Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Craiova 0-2. Aici nu mai e vorba despre fotbal! ”Câinii” sunt fără gol şi fără puncte! Momente de panică cu Neagoe

VIDEO | Dinamo - Craiova 0-2. Aici nu mai e vorba despre fotbal! ”Câinii” sunt fără gol şi fără puncte! Momente de panică cu Neagoe

Superliga

Comentarii

Asta nu va fi o cronică de meci. Eugen Neagoe merită mai mult respect. În momentele în care era pe jos, inconştient, fanii lui Dinamo din PCH n-au vrut să fie OAMENI. N-au aplaudat, ba chiar i-au înjurat pe rivalii de la Craiova, care, într-o normalitate clară, îi strigau numele lui Neagoe.

Au fost scene dramatice pe Arena Naţională! Eugen Neagoe s-a prăbuşit în minutul 25 al partidei. Medicul Bătineanu, în mod absolut la fel de şocant ca evenimentul în sine, îl ”tratează” pe Neagoe cu APĂ. El, medic fiind, face fix un lucru pe care l-am fi făcut noi, toţi cei nepricepuţi, toţi cei care nu suntem medici.

Inconştient, Neagoe e resuscitat şi salvat de medicii de pe ambulanţă! Bravo lor! Ei l-au salvat pe Neagoe!

Într-un mod incredibil, fără pic de emoţie aproape, Istvan Kovacs şi observatorul partidei decid că meciul poate continua! Atenţie! Poate încă nu e clar: antrenorul lui Dinamo face stop cardiac, e resuscitat şi, la acel moment, jucătorii plângeau pe teren şi nu ştiau ce se întâmplă cu omul care ar fi trebuit să le zică, mai departe, ce să facă pe teren. Ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, Istvan Kovacs porneşte meciul mai departe.

Prăbuşiţi, cu moralul la pământ, dinamoviştii se prăbuşesc şi ei, în minutul 36. Bărbuţ rămâne suspect de liber în banda dreaptă, îl întoarce pe Montini şi şutează, cu stângul. Mingea e deviată şi îl bate pe Piscitelli. Scorul final e stabilit în minutul 66, când Roman înscrie, cu capul, în poarta goală. Atât despre fotbal.

Eugen Neagoe e bine. E conştient, vorbeşte cu medicii, iar familia e alături de el la spital. A depăşit momentul critic şi acum este în afara oricărui pericol. Asta este cea mai bună veste! Asta este cea mai importantă victorie.

LIVE VIDEO | DINAMO - CRAIOVA 0-2 (Bărbuţ 36, Mihai Roman 66)

  • Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Klimavicius, M.Popescu, Sin - Mrzljak, Rauţă-Geani Creţu, K.Bru, Montini - Daniel Popa
  • Craiova: Pigliacelli - Borţa, Acka, Martic, Bancu - Ivanov, Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Roman, Baiaram

Min. 66: GOOOL CRAIOVA! Mihai Roman înscrie, cu capul, din câţiva metri, după ce Piscitelli respinsese şutul lui Ivanov.

Min. 53: OCAZIE DINAMO! Şutul lui Mrzljak trece puţin pe lângă poarta lui Pigliacelli.

Min. 36: GOOOL CRAIOVA! Bărbuţ îl învinge pe Piscitelli cu un şut din interiorul careului.

INFO | Din informaţiile de la Arena Naţională, Eugen Neagoe şi-a revenit, era conştient în ambulanţă, dar a fost transportat la spital pentru îngrijiri amănunţite!

Min. 25: Meciul s-a reluat! Decizie controversată luată de Istvan Kovacs! Neagoe a fost transportat la spital.

UPDATE | Din informaţiile reporterilor Telekom Sport, Neagoe ar fi suferit un stop cardiac!

UPDATE | Neagoe a fost urcat în ambulanţă! Salvarea încă nu a plecat de pe teren! Doctorii au folosit defibrilatorul şi i-au făcut masaj cardiac!

INFO | MOMENTE DRAMATICE! Neagoe a leşinat pe bancă! Doctorii încearcă să-l resusciteze! Jucătorii sunt în lacrimi.

Min. 10: Început extrem de slab de partidă. Nicio echipă nu reuşeşte să lege mai mult de 4-5 pase.

Min. 1: A început partida!

În unele locuri e foarte bun, în alte părţi, sigur, într-o proporţie destul de mare, mai prin mijlocul terenului, este cel care este. N-am avut de ales. Am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru a se prezenta terenul în condiţii regulamentare. Sigur că e vorba şi de loje, am vândut şi loje, am vândut şi bilete. Era greu să schimbăm locul partidei pentru că era o lipsă de respect pentru suporteri şi nu ne dorim aşa ceva”, a spus Florin Prunea, înaintea meciului.

Dinamo şi Universitatea Craiova s-au întâlnit în sezonul trecut doar de două ori. Iar asta doar pentru că echipa din Ştefan cel Mare a ratat, pentru al doilea sezon consecutiv, prezenţa în play-off-ul Ligii I. Astfel, cele două echipe s-au mulţumit doar cu meciurile pe care le-au disputat în sezon regulat.

Interesant este că ambele partide s-au încheiat cu acelaşi scor, iar victoriile au fost împărţite. Mai întâi, oltenii le-au aplicat o corecţie dură "câinilor", apoi, echipa pregătită de Mircea Rednic la acea vreme s-a impus cu acelaşi scor, 3-0, în Ştefan cel Mare. Atacantul italian Montini a reuşit un hattrick şi a adus o victorie importantă pentru dinamovişti în decembrie 2018.

Dinamo - Universitatea Craiova, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, duminică, de la 21:00

În momentul de faţă, Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă şi are de luat o revanşă în faţa propriilor fani. Deşi sezonul a început cu speranţe mari în echipa lui Eugen Neagoe, totul s-a năruti încă de la primul meci. Dinamoviştii au trăit un adevărat coşmar în deplasarea de la Ovidiu, unde au fost umiliţi şi bătuţi cu 5-0 de FC Viitorul.

Dinamo - Universitatea Craiova, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, duminică, de la 21:00

De partea cealaltă, Universitatea Craiova are deja trei meciuri oficiale jucate în acest sezon. Oltenii le-au câştigat pe toate trei cu acelaşi scor, 3-2. Au fost două victorii în primul tur preliminar din Europa League, cu azerii de la Sabail, şi un succes cu Academica Cliceni, în prima etapă din noul sezon al Ligii I.

Afla mai multe despre: craiovadinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare