Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti - MKS Lublin 35-19. Meci fără istoric în Sala Polivalentă, tigroaicele sunt lidere în grupă

VIDEO | CSM Bucureşti - MKS Lublin 35-19. Meci fără istoric în Sala Polivalentă, tigroaicele sunt lidere în grupă

Handbal

Comentarii

Vicecampioana României s-a impus în al treilea meci din grupele Ligii Campionilor după ce a condus în permanenţă din minutul 8 al întâlnirii. Peste două săptămâni cele două se vor reîntâlni în Polonia.

FINAL | CSM Bucureşti - MKS Lublin 35-19

Min 60 Final meci: CSM câştigă fără probleme în faţa campioanei Poloniei, 35-19

Min 53 Gol CSM Bucureşti: Pasă a Denisei Dedu din propriul semicerc, Crina Pintea prinde mingea care depăşeşte toată echipa adversă, iar aruncarea pivotului CSMului nu îi lasă şanse portarului advers, 31-14

Min 44 Gol CSM Bucureşti: Pasă a lui Torstensson pentru Omoregie care pătrunde şi trimite spre vinclu, 25-13 

Min 35 Gol CSM Bucureşti: Laura Moisă măreşte avantajul gazdelor pe contraatac şi ajunge la trei goluri înscrise în meci, 20-12 

Min 30 Gol Lublin: Polonezele înscriu cu poarta goală în momentul în care vicecampioana României avea o jucătoare eliminată, 16-10

Min 22 Gol CSM Bucureşti: Crina Pintea înscrie după o combinaţie pe trasuel Omoregie-Torstensson, 12-7

Min 20 Intervenţie Grubisic: Contraatac al oaspetelor, dar Grubisic intervine foarte bine în situaţie de 1 la 1 cu Labuda care încearcă să strecoare mingea pe sub portarul CSMului

Min 13 Gol CSM Bucureşti: Suedeza recidivează cu o nouă execuţie frumoasă care duce scorul la 8-4

Min 7 Gol CSM Bucureşti: Torstensson înscrie superb cu o aruncare de la 9 m, 3-3

Min 1 Gol Lublin: Polonezele marchează primul gol al întâlnirii din Sala Polivalentă, 0-1


Antrenorul Adi Vasile este conştient de miza jocului, dar şi de dificultăţile pe care le pot ridica adversarele, chiar dacă la prima vedere, pe CSM o aşteaptă un meci mult mai uşor decât contra lui Rostov: ”E un meci în care trebuie să confirmăm celelalte două meciuri pe care le-am jucat înainte, din punct de vedere al atitudinii, al prestaţiei. Sper să continuăm în acelaşi mod. Arătăm bine atunci când toată lumea este la capacitate maximă şi când suntem cu motoarele turate” a mărturisit antrenorul principal de la CSM Bucureşti.

  • LIVE VIDEO CSM Bucureşti - MKS Lublin sâmbătă de la ora 18:00 la Telekom Sport 3

”Tigroaicele” au 3 puncte după primele două meciuri şi au făcut un meci excelent contra vicecampioanei Europei, Rostov Don, formaţia antrenată de Ambros Martin. După ce în prima rundă au câştigat contra lui Esbjerg, bucureştencele au acum un test ceva mai accesibil contra polonezelor de la Lublin.

Formaţia oasete a pierdut etapa trecută 22:28 contra lui Esbjerg, iar în prima partidă s-au înclinat la 10 goluri în deplasarea din Rusia. La casele de pariuri, CSM este marea favorită: o victorie a ”tigroaicelor” este cotată cu 1.04. Polonezele au o cotă de 11.00 la victoria pe terenul echipei noastre.

  • LIVE VIDEO CSM Bucureşti - MKS Lublin sâmbătă de la ora 18:00 la Telekom Sport 3

CSM vine după un meci slab în campionat. CSM Bucureşti a fost la aproape de un nou pas greşit în Liga Florilor, după ce a fost condusă timp de 50 de minute de Dunărea Brăila.

Jucătoarele de la malul Dunării au căzut în ultimele zece minute, când au mai marcat un singur gol. Handbalistele lui Adi Vasile au marcat de opt ori şi s-a impus cu 33 la 26. În clasament, bucureştencele ocupă poziţia a cincea, la nouă puncte de liderul Râmnicu Vâlcea, dar şi cu un meci mai puţin disputat. Sâmbătă, de la ora 18, o înfruntă pe campioana Poloniei, MKS Lubin, în direct la Telekom Sport 3.

Afla mai multe despre: csm bucureşti 

viewscnt
Articole similare