Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamovişti fără busolă. "Câinii" rămân pe loc retrogradabil după înfrângerea cu Sepsi Sfântu Gheorghe

 VIDEO | Dinamovişti fără busolă. "Câinii" rămân pe loc retrogradabil după înfrângerea cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Dinamo București

Comentarii

Dinamo şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-au întâlnit, duminică, în etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 3-1 (1-0), la capătul unui meci în care centralul Sebastian Colţescu şi-a îndeplinit norma de cartonaşe roşii şi penalty-uri.

VIDEO | Dinamo - Sepsi 1-3 (Moldoveanu 90+2/ Safranko 1, Vaşvari 79- penalty, Ştefan 86)

Min 90+2: GOOOLLL Dinamo! Moldoveanu reduce din handicap cu ajutorul braţelor, însă arbitrii nu văd infracţiunea. Chiar şi aşa, deznodământul partidei nu a fost afectat.

Min. 86: GOOOLLL Sepsi! Florin Ştefan recuperează un balon şi porneşte într-o fază solitară în flancul stâng, pe care o finalizează cu un şut fantastic la colţul lung.

Min. 79: GOOOLLL Sepsi! Penalty acordat uşor de Colţescu pentru Sepsi! Vaşvari transformă, iar Sepsi îşi dublează avantajul.

Min. 64: Niczuly intervine din nou în faţa dinamoviştilor. De data aceasta, Niczuly l-a blocat pe Popa.

Min. 56: Din nou, Dinamo, aproape de gol. Şutul lui Lazăr trece peste poartă.

Min. 53: Incredibil, Nicuzly! Intervenţie fantastică la o lovitură de cap a lui Sorescu.

Min. 51: Ocazie mare pentru Dinamo! Nicuzly intervine extraordinar în faţa lui Montini.

A început repriza secundă!

Pauză în şoseaua Ştefan cel Mare!

Min. 39: Ratează penalty Perovic! A tras slab, pe mijlocul porţii lui Niczuly.

Min. 38: Cartonaş roşu Tincu şi penalty pentru Dinamo!

Min. 7: Niczuly blocheză perfect şutul lui Sorescu din unghi.

Min. 4: Ocazie mare de gol pentru Sepsi! Şutul lui Carnat este respins de sub bară de Piscitelli.

Min. 1: GOOOLLL SEPSI! Safranko marchează în secunda 42 a partidei, la prima fază de atac a covăsnenilor. Atacantul a fost foarte aproape de o accidentare urâtă după ce a fost lovit pe Piscitelli.


Echipele de start:

  • Dinamo: Piscitelli - Kostrna, Puljic, R. Grigore, Sin - Mrzljak, I. Filip - Mihaiu, Fabbrini, Sorescu - Perovic
  • Rezerve: Straton, M. Popescu, Kilyen, Skovajsa, Răuţă, V. Lazăr, R. Moldoveanu, Montini, D. Popa
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan - Vaşvari, L. Kovacs - Carnat, I. Fulop, Ştefănescu - Safranko
  • Rezerve: Fejer, Achahbar, Celea, Karanovic, L. Fulop, Velev, Csiszer, C. Popescu, Grassano

"Câinii" au primit, în sfârşit, liber la fotbal, după ce au ratat primele două etape desfăşurate în play-out-ul Ligii 1, după reluarea campionatului. Astfel, Dinamo are două restanţe de disputat cu Chindia Târgovişte şi FC Hermannstadt, în etapele a treia şi a patra din play-out.

Sepsi, în schimb, a evoluat în ambele runde post pandemie. Formaţia din Sfântu Gheorghe a disputat două meciuri pe propriul teren şi şi-a dezamăgit fanii de fiecare dată. Mai întâi, Sepsi a remizat cu FC Hermannstadt, scor 1-1, apoi a fost învinsă de FC Voluntari, cu scorul de 2-1. De fiecare dată, echipa lui Leo Grozavu a condus cu 1-0.

Înaintea rundei a cincea din play-out, Dinamo se află pe loc direct retrogradabil. Echipa lui Adrian Mihalcea mai are ce-i drept două restanţe de recuperat.

LIVE VIDEO | Dinamo - Sepsi, duminică, de la 17:00. Oaspeţii sunt nemulţumiţi

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că meciul cu Dinamo s-a reprogramat pentru duminică, 21 iunie, după ce "câinii" au avut un caz de Coronavirus în echipă. Fost fotbalist la Dinamo, Grozavu a vorbit în termeni duri despre decizia luată de LPF.

Grozavu a spus că "ni se bagă pumnul în gură" şi că totul se face după anumite interese, în funcţie de cine e mai puternic. Antrenorul lui Sepsi e nemulţumit de faptul că echipei sale i se aglomerează programul, având în vedere că trupa covăsneană e calificată în semifinalele Cupei României, unde va întâlni Poli Iaşi.

"Este destul de dificil de comentat pentru că aş intra pe o pantă periculoasă în primul rând pentru mine. Este clar că în România totul se face în funcţie de interese, în funcţie de cine e mai puternic. Ai mei trebuie să închidă gura, să asuclte şi să respecte, nu au ce face. Ni se pune pumnul în gură, nu se ţine cont de celelalte cluburi de fobal. Că nu există doar unii, trebuie să fie toată lumea supusă unei legi, unei reguli. Din păcate în România, în fucţie de interese, unii respectă şi unii nu.

Suntem participanţi în Cupa României. Am încercat să dăm o mare atenţie pentru că tot dumneavoastră, mass media, atunci când o echipă nu tratează serios o competiţie, imediat o taxaţi. În momentul în care o echipă ajunge într-o comeptiţie se aglomerează foarte tare programul. Dacă noi în acest an ai vrut să mergem departe în Cupa României, ne-am asumat  şi în acelaşi timp at trebui să existe o echitaţie. De exemplu, Dinamo nu a jucat, sunt odihniţi, ne preiau pe noi, care venim deja după două jocuri la 3 zile. După care jucăm Cupa la un interval foarte scurt, vine un alt meci de campionat. Atâta timp cât celelete echipe au pauza de o săptămână, eu nu o am pentru că jucăm la 3 zile. Clar că nu îmi convine asemenea situaţie", a declarat antrenorul echipei Sepsi, Leo Grozavu.

Nu rataţi partida dintre Dinamo şi FC Voluntari, duminică, 28 iunie, cu începere de la ora 17.00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare