, potrivit liga2.prosport.ro.

În sezonul regular, Mioveni şi Rapid s-au întâlnit o singură dată. Echipa pregătită la vremea respectivă de Daniel Pancu s-a impus categoric, 5-1. Golurile oaspeţilor au fost reuşite de Sefer, Mallo, Goge, Hlistei şi Labeau, în timp ce pentru Mioveni a punctat Măzărache.

Afla mai multe despre: cs miovenirapidliga 2live videopreview 

viewscnt
Articole similare