Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Astra 2-0. Perovic, din penalty, şi Ricardo Grigore au adus o victorie importantă pentru dinamovişti. "Câinii" încep cu dreptul 2020

VIDEO | Dinamo - Astra 2-0. Perovic, din penalty, şi Ricardo Grigore au adus o victorie importantă pentru dinamovişti. "Câinii" încep cu dreptul 2020

Superliga

Comentarii

Dinamo a câştigat cu 2-0 primul meci din 2020 în Liga 1, cu Astra, o echipă de play-off. "Câinii" trag tare să prindă play-off-ul pe ultimă sută de metri. Perovic, din penalty, şi Ricardo Grigore, în minutul 73, au marcat în Ştefan cel Mare.

LIVE VIDEO | Dinamo - Astra 2-0 (Perovic 65, Grigore 73)

ECHIPELE DE START:

Dinamo: Piscitelli - Kostrna, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa - Mrzljak, Răuţă - Mihaiu, Fabbrini, Sorescu - Perovic
Rezerve: Straton, Bejan, Kilyen, Sin, Lazăr, R. Moldoveanu, D. Popa
Antrenor: Dusan Uhrin

Astra: Lazar - Graovac, Tamaş, Dima, Radunovic - David Bruno, Simion, Crepulja, V. Gheorghe - Fatai, Alibec
Rezerve: Kitanov, Begue, Stahl, Enache, Dandea, Biceanu, Trusescu
Antrenor: Bogdan Andone

Min 90+3: Final de meci în Ştefan cel Mare. Victorie pentru Dinamo!


Min. 73: GOOOOOOOOOOLLLLL DINAMO! Sorescu execută în forţă o lovitură liberă din lateral, Ricardo Grigore se înalţă şi reia cu capul, imparabil, şi înscrie în poarta lui Lazar.


Min. 65: GOOOOOOOOLLLL DINAMO! Perovic înscrie din penalty!


Min. 61: Gol anulat Astra! Fatai înscrie cu capul, dar reuşita e anulată pentru un fault în atac.


Min. 60: Ocazie Astra. Alibec trage tare din margine, dar Piscitelli respinge cu piciorul.


Min. 55: Ocazie uriaşă Dinamo! Mihai Popescu trage în portar din apropiere.


Min. 46: A început repriza a doua!


Min. 45+1: Pauză.


Min. 37: Gol anulat Dinamo. Sorescu a bătut în forţă o lovitură liberă din apropierea careului, a Perovic a reluat din apropiere şi mingea a intrat în plasă, dar reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid. Atacantul se afla în afara jocului când a introdus mingea în plasă.


Min. 27: Simion trage de la distanţă, mingea e deviată, iar Piscitelli n-are emoţii să reţină.


Min. 15: Ocazie Dinamo. Perovic trage de la marginea careului de 16 metri, lansat bine de Fabbrini, dar mingea trece puţin peste bara transversală.


Min. 7: Ocazie Dinamo! Mihai Popescu trimite puţin pe lângă poarta lui Lazar, din şase metri, după ce apărarea Astrei a bâlbâit o minge în urma unui corner.


Min. 1: A început meciul!


"Câinii" nu îşi mai permit niciun pas greşit în lupta pentru accederea în play-off. Cu patru etape rămase de disputat din sezonul regulat, Dinamo ocupă locul al nouălea, cu 28 de puncte, la şapte puncte de locul al şaselea, ocupat de FC Viitorul, la cinci de FC Botoşani, a şaptea clasată, şi la egalitate cu Sepsi, care are golaveraj mai bun.

"Astra are o echipă foarte bună, pe care o respectăm, au trei jucători de calitate în faţă, Alibec, Budescu, Fatai, un fundaş central pe măsură, Tamaş, dar noi trebuie să ne concentrăm la echipa noastră, să fim concentraţi toate cele 90 de minute de joc. În pregătiri am observat că ne pierdeam concentrarea în ultimele 10 minute, ultimele 15 minute. Sper că suntem pregătiţi să facem un meci bun. Lazăr este puţin în urmă cu pregătirea fizică dar acum este cam târziu să ne gândim că ar putea juca sâmbătă. Sper ca în cel mult 14 zile să fie gata să intre 90 de minute. Am găsit un atacant dar nu s-a realizat transferul. Sper ca în câteva zile să se facă. Acum îi avem doar pe Popa şi pe Perovic şi este important pentru mine să am cel puţin patru jucători", a declarat Dusan Uhrin, înaintea meciului.

În schimb, Astra nu îşi mai face griji în privinţa play-off-ului, având un avans de zece puncte faţă de prima echipă aflată sub zona play-off-ului. Echipa antrenată de Bogdan Andone are 43 de puncte şi se află la un singur punct în spatele liderului CFR Cluj.

Bogdan Andone: "Dinamo nu arată rău deloc"

"Aşteptăm un meci bun, o evoluţie bună chiar dacă e primul meci al sezonului şi nu ştim încă ce ritm de joc avem şi probabil vom mai avea nevoie de un meci, două ca să ne găsim ritmul din toamnă, dar mergem să facem un meci bun, să adunăm puncte, să ne consolidăm poziţia în clasament şi să ne apropiem de play off.

Meciul se joacă pe teren, Dinamo s-a întărit în această iarnă, chiar dacă i-a pierdut pe Nistor şi Ciobotariu a luat jucători în pauza de iarnă, l-a recuperat pe Fabrini, sunt Sorescu, Perovici, jucători periculoşi, de careu.

Nu arată deloc rău, i-am văzut şi în meciurile amicale pe care le-au jucat în Spania, au arătat bine", a spus, la rândul său, antrenorul giurgiuvenilor, Bogdan Andone.

Nu rataţi meciul dintre Dinamo şi Astra, duminică, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare