Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-1. "Câinii", încă un pas spre liga secundă. Mihalcea, trei înfrângeri din trei. Voluntari, pe 2 în play-out

VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-1. "Câinii", încă un pas spre liga secundă. Mihalcea, trei înfrângeri din trei. Voluntari, pe 2 în play-out

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în etapa cu numărul şase din play-out.

VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-1 (Gheorghe 75)

Dinamo este în cădere liberă. Câinii au pierdut şi a treia partidă pe care au disputat-o în play-out, 0-1 cu FC Voluntari. Ilfovenii au ratat prima ocazie de gol a meciului, prin Ion Gheorghe. Jucătorii lui Mihalcea au pus în mare pericol poarta lui Cojocaru în prelungiri. Filip nu a nimerit ţinta, apoi goalkeeperul ilfovenilor a respins uimitor lovitura de cap expediată de Puljic. Imediat după pauză, Filip a primit al doilea cartonaş galben într-un mod stupid şi a fost eliminat. Echipa lui Teja a profitat de superioritatea numerică apoi şi a pus stăpânire pe joc. După uriaşa şansă ratată de Belu, un fost dinamovist a dat lovitura în Ştefan cel Mare. Ion Gheorghe a înscris şi a dus-o pe Voluntari pe locul al doilea. Dinamo e ultima în play-out.


Echipele de start:

Dinamo: Piscitelli - Sorescu, Puljic, Popescu, Skovajsa - Lazăr, Mrzljak, Filip, Bani - Montini, Moldoveanu.

Rezerve: Straton, Sin, Şerban, Mihaiu, Popa, Fabbrini, R. Grigore. Kylien, Răuţă.

FC Voluntari: Cojocaru - Belu, Paşcanu, Achim, Kocic - Căpăţînă, Laidouni, De Lucas - Măţan, Simonovski, I.Gheorghe.
Rezerve: Râmniceanu, Benzar, Eric, Ţîră, Armaş, Vlad, Sanoh, Gorobsov, Balaur.

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin cinci minute. 

Min. 75: GOOOOOL Voluntari! Gheorghe marchează împotriva fostei sale echipe. 

Min. 54: Ocazie Voluntari! Belu a ratat inexplicabil din faţa porţii. Piscitelli a avut un reflex de zile mari. 

Min. 49: Eliminare Dinamo! Filip încasează al doilea cartonaş galben după ce atinge mingea cu mâna. 

Min. 36: Ocazie Voluntari! I. Gheorghe s-a plimbat prin apărarea lui Dinamo, dar şutul său a fost respins de Piscitelli. 


Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Chiar dacă are trei meciuri mai puţin disputate faţă de Academica Clinceni şi două decât FC Voluntari, FC Hermannstadt, Sepsi sau Viitorul, Dinamo este pe locul 13, penultimul, retrogradabil, cu doar 17 puncte şi tremură pentru prezenţa în următoarea ediţie a Ligii 1.

Dincolo de clasament, îngrijorătoare este situaţia din interiorul vestiarului şi jocul foarte modest prestat în ultimele două partide, cea cu Sepsi, unde a avut superioritate numerică mai bine de 30 de minute şi a încasat două goluri şi meciul cu FCSB, din Cupa României, unde a fost învinsă fără drept de apel, scor 0-3, de rezervele roş-albastre.

LIVE VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, duminică, ora 17, pe Telekom Sport 1. "Câinii" sunt condamnaţi să câştige

De partea cealaltă, FC Voluntari este singura echipă din play-out neînvinsă, cu trei victorii şi două egaluri. Formaţia lui Mihai Teja are 21 de puncte, însă nu are motive să stea foarte liniştită. Singura formaţie din play-out care nu tremură de frica retrogradării este Viitorul Constanţa, aflată la 13 puncte de locul de baraj.

În istoria partidelor directe dintre Dinamo şi FC Voluntari, disputate în "Ştefan cel Mare", "câinii" au câştigat 6 din 7 dueluri, golaverajul fiind 14-3.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare