Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scor de neprezentare la Iaşi - Astra. Takayuki Seto a marcat cel mai uşor gol al carierei!

VIDEO | Scor de neprezentare la Iaşi - Astra. Takayuki Seto a marcat cel mai uşor gol al carierei!

Superliga

Comentarii

Astra s-a impus cu 3-0 în meciul cu CSM Poli Iaşi, disputat în Copou. Matei a deschis repede scorul, în minutul 7, iar de atunci şi până la final meciul a fost unul spectaculos.

Buş a marcat golul secund al echipei lui Gigi Mulţescu în minutul 75, după o imensă eroare a moldovenilor. Tot după o eroare, de data aceasta mult mai gravă, a portarului Rusu, Takayuki Seto a marcat cel mai uşor gol din cariera sa!

CSM Poli Iaşi - Astra 0-3 (Matei 7, Buş 75, Seto 80)

Echipele de start

  • POLI IAŞI: Rusu - Sin, Jagodinskis, Mihalache, Chelaru - Cioinac, Qaka - Platini, Jo, Zaharia - A. Cristea
  • ANTRENOR: Flavius Stoican
  • ASTRA: Iliev - Erico, Bejan, Polczak - Stan, Seto, Mrzljak, Radunovici - Balaure, Vera, Fl. Matei
  • ANTRENOR: Gheorghe Mulţescu

Min 80. Seto marchează după o greşeală imensă a portarului Rusu!

Min 75. GOOOOOL ASTRA!!! laurenţiu Buş majorează diferenţa după o cursă de 60 de metri

Min 46. Ocazie mare pentru Iaşi. Moldovenii trimit mingea în bară!

Min 38. Platini şutează puternic, dar portarul Iliev se opune!

Min 7. GOOOOOL Astra! Matei deschide scorul în Moldova!

Min. 1 A început meciul!

Ultimele două clasate din play-off, CSM Poli Iaşi şi Astra vin după o etapă foarte bună pentru ele. Jucătorii lui Flavius Stoican au reuşit în week-end să scoată un egal cu CFR Cluj, scor 1-1, în timp ce Astra a reuşit prima victorie din acest play-off, 1-0 cu Craiova, pe teren propriu.

CSM Poli se află acum pe ultima poziţie din play-off, la 5 puncte de Astra, dar Flavius Stoican crede că poate mai mult de atât: ”Vrem să atingem un obiectiv îndrăzneţ şi anume să ocupăm locul 5. Au reuşit să învingă CS U Craiova, şi-au creeat multe situaţii de gol. Avem speranţe că putem să îi batem acasă. Am reuşit acest lucru şi în campionatul regulat şi atunci avem forţa să luăm toate cele 3 puncte”.

  • LIVE VIDEO | CSM Poli Iaşi - Astra

Gigi Mulţescu se declară şi el nemulţumit de poziţie. Noul antrenor al Astrei şi-ar dori măcar locul 4, care acum este ocupat de Viitorul, cu 4 puncte avans. Poziţia este râvinită deoarece sunt şanse mari să asigure un loc în Europa League. Condiţia este ca CS U Craiova să câştige Cupa României.

Casele de pariuri o dau favorită ce CSM Poli Iaşi, cu o cotă de 2.50, în timp ce Astra are 3.05 la victorie. Ultimele 5 întâlniri directe au fost foarte echilibrate. CSM Poli a câştigat o dată, Astra de două ori, de două ori s-a terminat la egalitate şi niciodată o echipă nu s-a impus la mai mult de un gol diferenţă.

LIVE VIDEO | CSM Poli Iaşi - Astra, joi, de la 19:00, în direct pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze sunt video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: csm poli iasiastraliga 1 

viewscnt
Articole similare