Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Reşiţa - Rapid 1-2. Matias Roskopf a dat lovitura în minutul 88. Pe ce loc au urcat giuleştenii

CSM Reşiţa - Rapid 1-2. Matias Roskopf a dat lovitura în minutul 88. Pe ce loc au urcat giuleştenii

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia CSM Reşiţa, în etapa a cincea a Ligii 2.

Marco Ehmann a fost înger şi demon pentru gazde. Fostul fundaş al lui Dinamo a deschis scorul în minutul 19, însă şase minute mai târziu a fost eliminat pentru un fault din poziţie de ultim apărător. Giuleştenii au profitat de omul în plus şi au întors scorul, prin golurile înscrise de Djuric (40) şi Roskopf (88).

În minutul 90+4, Velici a fost cât pe ce să restabilească egalitatea, însă mingea reluată de jucătorul Reşiţei a lovit stâlpul din stânga lui Tătaru.

În urma acestui succes, Rapid acumulează zece puncte şi urcă pe locul 5, la trei puncte de liderul CS Mioveni. CSM Reşiţa se află pe locul 7, cu şapte puncte.

CSM Reşiţa - Rapid 1-2 (Ehmann 19 / Djuric 40, Roskopf 88)
Eliminat: Ehmann 25

Echipele de start:

CSM REŞIŢA: Zimmermann - Banac, Vlădia, Ehmann, Vădrariu - Danci, Cristea - Săulescu - Dat, Ene, Piană
Rezerve: Horvath, Acka, Manea, Velici, Coman, Rus, Cioablă

RAPID: Tătaru - Voicu, Manole, Mallo, Oanea - Jorza, Djuric - Sefer, Labeau, Hlistei - Roskopf
Rezerve: Drăghia, Babaua, Vadasis, Goge, Dulca, Panoiu, Dodoi


"Mă întorc după foarte mulţi ani într-un loc cu amintiri foarte plăcute pentru mine, două meciuri, patru goluri, două victorii ale Rapidului. Întâlnim o echipă bună pe teren propriu, o echipă cu mult entuziasm, echilibrată, disciplinată, cu jucători cu fizic, cu gabarit, o echipă foarte periculoasă la fazele fixe, o echipă cu atacanţi masivi", a declarat Daniel Pancu la conferinţa de presă de dinaintea meciului CSM Reşiţa - Rapid. 

  • LIVE VIDEO | CSM Reşiţa - Rapid duminică de la ora 13:30 în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Înaintea etapei a cincea al doilea eşalon, Rapid se află pe locul 7. Giuleştenii au şapte puncte, cu şase mai puţin decât liderul Mioveni. Echipa lui Daniel Pancu are ca obiectiv promovarea în Liga I, dar a început greoi actuala ediţie de campionat. În primele cinci runde din Liga 2, fosta campioana a României a obţinut două victorii, cu ASU Poli Timişoara (1-0) şi cu Concordia Chiajna (3-1), a remizat cu Farul Constanţa (0-0) şi a pierdut cu Turris-Oltul T. Măgurele (3-1). Aşadar, alb-vişiniii au astfel ocazia să spargă gheaţa şi să obţină primul succes în deplasare din acest sezon.

  • LIVE VIDEO | CSM Reşiţa - Rapid duminică de la ora 13:30 în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Nu se anunţă însă un meci deloc uşor pentru Rapid pe stadionul Mircea Chivu din Reşiţa. Gazdele au acelaşi număr de puncte precum echipa lui Daniel Pancu. CSM Reşiţa a obţinut două victorii în acest sezon, ambele pe teren propriu, cu U Cluj (2-0) şi cu Pandurii Tg. Jiu (3-1), a remizat la Mioveni (1-1) şi a piedut în deplasarea de la Daco-Getica (0-1). Fotbaliştii lui Leontin Doană sunt pe locul 6, datorită golaverajului mai bun, şase goluri marcate şi trei primite, spre deosebire de Rapid, care a înscris cinci goluri şi a primit patru. 

Afla mai multe despre: csm resitarapidliga 2 

viewscnt
Articole similare