Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Viitorul 0-5. "Câinii", la cea mai mare umilinţă pe teren propriu din 1986 încoace! Echipa lui Rednic a dat recital

VIDEO | Dinamo - Viitorul 0-5. "Câinii", la cea mai mare umilinţă pe teren propriu din 1986 încoace! Echipa lui Rednic a dat recital

Dinamo București

Comentarii

Vineri seara a avut loc prima partidă din runda 25 din Liga 1. Viitorul i-a făcut vizita lui Dinamo, iar constănţenii şi-au revenit după ce nu câştigaseră în campionat în 2021. Trupa lui Rednic s-a impus cu un inimaginabil 5-0 într-un meci în care defensiva din Ştefan cel Mare a părut absentă. Ciobanu a punctat de 2 ori pentru formaţia lui Hagi, după ce Jo deschisese recitalul. Ganea şi Tsoumou au punctat şi ei şi i-au cauzat lui Dinamo prima înfrângere acasă cu 0-5, din 1986 până în prezent.

LIVE VIDEO | Dinamo - Viitorul 0-5 (Jo 4, Ganea 16-pen, Ciobanu 44, 80, Tsoumou 79)

Echipele de start:

  • Dinamo: Eşanu - Radu, Ehmann, Bejan, Filip - Nepomuceno, Anton, Achim, Fabbrini - Morsay - Gueye
  • Rezerve: Kongshavn - Grigore, Răuţă, Gol, Măgureanu, Bani, Borduşanu, Stere
  • Viitorul: Cojocaru - Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - Matei, Artean, Ciobanu - Grădinaru, Ganea, Jo Santos
  • Rezerve: Căbuz - Grameni, Babunski, Andonache, Pitu, Gaztanaga, Dănuleasa, Dussaut, Tsoumou

Min 90. Se încheie partida şi suferinţa lui Dinamo. Scorul final este 0-5.

Min 80. GOOOL Viitorul. Ciobanu punctează din nou şi ruşinea ”câinilor” continuă.

Min 79. GOOOOOL Viitorul!! Tsoumou reia cu capul din corner şi înscrie.

Min 75. Încă 2 schimbări pentru Viitorul. Intră Tsoumou şi Gaztanaga în locurile lui Jo şi Mladen.

Min 68. Două schimbări la Viitorul. Pitu şi Andronache îi înlocuiesc pe Ganea şi Grădinaru.

Min 57. Schimbare la Viitorul. Babunski îi ia locul lui Matei.

Min 46. Trei schimbari sunt efectuate de Dinamo. Stere, Bani şi Răuţă îi înlocuiesc pe Nepomuceno, Morsay şi Achim

Min 46. A început a doua repriză.

Min 45. Pauză.

Min 44. GOOOL Viitorul!!! Ciobanu înscrie şi el în poarta ”câinilor”.

Min 28. Ocazie Viitorul! O minge lungă este trimisă în spatele apărării, Eşanu nu iese, dar reuşeşte să apere reluarea lui Ganea

Min 16. Penalty Viitorul!! Ganea execută şi înscrie. Va fi greu pentru Dinamo să revină acum.

Min 4. GOOOL Viitorul!!! Jo Santos înscrie după o greşeală a lui Ehmann.

Min 1. A început partida.

19:45 - Avem echipele de start!


Şapte ani a jucat Mircea Rednic pentru Dinamo Bucureşti, iar în alte patru rânduri a antrenat formaţia din Ştefan cel Mare. Este campion al României cu Dinamo în două rânduri ca jucător şi o dată ca antrenor. Apropierea sa de clubul din Ştefan cel Mare nu îl face însă pe Rednic să considere partida cu Dinamo drept un meci special. Recunoscut drept un profesionist desăvârşit, Rednic (58 de ani) a explicat înainte de confruntarea cu echipa sa de suflet: ”Nu sunt speciale. Eu sunt profesionist, am fost implicat acolo şi sentimental şi financiar, am avut intenţiile cele mai bune ca lucrurile să meargă bine acolo, nu au vrut. Până la urmă tot eu am fost cel care a avut de suferit, acuzat că nu ştiu ce aş fi făcut, am venit să mă îmbogăţesc la un club care este întreţinut de suporteri. Dar e special pentru că joc cu Dinamo, joc acolo în Groapă unde cariera mea şi ca jucător şi ca antrenor mare parte acolo a fost. Dar pe mine mă interesează ca echipa mea să joace bine şi să câştige” a spus Rednic înaintea partidei care va avea loc vineri, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

LIVE VIDEO Dinamo Bucureşti - Viitorul Constanţa, de la ora 20:30, la Telekom Sport 1

Un meci care găseşte cele două formaţii foarte aproape în clasament, dar în partea a doua a sa. Dinamo are 26 de puncte, cu unul mai mult decât Viitorul Constanţa, care are şi un joc mai puţin disputat.

