Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 2-1. Victorie importantă obţinută de "câini". Echipa lui Uhrin a venit la două puncte de play-off

VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 2-1. Victorie importantă obţinută de "câini". Echipa lui Uhrin a venit la două puncte de play-off

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat meciul cu FC Voluntari, scor 2-1. Montini şi Puljic au marcat golurile pentru echipa lui Duşan Uhrin, iar Balaur a înscris pentru ilfoveni.

Dinamo a câştigat cu mari emoţii partida cu FC Voluntari, ultima clasată din Liga I. Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză. Şutul lui Ţîră a trecut puţin pe lângă poartă. Apoi, Popescu a salvat un gol ca şi făcut.  "Câinii" au muşcat imediat după pauză, prin Montini. Italianul a marcat al treilea său gol din acest campionat.

După nici zece minute, Ţîră l-a păcălit pe Colţescu să acorde lovitură de la 11 metri. Căpăţînă nu a profitat însă şi a ratat penalty-ul. Misiunea "câinilor" a devenit şi mai grea după eliminarea lui Sorescu. Mijlocaşul a primit al doilea galben pentru o simulare grosolană. Ilfovenii au profitat repede de superioritate. Balaur a restabilit egalitatea. Nu s-a bucurat mult însă. Puljic a adus-o din nou pe Dinamo în avantaj şi a stabilit scorul final, 2-1.


Dinamo - FC Voluntari 2-1

Au marcat: Montini '51, Puljic '78 / Balaur '75

Echipele de start:

Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Puljic, Popescu, Corbu - Mrzljak, Filip - Sorescu, Nistor, Moldoveanu - Montini
Rezerve: Straton, Klimavicius, Grigore, Moura, Răuţă, Bru, Neicuţescu

FC Voluntari: Mitrev - Costin, Achim, Balaur, Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Laidouni - Gheorghe, Ţîră, Ebralidze
Rezerve: Rîmniceanu, Nica, Lopez, Kocic, Leasă, Măţan

Min. 78 - GOOOOOL Dinamo! Puljic marchează, după o nouă centrare excelentă a luii Dan Nistor

Min. 75 - GOOOOOL FC Voluntari! Balaur egalează pentru ilfoveni

Min. 63 - Piscitelli ghiceşte execuţia lui Căpăţînă şi o menţine pe Dinamo în avantaj

Min. 62 - Colţescu le dă acordă oaspeţilor o lovitură de pedeapsă, după intervenţia imprudentă a lui Popescu asupra lui Ţîră

Min. 51 - GOOOOOOOL Dinamo! Montini marchează cu o lovitură de cap, după un corner executat perfect de Nistor

Min. 3 - Fază superbă creată de Montini, însă şutul italianului trece puţin pe lângă poarta lui Mitrev


Dinamo şi FC Voluntari deschid etapa a 11-a din Liga I. Cele două se întâlnesc vineri, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro. Ilfovenii au un palmares dezamăgitor în duelurile directe cu Dinamo. În cele 13 meciuri disputate, FC Voluntari n-a reuşit până acum să se impună în faţa "câinilor": 12 meciuri au fost câştigate de dinamovişti, iar o partidă s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în primăvara acestui an.

Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO, vineri, ora 20:30, Telekom Sport 1

Echipa pregătită de Dusan Uhrin traversează o perioadă bună şi a uitat de startul dezastruos de sezon pe care l-a avut cu Eugen Neagoe pe banca tehnică. Alb-roşii au urcat în clasament, după victoriile cu Hermannstadt şi cu Sepsi, însă, în ultimul meci disputat în Liga I, Dinamo a fost învinsă, scor 2-3, în deplasarea de la Astra. Jucătorii din Ştefan cel Mare au trecut repede peste înfrângerea de la Giurgiu şi s-au impus, la jumătatea acestei săptămâni, scor 3-1, pe terenu celor de la UTA Arad, în 16-imile Cupe României.

În aceeaşi fază a competiţiei, FC Voluntari a obţinut şi ea prima victorie după cinci înfrângeri consecutive suferite în Liga I. Cele cinci eşecuri au venit după succesul surprinzător obţinut de ilfoveni în partida cu FCSB. În urma acestui parcurs dezamăgitor, echipa pregătită de Cristiano Bergodi este ultima în clasamentul Ligii I, cu doar cinci puncte obţinute în cele zece etape disputate.

Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO, vineri, ora 20:30, Telekom Sport 1

"Un meci important pentru noi, pentru că acum trecem printr-o perioadă mai puţin pozitivă, dar faptul că am câştigat meciul din Cupă şi am trecut mai departe ne ajută să căpătăm încredere. E un meci împotriva unei echipe de tradiţie, care, de când a venit Dusan Uhrin, a legat nişte lucruri tactice şi nu ne va fi uşor.

Vom încerca să luăm puncte. E un meci de fotbal şi nu avem de ce să avem frică. Avem arme pentru a face un meci bun. Eu am mereu încredere. Nu am frică de nimic. Ar fi super dacă luăm punctele, pentru că ne-ar da o gură de oxigen" , a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: dinamovoluntari 

viewscnt
Articole similare