Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - CSA Steaua, 26-27. Câştigătoarea se decide în meci decisiv! Meci de groază pentru ”câini”: Un jucător cu o coastă fracturată, altul a leşinat pe teren

VIDEO | Dinamo - CSA Steaua, 26-27. Câştigătoarea se decide în meci decisiv! Meci de groază pentru ”câini”: Un jucător cu o coastă fracturată, altul a leşinat pe teren

Handbal

Comentarii

Steaua s-a impus pe terenul lui Dinamo şi câştigătoarea titlului în Liga Naţională de handbal masculin se va decide în meciul trei, pe 31 mai, în direct pe Telekom Sport. Partida din Sala Dinamo a fost una de coşmar pentru gazde. Doi dintre handbaliştii ”câinilor” au avut nevoie de intervenţia rapidă a medicilor.

La mijlocul primei reprize, Sajad Ezteki şi-a fracturat o coastă şi nu a mai putut continua partida. În drumul spre vestiare, handbalistul iranian nu s-a mai putut ţine pe picioare din cauza durerii şi a avut nevoie de intervenţia mai multor persoane. A fost transportat de urgenţă la spital.

Mai mult, imediat după finalul partidei, dinamoviştii au avut emoţii mari cu un alt jucător. Portarului iranian Saied Heidarirad i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe teren, având nevoie de intervenţia promptă a medicilor pentru a-şi reveni.

LIVESCORE Dinamo - CSA Steaua 26-27

FINAL

min. 50: Irimescu marchează cu o nonşalanţă debordantă.

min. 47: Steaua trece din nou la conducere! Florea mrchează din extremă.

min. 47: TIME-OUT Steaua!

min. 44: Dinamo trece la conducere, după un gol marcat de Mocanu.

min. 43: Dinamo restabileşte egalitatea!

min. 40: Descat ia o fază pe cont propriu şi reuşeşte să marcheze un gol frumos.

min. 32: Veşti ingrijorătoare pentru fanii dinamovişti. Sajad Esteki a fost scos din teren, după ce a suferit o accidentare. Din primele informaţii iranianul ar avea o coastă ruptă. Dacă acest lucru se confirmă, interul stânga ar urma să stea o perioadă destul de lungă pe bancă.

min. 31: Start în repriza secundă! Dinamo a avut primul atac.

PAUZĂ

min 25: Descat o ţine în viaţa pe Dinamo. Gol fabulos marcat de acesta.

min. 24: Gol frumos marcat de Komogorov!

min. 19: Steaua conduce ostilităţile în sala Dinamo!

min. 14: Pivotul dinamovist Mocanu trage pe lângă poarta steliştilor din poziţie ideală.

min. 13: TIME-OUT Dinamo!

min. 10: Atmosferă superbă în sala Dinamo!

min. 6: GOOOL SUPERB marcat de Steaua pe contraatac!

min. 2: Steaua marchează primul gol al partidei. Dinamo restabileşte rapid egalitatea.

min.  1: A început în partida! Steaua a avut lovitura de start.

Dinamoviştii au avut nervii mai tari şi au câştigat cu 4-2 la penaltyuri, după ce portarii Heidarirad şi Grigoraş au apărat câte o aruncare a gazdelor. Jocul doi al finalei va avea loc pe 23 mai, ora 18:00, în Sala Dinamo.

Prima confruntare dintre cele două combatante a fost una extrem de ehilibrată, cu ambele echipe succedându-se la conducere, însă fără să ia avans mai mare de două goluri. Defensiva a fost de altfel punctul forte al celor două adversare în acest meci.

A doua partidă a finalei se va disputa în Sala Dinamo, miecuri, de la ora 18:00 şi va fi transmis LIVE la Telekom Sport 1. În urma unei convenţii între cele două cluburi, suporterilor echipei vizitatoare nu li se va permite accesul în sală, pentru se a evita eventualele conflicte.

Afla mai multe despre: handbal masculinfinala liga nationala de handbal,  

viewscnt
Articole similare