Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB pierde la Iaşi, în ciuda unui asediu de aproape 45 de minute la poarta moldovenilor! CFR poate urca pe primul loc!

VIDEO | FCSB pierde la Iaşi, în ciuda unui asediu de aproape 45 de minute la poarta moldovenilor! CFR poate urca pe primul loc!

Superliga

Comentarii

Pauza cauzată de meciurile naţionalei României cu Turcia şi Olanda au scos-o din ritm pe FCSB, care a pierdut la Iaşi, scor 0-1.

 Singurul gol al meciului a fost reuşit de Panţîru după o greşeală a lui Planic. Este a doua înfrângere a trupei lui Dică în acest campionat, după cea cu Viitorul. După insuccesul din Copou, FCSB poate pierde şefia Ligii 1, în cazul în care CFR Cluj câştigă duminică pe terenul lui Dinamo.

Poli Iaşi - FCSB 1-0 (Panţîru 47)

Final!

Min 90+3. Portarul Iaşiului scoate excelent un şut al lui Pintilii!

Min 90. Gnohere este foarte aproape să egaleze spectaculos, din foarfecă!

VIDEO | Pe cine vrea FCSB să ia 50.000.000 de euro! Dennis Man era să se accidenteze, după o preluare îngrozitoare

Min 82. Ştefănescu scapă singur spre poartă, însă este blocat în două rânduri! Totul a plecat de la preluare greşită a lui Man.

 

Min 76. Enache centrează bine, reia Gnohere, dar mingea ajunge în braţele portarului.

Min 75. Schimbare la FCSB. Iese Teixeira şi îi lasă locul lui Florinel Coman. 

Min 69. Schimbare la Iasi: Iese Cristea şi intră Ştefănescu.

Min 66. Mihalache scoate de pe linia porţii lobul lui Dennis Man.

Min 53. Budescu trimite mingea în bară dintr-o lovitură liberă!

Min 47. GOOOOOL POLI IASI! Panţîru înscrie frumos, după o greşeală de plasament a lui Planic. 

A început repriza secundă.

Shimbare la Iasi: Platini intră în locul lui Pedro Mendes

Schimbare la Steaua: intra Man în locul lui Nedelcu. 

Pauză.

Min 32 Cioinac trimite un şut absolut superb, însă mingea trece puţin peste poartă

Min 29. Fază complicată în careul iaşiului. Steliştii se chinuie să prindă un şut bun, însă nimic nu le iese!

Min 9. Bălaşa execută o lovitură liberă, însă minge e moale şi e prinsă de Koselev.

Min. 1 A început meciul!

Cum sună ”jocul psihologic” în Liga I! Andrei Cristea a încercat să-l influenţeze pe Florin Tănase: ”Hai, bă, că noi jucăm acasă”

Poli Iaşi: Koselev - Sin, Mihalache, Frăsinescu, Bădic - Cioinac, Qaka - Pedro Amado Mendes, Jo Santos, Panţîru - Cristea (cp)
Rezerve: Kelava, Jagodinis, Platini, Stefanescu, Cisse, Chelaru, Danale
Antrenor: Flavius Stoican

FCSB: Niţă - Enache, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase (cp) - Gnohere
Rezerve: Vlad, Larie, Morais, Coman, Popescu, D. Benzar, Man
Antrenor: Nicolae Dică

UPDATE 14:50 Nicolae Dică nu se va putea baza pe Denis Alibec în partida din această seară. Atacantul a acuzat probleme musculare după partidele echipei naţionale, iar staff-ul roş-albastru a decis să-l menajeze pentru meciul cu CSM Poli Iaşi.


UPDATE Steliştii au avut parte de o primire călduroasă la sosirea la Iaşi. VIDEO şi detalii

UPDATE Bălaşa s-a accidentat înainte de meciul România - Olanda, însă s-a antrenat normal cu o zi înainte de meci şi este apt de joc.

LIVE VIDEO CSM Iasi - FCSB @ Telekom Sport 1. FCSB a intrat foarte bine în pauza competiţională. S-a calificat în ”primăvara europeană” şi s-a instalat pe prima poziţie a Ligii 1. În acest moment, echipa lui Nicolae Dică are o serie de 13 meciuri consecutive în care n-a cunoscut înfrângerea. În tot acest timp, FCSB a bifat zece victorii şi a înregistrat trei rezultate de egalitate. Ies trei rezultate în evidenţă: 5-2 cu CSU Craiova, 6-1 cu Sănătatea Cluj şi 7-0 cu ACS Poli Timişoara. Este una dintre cele mai bune perioade ale ”ros-albastrilor” din ultimii ani!

LIVE VIDEO CSM Iasi - FCSB @ Telekom Sport 1

Iaşiul lui Flavius Stoican a întrerupt o serie de trei succese consecutive, o data cu înfrângerea cu ”cântec” din meciul cu CFR Cluj. Poli a ajuns în ”optimile” Cupei României, iar în clasamentul Ligii 1 se află pe locul cu numărul nouă, cu 21 de puncte dupa 17 etape. Apărarea lui Stoican scârţâie pe teren propriu. În ultimele sapte meciuri disputate la Iasi, Poli a primit cel putin un gol, ceea ce spune foarte multe despre apărarea fragilă a moldovenilor.

LIVE VIDEO CSM Iasi - FCSB @ Telekom Sport 1

Ultimul meci direct, cel din turul campionatului s-a terminat bine pentru băieţii lui Flavius Stoican. Aceştia au reuşit o remiză nesperată pe Arena Naţională, scor 1-1. Platini a deschis scorul în minutul nouă, iar FCSB a restabilit egalitatea dupa un penalty executat de Gnohere, golgheterul campionatului din acest moment, cu zece goluri marcate.

Pauza competiţională a fost de bun augur pentru stelişti. Romario Benzar s-a refăcut, la fel ca şi Bogdan Planic. Sunt şanse mari ca aceşti doi jucători să fi folosiţi de Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualive videoliga 1iasistoican 

viewscnt
Articole similare