Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au ratat din toate poziţiile, dar au marcat din ofsaid! Dinamo câştigă meciul cu Poli Timişoara, după o eroare de arbitraj

VIDEO | Au ratat din toate poziţiile, dar au marcat din ofsaid! Dinamo câştigă meciul cu Poli Timişoara, după o eroare de arbitraj

Fotbal

Comentarii

Dinamo a ratat din toate poziţiile în meciul cu Poli Timişoara, dar a reuşit, totuşi, să se impună cu ajutorul arbitrilor. Moldoveanu a reuşit să-l învingă pe Straton, dar reluările ne-au demonstrat că dinamovistul se afla în poziţie clară de ofsaid.

A fost festival de ratări la poarta lui Straton, om care a prins, cel mai probabil, cea mai bună zi din carieră. Dinamoviştii şi-au bătut joc de ocazii uriaşe, în special în prima parte, dar s-au salvat în repriza secundă, atunci când asistentul n-a văzut că Moldoveanu se află în ofsaid.

Cu Neaga la primul meci pe bancă, Timişoara a arătat la fel de rău ca şi până acum. Oaspeţii au avut o singură şansă de a marca, însă şutul lui Ciucur a fost respins excelent de Penedo. Chiar şi-aşa, trupa de pe Bega putea pleca cu un rezultat de egalitate dacă brigada condusă de Kovacs ar fi dictat penalty la un fault în careu făcut de Torje la acelaşi Ciucur.

Nu s-a dat nimic, iar Dinamo a bifat a 5-a victorie şi conduce detaşat playout-ul Ligii I. De cealaltă parte, Poli Timişoara poate ajunge pe loc retrogradabil după a 4-a înfrângere din playout.

VIDEO | DINAMO - POLI TIMIŞOARA 1-0

ECHIPELE DE START:

DINAMO: Penedo - Dudea, Marici, Grigore, Olteanu - Mahlangu, Nistor, Hanca - Salomao, Popa, Moldoveanu

POLI TIMIŞOARA: Straton - Străuţ, Melinte, Cânu, Raţ - Vaşvari, Artean, Munteanu - Bîrnoi, Popovici, Ciucur


Min. 90+5: Fluier final.

Min. 87: Oaspeţii cer penalty la o intrare cu talpa a lui Torje la Ciucur.

Min. 74: GOOOL DINAMO! Moldoveanu îl învinge pe Straton, dar reluările arată că fotbalistul se afla în poziţie clară de ofsaid.

Min. 55: Prima şansă importantă şi pentru Timişoara! Şutul lui Ciucur e respins de Penedo.

Min. 51: O nouă ocazie mare pentru Dinamo! Moldoveanu nu-l poate învinge pe Straton.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare.

Min. 42: Popa scapă singur cu Straton, dar portarul Timişoarei e în zi mare!

Min. 40: O nouă şansă mare pentru Dinamo! Straton intervine în faţa lui Nistor.

Min. 36: ASEDIU LA POARTA TIMIŞOAREI! Straton scoate incredibil lovitura de cap a lui Moldoveanu.

Min. 35: BARĂ DINAMO! Şutul lui Hanca se duce în transversală!

Min. 32: OCAZIE DE GOL DINAMO! Hanca reia din interiorul careului, dar şutul se duce pe centrul porţii şi Straton respinge în corner.

Min. 10: Început mai bun pentru Timişoara, dar oaspeţii încă nu au pus în pericol poarta lui Penedo.

Min. 1: A început meciul


Dinamo traversează o perioadă excelentă în momentul de faţă şi pare că a trecut peste momentele dificile din trecut. După ratarea play-off-ului şi plecarea lui Vasile Miriuţă, "câinii" au intrat în era lui Florin Bratu. Însă, totul părea că se destramă după înfrângerea ruşinoasă de pe propriul teren, scor 1-2, cu Juventus Bucureşti. De atunci, însă, dinamoviştii s-au trezit, iar acum au trei victorii consecutive în campionat: cu FC Botoşani, cu Concordia Chiajna şi cu FC Voluntari.

De partea cealaltă, ACS Poli Timişoara n-are nicio victorie în acest an şi încearcă şi ea experienţa schimbării de antrenor. După înfrângerea din ultima etapă, scor 0-1, cu FC Botoşani, Leo Grozavu a fost demis, iar în locul său a venit Rică Neaga.

În precedentele două întâlniri directe din acest sezon, timişorenii le-au smuls dinamoviştilor patru puncte în sezonul regulat al Ligii I: s-au impus în Ştefan cel Mare, scor 2-1, apoi au remizat alb pe propriul teren. Nu rataţi meciul dintre Dinamo şi ACS Poli Timişoara, vineri, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: timisoaradinamostefan cel mareliga 1 

viewscnt
Articole similare