Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Marele derby Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la 20:45, în direct la Telekom Sport 1

LIVE VIDEO | Marele derby Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la 20:45, în direct la Telekom Sport 1

Fotbal intern

Comentarii

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO în timp real pe www.telekomsport.ro.

Episodul cu numărul 172 din marele derby al fotbalului românesc se va consuma duminică seara. De la ora 20:45, pe Arena Naţională, Dinamo va primi vizita celor de la FCSB, într-o partidă din etapa a 25-a a Ligii I. Până acum, cele două echipe şi-a împărţit victoriile, câte 59 de fiecare parte, iar ultima întâlnire directă dintre FCSB şi Dinamo, găzduită tot de Arena Naţională, s-a încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 1-0. Momcilovic a marcat atunci unicul gol al partidei.

  • LIVE VIDEO DINAMO - FCSB, duminică, de la 20:45, pe Telekom Sport 1

LIVE VIDEO DINAMO - FCSB. Dinamo, obligată să câştige

Dinamo are nevoie disperată de victorie pentru a continua lupta pentru play-off cu FC Viitorul, Poli Iaşi, FC Botoşani şi Astra. Dacă giurgiuvenii au un avans liniştitor, celelalte patru echipe sunt despărţite doar de două puncte în clasamentul Ligii I. Deşi părea greu să mai prindă un loc de play-off la finalul sezonului regulat, Dinamo a legat o serie de şase meciuri fără înfrângere în campionat, dintre care patru au fost victorii, iar acum poate visa la o clasare în primele şase la finalul sezonului regulat.

 
LIVE VIDEO DINAMO - FCSB. Rezultatele din 2018
 
Aşadar, Dinamo a obţinut patru puncte din primele două meciuri oficiale jucate în acest an. Dacă în meciul cu Craiova, de pe propriul teren, a scos o remiză în ultimele minute, în ultima partidă disputată, echipa pregătită de Vasile Miriuţă s-a impus cu mari emoţii în deplasarea de la Concordia Chiajna, scor 4-3.
 
 
De partea cealaltă, FCSB are un parcurs asemănător cu cel al marilor rivali. În prima etapă din Liga I programată în acest an, roş-albaştrii s-au impus cu 2-1 în deplasarea de la Gaz Metan. A urmat apoi derby-ul pentru prima poziţie din clasament cu CFR Cluj. Condusă la pauză după o serie de greşeli în defensivă, echipa lui Nicolae Dică a egalat în partea a doua, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.
 
 
Nu rataţi Dinamo - FCSB, duminică, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze sunt LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsteauadinamoderbyliga 1campionatnicolae dicaconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare