Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au abonat la 1-1. CFR şi FCSB, a 5-a remiză consecutivă cu acelaşi scor. Coman şi Ţucudean, marcatorii partidei

VIDEO | S-au abonat la 1-1. CFR şi FCSB, a 5-a remiză consecutivă cu acelaşi scor. Coman şi Ţucudean, marcatorii partidei

FCSB

Comentarii

Cinci meciuri, cinci egaluri, cinci de 1-1. CFR şi FCSB s-au abonat la acelaşi scor în ultimele confruntări din Liga I. Coman a deschis scorul pentru FCSB, dar scorul final a fost stabilit de Ţucudean.

După o primă repriză în care s-a jucat pe contre şi ambele echipe au avut ocazii importante, jocul s-a închis după pauză, atunci când CFR Cluj a reuşit să restabilească egalitatea. Scorul fusese deschis de Florinel Coman, în minutul 24, după o eroare uriaşă a lui Lang.

Ţucudean a marcat golul de 1-1 în minutul 48, iar clujenii şi roş-albaştrii au părut că nu vor să rupă tradiţia de 1-1 din ultimele partide. Dică a modificat defensiv, în timp ce trupa lui Conceicao n-a avut suficientă forţă pentru a căuta victoria.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc, cu 15 puncte, în timp ce CFR Cluj face 13 puncte şi ocupă poziţia a 5-a în Liga I.

LIVE VIDEO | CFR CLUJ - FCSB 1-1 (Ţucudean 48 / Coman 24)

ECHIPELE DE START:

CFR CLUJ: Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Males, Bordeianu, Djokovic - Omrani, Ţucudean, Păun

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa, Stan - Nedelcu, Filip - Roman, Fl. Tănase, Coman - Gnohere

Min. 90: Trei minute suplimentare.

Min. 70: Şansă de gol mare pentru CFR! Bălgrădean se întinde şi scoate excelent.

Min. 48: GOOOL CFR CLUJ! Ţucudean profită de respingerea lui Bălgrădean şi înscrie.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Cluj.

Min. 31: Arlauskis scoate bine şutul în forţă expediat de Roman.

Min. 24: GOOOL FCSB! Florinel Coman deschide scorul, după o eroare gravă a lui Lang.

Min. 20: Intrare dură a lui Camora. Benzar, la un pas de o accidentare gravă.

Min. 17: Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj! Lovitura de cap a lui Djokovic trece peste poarta lui Bălgrădean.

Min. 11: Prima ocazie pentru FCSB! Şutul lui Coman, dintr-o poziţie excelentă, e slab pentru a-l învinge pe Arlauskis.

Min. 8: Start agresiv pentru roş-albaştri! Două galbene pentru trupa lui Dică: Nedelcu şi Stan.

Min. 1: A început meciul.

VIDEO - Imagini de la sosirea vicecampioanei la Cluj

 


De patru meciuri n-a mai câştigat CFR Cluj, în toate competiţiile. Au fost trei înfrângeri şi o singură remiză, 0-0, la Gaz Metan Mediaş. În ultima etapă disputată în Liga I, înainte de pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale, campioana României a condus-o pe FC Viitorul până în minutul 86, însă a terminat meciul fără niciun punct obţinut. De înfrângerea surprinzătoare a CFR-ului a profitat principala contracandidată la titlu. FCSB a condus-o şi ea pe FC Botoşani cu 2-0, însă, a terminat la egalitate meciul cu moldovenii şi şi-a mai adăugat un punct în fruntea clasamentului.

LIVE VIDEO | Derby-ul etapei, CFR Cluj - FCSB, duminică, ora 21:00, în direct la Telekom Sport 


Echipele probabile:

CFR CLUJ: Collado - Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovici, Males, Culio - Al. Ioniţă, Ţucudean, Omrani
REZERVE: Arlauskis, G. Ganea, Ov. Hoban, A. Mureşan, Bordeianu, Peteleu, De Luca

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălaşa, Al. Stan - Nedelcu, L. Filip - M. Roman, Fl. Tănase, 7. Fl. Coman - Gnohere
REZERVE: A. Vlad, Moruţan, Jakolis, Ov. Popescu, Rusescu, Teixeira, Man


"Au fost două săptămâni bune, pozitive, în care am muncit. Nu am avut toţi jucătorii la dispoziţie, pentru că unii au fost şi la echipele naţionale. Simt că echipa a lucrat foarte bine. Este un meci important. Cu siguranţă, în viitor, vom avea şi alte meciuri importante. Dacă vom reuşi să câştigăm acest meci, vom urca pe primul loc. Trebuie să fim competitivi, echipa trebuie să fie foarte concentrată, să nu facem greşeli, aşa cum am făcut în trecut, şi să fim o echipă puternică pentru a putea câştiga acest joc" , a declarat antrenorul CFR-ului, Antonio Conceicao.

LIVE VIDEO | Derby-ul etapei, CFR Cluj - FCSB, duminică, ora 21:00, în direct la Telekom Sport

La două lungimi în spatele liderului, CFR Cluj caută prima victorie după aproximativ o lună. Pe 19 august, campioana României câştiga partida cu Dinamo, scor 3-1. În sezonul trecut, CFR şi FCSB s-au întâlnit de patru ori, iar toate cele patru meciuri s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-1. De altfel, ultima dată când un meci între cele două s-a încheiat cu o victorie a fost în martie 2017. Atunci, roş-albaştrii s-au impus, pe Arena Naţională, scor 2-0, după golurile marcate în ultimele minute de Gnohere şi de Ovidiu Popescu.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujantonio conceicaoliga 1arena nationala 

viewscnt
Articole similare