Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter Milano se impune în Derby della Madonnina! Icardi a marcat golul victoriei în minutele de prelungire

VIDEO | Inter Milano se impune în Derby della Madonnina! Icardi a marcat golul victoriei în minutele de prelungire

Serie A

Comentarii

Internationale Milano a câştigat cel de-al 221-lea episod din Derby di Milano, duminică seară, în etapa a 9-a din Serie A, scor 1-0. Icardi a marcat singurul gor al partidei, în minutele de prelungire ale meciului.

LIVE VIDEO | Inter - AC Milan 1-0

A fost meci mare în Italia. Inter şi AC Milan s-au duelat pe San Siro într-o atmosferă electrizantă. Fanii „Nerrazzurilor” au muncit trei luni pentru a-şi impresiona rivalii. Suporterii din peluză au fost rugaţi să vină cu o oră înainte de meci pentru a şti ce au de făcut în momentul desfăşurării impunătoarei coregrafii. 

 

Răsplata a venit chiar în prelungiri. Icardi a marcat când nimeni nu se mai aştepta, iar Inter are cinci victorii consecutive în Serie A. Milan a fost inexistentă. Singurul moment important a fost golul anulat din prima repriză. Şi Inter a avut unul, plus o bară. S-a terminat 1-0 pentru echipa antrenată de Luciano Spaleti, care a încheiat etapa pe locul trei, la şase puncte de liderul Juventus. 

FINAL

90+3 - GOOOOOOOL Internaţionale Milano! Icardi aduce victoria pentru gazde

46' - S-a reluat partida!

PAUZĂ

42' - Gol anulat pentru AC Milan! Golul lui Mateo Musacchio (AC Milan) a fost anulat pentru ofsaid!

Fără gol marcat marcat pe San Siro! Internationale Milano controlează jocul.

12' - Gol anulat pentru Internationale Milano! Icardi trimite mingea în plasă, dar arbitrul anulează reuşita pentru poziţie afară din joc

1' - A început partida! AC Milan a avut lovitura de start.

Coregrafii speciale pregătite de galeriile celor două echipe!

Doar patru puncte este diferenţa dintre cele două echipe, în avantaj fiind Inter, dar cu menţiunea că Milan are o partidă în minus, cea cu Genoa, din prima etapă, care se va disputa pe 31 octombrie. 

Inter este într-o formă excelentă, are patru victorii consecutive în campionat, la care se adaugă şi meciul câştigat pe terenul lui PSV Eindhoven, în Liga Campionilor. Nici Milan nu o duce mai rău, după un start relativ timid de campionat, echipa antrenată de Gennaro Gattuso pare să fie pe drumul cel bun, după două victorii cu 3-1, cu Chievo în campionat şi Olympiakos în Europa League şi una cu 4-1, pe terenul lui Sassuolo.

  • LIVE VIDEO | Derby della Madonnina, Inter - AC Milan se vede la Telekom Sport 2, duminică, de la 21:30 

Derby-ul oraşului Milano va fi şi derby-ul atacanţilor, iar ambii vin din Argentina. Înaintea meciului Gonzalo Higuian are un avantaj în faţa rivalului Mauro Icardi, pentru că are cu un gol mai mult, patru, faţă de cele trei ale numărului 9 de la "nerazzurri". 

La meciul de pe San Siro va fi prezent şi un grup de câteva zeci de români din fan clubul AC Milan România. 

Ultima înfruntare dintre Inter şi Milan, din aprilie, s-a terminat la egalitate, 0-0. În total, în cele 221 de meciuri oficiale, Inter are cele mai multe victorii, 78, în timp ce Milan are 76, iar 67 de partide s-au terminat la egalitate. 

  • LIVE VIDEO | Derby della Madonnina, Inter - AC Milan se vede la Telekom Sport 2, duminică, de la 21:30 

Echipele de la ultimul meci

  • Inter: Handanovic - D'Ambrosio, de Vrij, Skriniar, Asamoah - Gagliardini, Brozovic - Politano, Nainggolan, Perisic - Icardi
  • AC Milan: Donnarumma - Abate, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez - Kessie, Biglia, Bonaventura - Suso, Higuian, Calhanoglu 

Toate meciurile din Serie A care vor fi transmise pe canalele Telekom Sport duminică

Duminică

  • Bologna - Torino, 16:00, Telekom Sport 2
  • Chievo - Atalanta, 16:00, Telekom Sport 3
  • Parma - Lazio, 16:00, Telekom Sport 
  • Inter - Milan, 21:30, Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: ac milaninter milanoserie aderby della madonninaderby di milano 

viewscnt
Articole similare