Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CUPA ROMÂNIEI | Gaz Metan - Astra 1-0. Prima surpriză din sferturi. Jucătorii lui Pustai s-au calificat în semifinale

VIDEO CUPA ROMÂNIEI | Gaz Metan - Astra 1-0. Prima surpriză din sferturi. Jucătorii lui Pustai s-au calificat în semifinale

Fotbal intern

Comentarii

Gaz Metan a reuşit surpriza şi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut cu 1-0 de Astra. Unicul gol al partidei a fost marcat de Rondon, în minutul 28.

Pe un frig greu de suportat şi în faţa a doar 60 de spectatori, Gaz Metan şi Astra au oferit totuşi un fotbal bun. Prima repriză a fost destul de echilibrată, însă Gaz Metan a reuşit să o termine în avantaj. În minutul 28, apărarea Astrei a respins greşit, mingea a ajuns la Rondon care a tras pe jos, Iliev a respins în faţă şi acelaşi Rondon a reluat în poartă.

În partea a doua, Gaz Metan a dominat la numărul de ocazii. Jucătorii lui Cristi Pustai au fost în mai multe ocazii periculoşi, dar Astra a reuşit să scape chiar şi dintr-o lovitură de la 11 metri. Tot Rondon a încercat să înscrie, însă Iliev a reuşit să apere. Până la urmă, Gaz Metan a reuşit surpriza şi a eliminat-o pe Astra din Cupa României


Min. 90+3 Fluier final, Gaz Metan este prima echipă care se califică în semifinalele Cupei României.


Min. 79 PENALTY RATAT de Rondon. Dandea a faultat în careu, arbitrul a arătat punctul cu var, Rondon a luat balonul, dar a bătut slab şi a ratat.


Min. 75 Urko Vera a tras spectaculos de la peste 25 de metri, mingea a lovit transversala şi a ieşit în aut de poartă.


Min. 55 Gaz Metan ratează o nouă oportunitate


Min. 47 Ocazie importantă pentru Gaz Metan.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prima parte.


Min. 28 GOL GAZ METAN. Rondon a reuşit să deschidă scorul, după o greşeală în apărarea Astrei.


Min. 22 Ocazie mare pentru Astra, dar Greab are o intervenţie excelentă.


Min. 17 Prima mare ocazie a meciului este ratată de Gaz Metan. Creţu scoate pentru Olaru, care trage puţin pe lângă.


Min. 1 Fluier de start în primul meci din sferturile Cupei României. Doar câţiva suporteri au îndrăznit să urmărească meciul de pe stadion.


Echipele de start:

GAZ METAN: Greab - Creţu, Constantin, Sârghi, Buşu - Joao Diogo, Neagu, Cristea - Caiado, Olaru - Rondon
Rezerve: Pleşca, Roberto Romeo, Popovici, Chamed, Ely Fernandes, Târcoveanu, Buziuc

ASTRA: Iliev - Stan, Bejan, Erico, Radunovic - Mrzljak, Dandea - Balaure, Moise, Matei - Abang
Rezerve: Lazăr, Belu, Seto, Urko Vera, Biceanu, V. Gheorghe, Polczak


Faza sferturilor de finală din Cupa României începe astăzi, la Mediaş, unde Gaz Metan şi Astra luptă pentru un loc în semifinalele competiţiei. Partida va începe la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

  • LIVE VIDEO GAZ METAN - ASTRA, marţi, de la 20:30, pe Telekom Sport 1

Gaz Metan are o serie dezastruoasă de rezultate. Deşi a schimbat o echipă întreagă de jucători în această iarnă, echipa pregătită de Cristi Pustai nu se regăseşte şi va începe meciul cu Astra cu un parcurs extrem de slab. Medieşenii au patru mecuri consecutive fără victorie, mai exact, n-au câştigat nicio partidă oficială disputată în acest an. Au pierdut, ce-i drept, în faţa unor echipe solide din Liga I, FCSB, Astra şi FC Botoşani, şi au remizat, pe propriul teren, cu Juventus Bucureşti.

LIVE VIDEO GAZ METAN - ASTRA

De partea cealaltă, Astra continuă evoluţiile oscilante, însă, în ciuda rezultatelor modeste din acest start de an, echipa pregătită de Edward Iordănescu a prins play-off-ul Ligii I. Mai mult, în urma succesului din ultima etapă a sezonului regulat, scor 2-0, cu Dinamo, Astra i-a scos pe alb-roşii din primele şase echipe ale clasamentului.

Cele două echipe s-au mai întâlnir de două ori în acest sezon. Prima dată a fost o remiză albă la Mediaş, apoi, la începutul acestei luni, Astra s-a impus la capătul unui meci cu şapte goluri, scor 4-3. Aşadar, nu rataţi prima partidă din sferturile Cupei României, Gaz Metan - Astra, astăzi, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: astragiurgiugaz metanmediascupa romaniei,  

viewscnt
Articole similare