Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - CFR Cluj 0-3, în Liga 1. Campioana a defilat în "Ştefan cel Mare" prin golurile lui Omrani, Debeljuh şi Deac

VIDEO | Dinamo - CFR Cluj 0-3, în Liga 1. Campioana a defilat în "Ştefan cel Mare" prin golurile lui Omrani, Debeljuh şi Deac

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a câştigat la scor de neprezentare, 3-0, în "Ştefan cel Mare", cu Dinamo Bucureşti, în etapa cu numărul 15 a Ligii 1. În urma acestui rezultat, campioana s-a desprins la nouă puncte de FCSB, care ocupă locul secund cu 30 de puncte, care are un meci mai puţin. Dinamo a rămas pe penultimul loc, cu opt puncte.

VIDEO | Dinamo - CFR Cluj 0-3 (Omrani 14, Debeljuh 17, Deac 80)

Echipele de start:

Dinamo: Eşanu - Sorescu, Pinto, R. Popa, A. Radu - Măgureanu, Espinosa, Matei - Torje, Ivanovski, Kainourgios
Rezerve: Iliev - Grigore, Giaffer, Carp, Bani, Ţîră, Vestenicky, Nunic, Mihaiu
CFR Cluj: Hindrich - Manea, Burcă, Graovac, Fl. Ştefan - Boateng, Bordeianu, Deac - Sacko, Debeljuh, Omrani
Rezerve: Bălgrădean - Malico, Bouhenna, Culio, Păun, Chipciu, Gîdea, Costache, Alibec

Min. 90+2 Finalul partidei!

Min. 90 Burcă are o intervenţie decisivă şi scoate în corner. 

Min. 88 Eşanu scoate mingea trimisă puternic pe jos de Păun. 

Min. 80 GOOOL CFR Cluj! Sacko trimite în centrul careului pe jos, Deac preia mingea şi o trimite în vinclu pentru 3-0. 

Min. 71 Răzvan Popa îi pasează lui Omrani, care trece de fundaş advers, îi pasează lui Deac în careu, dar Eşanu blochează al treilea gol al clujenilor.

Min. 68 Fază superbă a dinamoviştilor. Torje a trecut de un adversar, l-a lansat pe Ivanovski, care a driblat şi el în careul advers, dar a tras slab cu piciorul stâng. 

Min. 57 Omrani îi trece mingea printre picioare lui Pinto şi ajunge în poziţie de şut în faţa porţii, dar Andrei Radu a intervenit.

Min. 54 Omrani îl lansează pe Debeljuh spre poarta adversă, dar atacantul se mişcă greu şi e blocat de Torje în ultimul moment. 

Min. 50 Bani a primit galben, după ce a căzut în careul advers. 

Min. 49 Sorescu cere penalty, reclamând că Burcă a atins mingea cu mâna în interiorul careului CFR-ului. 

Min. 22 Prima ocazie şi pentru Dinamo. Şutul lui Măgureanu a fost respins în corner. 

Min. 17 GOOOL CFR Cluj, iar Dinamo e la pământ. Deac a întors pentru Omrani, care a centrat din prima în faţa porţii, de unde Debeljuh a împins mingea în poartă. 

Min. 14 GOOOL CFR Cluj după specialitatea casei la echipa lui Dan Petrescu! Deac a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Omrani a reluat frumos mingea în poartă. 

Min. 1 A început meciul.

16:48 - Avem echipele de start!


Altadată un derby cu încărcătură în fotbalul românesc, varianta 2021 a meciului Dinamo - CFR Cluj le găseşte pe cele două echipe în situaţii opuse. CFR e campioana României, după ce a câştigat ultimele patru titluri şi a făcut performanţă în Europa, în timp ce Dinamo se luptă din nou pentru evitarea retrogrădării, dar şi cu problemele financiare.

Ca atare, atmosfera de la cele două cluburi se răsfrânge şi în clasament. CFR Cluj e lider cu patru victorii în ultimele cinci meciuuri şi cu 36 de puncte, în timp ce Dinamo e penultima în ierarhia Ligii 1, cu doar opt puncte strânse în 14 etape.

În ultimele cinci întâlniri directe, CFR Cluj s-a impus de patru ori şi o partidă s-a terminat la egalitate.

Mircea Rednic: "Dacă nici pe CFR Cluj nu batem, pe cine mai batem?"

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj, Mircea Rednic s-a ţinut de glume şi a spus că dacă Dinamo nu va câştiga nici împotriva campioanei CFR, atunci pe cine vor mai învinge "câinii"? "Dacă nici pe CFR nu-i batem, pe cine mai batem? Glumesc acum. Ce Dumnezeu? Toată lumea o să spună că nu avem nicio şansă în faţa CFR-ului, pentru că CFR câştigă campionatul la pas, an de an", a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dinamocfr clujlive videoliga 1 

viewscnt
Articole similare