Trupa patronată de Gheorghe Hagi a uitat să câştige în Liga 1. În ultimele cinci meciuri disputate în campionat, Viitorul nu are nicio victorie, iar ultimele trei meciuri s-au încheiat cu înfrângeri. Dinamo are o singură vitorie în ultimele cinci partide disputate în campionat, semn că meciul direct nu găseşte niciuna dintre echipe într-o formă prea bună.

La ultimul meci direct, Dinamo a învins-o clar pe Viitorul în Cupa României, scor 3-0. În campionat însă, bucureştenii nu au mai câştigat din octombrie 2019 contra Viitorului. Formaţia pe care o antrenează acum Mircea Rednic s-a impus în jocul tur, iar în stagiunea trecută a remizat 1-1 în deplasare la Dinamo şi a câştigat 1-0 la Ovidiu.

LIVE VIDEO Dinamo Bucureşti - Viitorul Constanţa, de la ora 20:30, la Telekom Sport 1

Totuşi, ultima victorie în deplasare a constănţenilor într-un meci direct cu Dinamo datează din 2017, atunci când echiap lui Hagi câştiga cu scorul clar de 4-0. De atunci, Dinamo a câştigat trei din cele patru meciuri, iar unul dintre ele s-a terminat la egalitate.

Dinamo, un nou acord important prin intermediul suporterilor

Suporterii-acţionari de la Dinamo şi-au unit forţele şi au atras un nou sponsor, producătorul auto Suzuki, cu care au semnat un acord important. Conform primelor informaţii, datorită acestui acord, Dinamo va beneficia de reducerea datoriilor pentru licenţă cu 400.000 de euro şi achitarea salariilor pe luna ianuarie!

„Avem câteva împliniri şi câteva veşti bune pe care dorim să le împărtăşim cu tine, mai ales că eşti unul dintre cei care au contribuit la realizarea lor: am reuşit să reducem datoriile în vederea primirii licenţei, de la 1.200.000 € la 800.000 €. Această reducere a datoriilor a fost posibilă prin sumele care provin din înscrierile în DDB şi din cumpărarea de bilete la meciurile de acasă. Continuăm şi negocierile cu toţi cei faţă de care avem datorii de stins. Am achitat salariile jucătorilor pe luna ianuarie. Totul din banii strânşi de suporteri. Am achitat datoriile şi chiriile pentru Centrul de Copii şi Juniori. Am trecut de 14.500 de membri DDB. Avem cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei. NU NE OPRIM! În ritmul acesta, obiectivul nostru de a depăşi 20.000 de membri până la sfârşitul anului, este uşor de realizat. Am lansat precomenzile pentru tricourile oficiale de joc de la Macron inscripţionate cu numele suporterilor, pentru a strânge o parte din banii de licenţă. Astăzi, la ora meciului cu Viitorul vom depăşi 6.500.000,00 lei pe platforma DDB.

LIVE VIDEO Dinamo Bucureşti - Viitorul Constanţa, de la ora 20:30, la Telekom Sport 1

Asta înseamnă 1.332.000,00€. Şi nu ne oprim! Peste 2.500 de persoane au ales să redirecţioneze 3,5 din banii opriţi de Stat pe anul 2020 către DDB. Am început să punem la dispoziţia oamenilor de afaceri dinamovişti contracte de sponsorizare, prin care pot redirecţiona către Asociaţia PCH până la 20% din impozitul datorat Statului. Am încheiat o intelegere cu producătorul auto japonez Suzuki şi vom oferi la fiecare sold, prin tragere la sorţi, câte un autoturism Suzuki Swift, în valoare de 11.400 €. Avem trei sold out-uri consecutive pe Arena Naţională şi unul pe stadionul Dinamo. Cu meciul de astăzi, vom ajunge la 235.000 de bilete vândute de la începutul anului!”, se arată într-un comunicat DDB.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiviitorul constanţaliga 1mircea rednic 

viewscnt
Articole similare