Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remiză fără goluri între Dinamo şi CFR Cluj. Dinamoviştii sunt la cinci puncte de play-off, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1

VIDEO | Remiză fără goluri între Dinamo şi CFR Cluj. Dinamoviştii sunt la cinci puncte de play-off, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, în "Ştefan cel Mare", în derby-ul etapei cu numărul 16 din Liga 1 de fotbal.

LIVE VIDEO | Dinamo - CFR Cluj 0-0

Dinamo şi CFR Cluj au terminat la egalitate, partida disputată în arena din "Ştefan cel Mare". Meciul a fost unul echilibrat, însă fără prea multe faze de poartă. Raportul ocaziilor imense de gol a fost egal, 1-1, cu un plus pentru CFR Cluj care a presat mai mult pe finalul meciului.

În clasament, Dinamo este pe locul 9, cu 21 de puncte, în timp ce CFR Cluj este lider, cu 31 de puncte, două peste Viitorul Constanţa.

În runda următoare, Dinamo se deplasează pe terenul celor de la Academica Clinceni, duminică, 24 noiembrie, în timp ce CFR Cluj primeşte vizita celor de la Chindia Târgovişte, vineri, 22 noiembrie. 


Min. 85: Schimbare la CFR Cluj! Iese Păun şi intră Billel Omrani.

Min. 61: Schimbare la Dinamo! Intră Mattia Montini în locul lui Slavko Perovic.

Min. 58: Şutul lui Mihai Bordeainu, din alunecare, nu îi pune probleme lui Piscitelli.

Min. 54: Ocazie monumentală pentru CFR Cluj! Portarul Piscitelli îl blochează incredibil pe Rondon, din plonjon, şi se opune deschiderii scorului.

Repriza a doua începe cu trei modificări în cele două garnituri. Două la CFR Cluj: au ieşit Itu şi Pereira, au intrat Luis Aurelio şi Mihai Bordeianu. Una la Dinamo: a ieşit Corbu şi a intrat G.Moura.

Pauză în "Ştefan cel Mare". Egalitate, 0-0.

Min. 41: Ocazie mare de gol pentru Dinamo! Lovitura de cap a lui Moldoveanu este respinsă în bară, extraordinar, de portarul lituanian Arlauskis!

Min. 40: Se joacă pe contre, însă ocaziile de gol lipsesc cu desăvârşire. Fără şuturi pe poartă.

Min. 15: Meciul este echilibrat, fără şuturi pe spaţiul porţii, dar fazele se succed cu rapiditate de ambele părţi.


Echipele de start

Dinamo: Piscitelli - D.Ciobotariu, M.Popescu, Puljic, Corbu - Mrzljak, Filip - Sorescu, Nistor, Moldoveanu - Perovic 

CFR Cluj: Arlauskis - Susisc, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Hoban, Păun - Costache, Rondon, M.Pereira 


Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru meciul Dinamo - CFR Cluj. Haţegan va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe. Rezervă va fi Andrei Antonie, iar observatori Ioan Onicaş şi Romulus Chihaia.


Chiar dacă Dinamo traversează o perioadă bună în plan sportiv, problemele interne încep să-şi pună amprenta asupra vestiarului. Mulţi posibili cumpărători vociferează, însă nimeni nu face o ofertă concretă lui Ionuţ Negoiţă pentru a cumpăra clubul. În consecinţă, jucătorii încep să-şi piardă încrederea şi mai ales răbdarea. Din primele informaţii, doi jucători ai celor de la Dinamo s-au interesat de procedura prin care să devină jucători liberi de contract. Unul dintre ei pare să fie italianul Mattia Montini. De partea cealaltă, antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr., a declarat că nu are de gând să părăsească corabia în aceste momente grele.

În clasament, Dinamo este pe locul 9, cu 20 de puncte, şi are nevoie foarte mare de puncte, mai ales după înfrângerea de runda trecută, de pe terenul celor de la U Craiova. O veste bună pentru Dinamo o reprezintă convocarea la echipa naţională a căpitanului Dan Nistor.

LIVE VIDEO | Dinamo - CFR Cluj, duminică, de la ora 19, în direct pe Telekom Sport 1

De partea cealaltă, CFR Cluj rămâne pe prima poziţie în Liga 1 indiferent de deznodământul partidei cu Dinamo. Are 30 de puncte şi un meci în minus, cu un punct peste FC Viitorul şi două peste Astra Giurgiu. În cel mai negativ scenariu, poate fi egalată la puncte de U Craiova.

CFR Cluj vine după o victorie muncită, obţinută în faţa celor de la Rennes, în Europa League, scor 1-0, au un moral bun, însă şi oboseală acumulată. Dan Petrescu este îngrijorat de acest aspect, mai ales că, după meciurile din grupele Europa League, echipa sa a jucat modest.

  • După meciul cu Lazio (acasă, 1-0): vs FCSB, acasă, scor 0-0.
  • După meciul cu Celtic (deplasare, 0-2): vs FC Viitorul, deplasare, scor 1-3.
  • După meciul cu Rennes (deplasare, 1-0): vs Poli Iaşi, deplasare, scor 1-2

"E greu să spui că vom fi proaspeţi, pentru că nu avem cum. Jucătorii noştri au toţi o vârstă şi e greu să se refacă în trei zile. Jucătorii lui Rennes sigur vor fi proaspeţi pentru că aproape toţi care au intrat cu noi în teren aveau 20, 21 de ani, 22, 23. E mai uşor să te refaci", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Dinamo.

LIVE VIDEO | Dinamo - CFR Cluj, duminică, de la ora 19, în direct pe Telekom Sport 1

În ultimele cinci partide directe, CFR Cluj s-a impus de fiecare dată, indiferent că meciul s-a disputat pe arena "Dr. Constantin Rădulescu" sau pe arena din "Ştefan cel Mare".

 

27.07.19 L1 CFR Cluj Dinamo Bucureşti 1 : 0
04.12.18 L1 Dinamo Bucureşti CFR Cluj 0 : 3
19.08.18 L1 CFR Cluj Dinamo Bucureşti 3 : 1
19.11.17 L1 Dinamo Bucureşti CFR Cluj 0 : 2
10.08.17 L1 CFR Cluj Dinamo Bucureşti 1 : 0

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare