Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Rapid 1-1. Carnat îi salvează pe giuleşteni cu o bijuterie de gol

VIDEO | Dinamo - Rapid 1-1. Carnat îi salvează pe giuleşteni cu o bijuterie de gol

Superliga

Comentarii

Derby-ul dintre Dinamo şi Rapid s-a încheiat la agealitate, scor 1-1. După ce Torje deschisese scorul în minutul 55, Carnat a egalat pe final de meci şi a salvat un punct pentru giuleşteni.

VIDEO | Dinamo - Rapid 1-1 (Torje 55 / Carnat 90)

Echipele de start:

  • Dinamo: Iliev - Sorescu, A. Pinto, R. Grigore, A. Radu - Itu, Răuţă, Espinosa - Torje, Ivanovski, Măgureanu
  • Rezerve: Eşanu, Ehmann, Giafer, St. Filip, C. Matei, Borduşanu, Neicuţescu, Vestenicky, Bani
  • Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, Dandea, Dr. Grigore, Hlistei - Sefer, Crepulja, Albu, Stahl, - Ad. Bălan
  • Rezerve: Drăghia, Nastos, R. Moise, Carnat, R. Ilie, Florică, Alami, Mazrouk, Al. Ioniţă II

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 90. Gooool Rapid!! Carnat înscrie un gol de poveste pentru a restabili egalitatea.

Min 79. Rapid pleacă pe contraatac şi ajunge în marginea careului lui Dinamo, o centrare este trimisă spre Belu, însă, în loc să trimită în plasă, cu poarta goală, balonul îi trece printre picioare.

Min 72. Torje trimite un şut cu exteriorul din marginea careului, dar Molodvan se opune.

Min 66. Măgureanu rămâne singur cu Moldovan graţie unei pase a lui Torje, dar portarul giuleştean blochează şutul dinamovistului.

Min 55. Goooool Dinamo! Torje deschide scorul pentru ”câini”, cu un şut la vinclu, din careu, după o pasă bună a lui Sorescu.

Min 46. A început pareta secundă.

Min 45+3. S-a încheiat prima repriză.

Min 45+3. O centrare a lui Torje e respinsă de Dandea, balonul ajunge la Itu, care reia din prima, dar încercarea sa trece pe lângă poartă.

Min 44. Stahl pătrunde în careu, trece de doi adverari şi trimite un şut, însă Ricardo Griogre intervine in extremis.

Min 37. Răuţă s-a prăbuşit pe teren, iar jocul a fost întrerupt. Mijlocaşul ”câinilor” a fost preluat de ambulanţă, iar Cosmin Matei introdus în locul său.

Min 21. Torje primeşte un balon la marginea careului şi trimite un şut, dar Dragoş Grigore blochează cu capul.

Min 2. Grigore face o greşeală impardonabilă şi oferă mingea cadou dinamoviştilor, dar Moldovan îl salvează pe colegul său.

Min 1. A început partida.


Dinamo va primi vizita Rapidului, în primul derby dintre cele două din ultimii şase ani. După desfiinţarea clubului giuleştean din pricina problemelor financiare, echipa pregătită acum de Mihai Iosif a renăscut în Liga 4 şi a urcat uşor, uşor în eşaloanele fobtalului românesc.

Revenită în Liga 1 după şase ani, Rapid îşi înfruntă din nou vechile rivale. Cu Steaua s-a mai duelat în Liga 3, iar, după meciul cu FCSB, doar pe Dinamo o mai avea de înfruntat din lista vechilor inamici. Deşi este echipa de abia promovată, Rapid va favorită în Ştefan cel Mare, din pricina problemelor financiare grave prin care trec ”câinii”.

După două meciuri sub conducerea lui Mircea Rednic, Dinamo a reuşit să însumeze doar un punct, dar echipa a început să arate mai bine. Deşi s-a vorbit despre un conflict deschis în vestiarul formaţiei din Ştefan cel Mare, jucătorii nu vor să aibă o retrogradare cu unul dintre cele mai mari cluburi din România în CV, astfel că vor da tot ce pot pentru a rămâne în Liga 1.

Contrele dinaintea derby-ului au început deja. Mihai Iosif a vorbit deschis, în stilul său caracterisitic, iar Ionel Ganea nu a fost impresionat de acesta. Fostul dinamovist l-a atacat pe tehnicianul Rapidului, iar spiritele au început să se încingă înaintea primului derby dintre Rapid şi DInamo din ultimii şase ani.

Afla mai multe despre: liga 1dinamorapiddinamo rapid live 

viewscnt
Articole similare