Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dinamo - Porto 26-27. Înfrângere la limită pentru elevii lui Xavi Pascual. Bannour a lovit bara la ultima fază

VIDEO Dinamo - Porto 26-27. Înfrângere la limită pentru elevii lui Xavi Pascual. Bannour a lovit bara la ultima fază

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formaţia portugheză FC Porto, în etapa a 3-a din grupa B a Ligii Campionilor, scor 27-26 (15-14).

Principalii marcatori ai partidei au fost Negru, Pascual, Gavriloaia, Nantes şi Humet, cu câte 3 goluri, pentru Dinamo, respectiv Iturriza şi Alves, câte 5, pentru FC Porto.

În celelalte partide ale etapei a 3-a, toate jucate miercuri, s-au înregistrat rezultatele: Flensburg - PSG 27-27, HC Motor - Kielce 25-26 şi, surpriza rundei, Veszprem - Barcelona 29-28.

În primele două etape, Dinamo a câştigat cu Lomza Vive Kielce, scor 32-29, iar apoi a pierdut cu Paris Saint Germain, scor 30-41.

După trei etape, patru echipe au câte 4 puncte, pe primele locuri, Barcelona, Veszpre, Kielce şi FC Porto, iar Dinamo rămâne pe locul 6, cu 2 puncte.

Dinamo Bucureşti va juca următoarea partidă în deplasare, cu fosta echipă a actualului său antrenor, Xavi Pascual, Barcelona, în 14 octombrie.

LIVE VIDEO Dinamo - Porto 26-27

Min 60. Bannour a trimis în bară la ultima fază. Porto câştigă!

Min 59. Final incredibil de meci. Dinamo e condusă la un singur gol, dar are ultimul atac

Min 56. Două goluri avans pentru Porto. Saeid a intrevenit din nou senzaţional

Min 53. Portughezii conduc cu scorul de 25-22

Min 48. Dinamo a restabilit egalitatea. Saeid a avut o intervenţie excelentă şi importantă

Min 40. Dinamo se apropie la un singur gol. Dissinger a reuşit al doilea gol al său: 20-21

Min 36. Două goluri consecutive reuşite de Silva, iar Porto se desprinde la trei goluri

Min 33. Gol Negru de pe extremă. Scorul este 16-16

Min 31. Start în repriza a doua. Primul gol aparţine echipei dinamoviste

Pauză: Portughezii conduc cu scorul de 15-14

Min 24. Al doilea gol consecutiv pentru Alex Pascual. Scorul este 11-12 acum. 

Min 23. Gol din 7m pentru Dinamo. A transformat Alex Pascual. Daymaro Salina de la portughezi a fost eliminat pentru două minute

Min 22. Lonel Fernandes marchează al 12-lea gol al formaţiei portugheze. Porto are un avantaj de trei goluri

Min 20. Reuşită pe extremă pentru Dinamo. A marcat Nicuşor Negru. Avem time-out

Min 17. Gol pe contraatac Dinamo. Vali Ghionea profită şi îl învinge pe Mitrevski: 7-10

Min 16. Vine şi golul 10 al formaţiei oaspete. A marcat Pedro Magalhaes. Portarul Mitrevski a închis până acum poarta portughezilor

Min 15. Handicap de trei goluri pentru Dinamo. Porto marchează din nou de pe pivot prin acelaşi Victor Iturriza

Min 9. Porto a ajuns la borna 6. Dinamo are un început ceva mai timid. Gavriloaia marchează pe extremă şi duce scorul la 4-6 

Min 6. Început foarte echilibrat de meci. Scorul este 3-3, după ce Humet a marcat superb al treilea gol al lui Dinamo după o ”aeriană” de toată frumuseţea. Iturriza pare cel mai periculos jucător al oaspeţilor

Min 3. Gol Dinamo şi replică imediată a oaspeţilor: 1-2

Min 2. Primul gol al meciului este marcat de formaţia portugheză. Prima aruncare a echipei noastre este respinsă de portarul advers. Aruncarea i-a aparţinut lui Humet

Min 1. A început meciul

Învinsă cu 30-41 la Paris (n.r un meci la care antrenorul Xavi Pascual şi trei jucători nu au făcut deplasarea, de PSG, Dinamo are ocazia să facă uitată această înfrângere în duelul cu Porto, de pe teren propriu.

Dinamoviştii au câştigat primul meci disputat acasă, contra celor de la Vive Kielce, la finalul unei prestaţii superbe. Sprijiniţi de fani, dinamoviştii vor avea acum ocazia unei victorii la fel de mari în faţa celor de la Porto, formaţie pregătită de fostul mare jucător suedez, Magnus Andersson.

Portughezii s-au despărţit în această vară de Marton Szekely, Andreo Gomes şi Miguel Martins printre alţii, dar i-au achiziţionat pe Sebastian Frandsen, Pedro Valdes şi Pedro Cruz. De 22 de ori campioană a Portugaliei, Porto a ajuns în playoff-ul Ligii Campionilor anul trecut, unde a pierdut greu în faţa celor de la Aalabord. A făcut în schimb două meciuri foarte bune în grupă cu PSG, deşi a pierdut de fiecare dată. Porto a învins anul trecut echipe ca Vive Kielce, Pick Szeged, Vardar sau Elverum. 

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

Afla mai multe despre: dinamohandbal 

viewscnt
Articole similare