Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Cupa Franţei revine la Telekom Sport! Aici ai toate transmisiunile din 16-imile de finală ale competiţiei

LIVE VIDEO | Cupa Franţei revine la Telekom Sport! Aici ai toate transmisiunile din 16-imile de finală ale competiţiei

Ligue 1

Comentarii

Cupa Franţei revine pe platforma Telekom Sport cu o nouă rundă, iar în această săptămână vor fi transmise nu mai puţin de cinci meciuri din 16-imile competiţiei.

Primele două meciuri care pot fi văzute în reţeaua Telekom sunt programate marţi. De la ora 19:30, Toulouse o întâlneşte pe teren propriu pe campioana sezonului trecut din al doilea eşalon fotbalistic al Franţei, Stade de Reims, pe Telekom Sport 1. Seara se încheie cu meciul de la ora 22:00, dintre AS Monaco şi Metz, tot la Telekom Sport 1. Pentru echipa antrenată de Thierry Henry este singura modalitatea de a mai salva un sezon negru în istoria clubului şi totodată este şansa fostului mare internaţional de a câştiga primul său trofeu din cariera de antrenor. 

Miercuri ziua începe tot la 19:30, la Telekom Sport 1, cu duelul dintre St. Etienne şi Djon şi continuă de la 22:05 cu meciul campioanei en-titre din Ligue 1, PSG, care o întâlneşte pe Strasbourg, pe Telekom Sport 1. Chiar dacă oaspeţii au câştigat în ultima etapă în mod categoric, 5-1, pe terenul lui AS Monaco, nu trebuie să se culce pe o ureche, pentru că Neymar & co. au distrus-o pur şi simplu pe Guingamp cu 9-0. 

Joi, runda se încheie de la ora 22:00, cu partida dintre Amiens şi Lyon, de asemenea pe Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: cupa frantei 

viewscnt
Articole similare