Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remiză albă în Ştefan cel Mare. Dinamo şi Sepsi au încheiat la egalitate ultimul meci din play-out, scor 0-0

VIDEO | Remiză albă în Ştefan cel Mare. Dinamo şi Sepsi au încheiat la egalitate ultimul meci din play-out, scor 0-0
Comentarii

Dinamo a încheiat play-out-ul Ligii I cu o remiză pe teren propriu, scor 0-0, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Dinamoviştii au terminat play-out-ul pe primul loc, cu 54 de puncte, iar Sepsi pe poziţia a treia, cu 34 de puncte.

Sepsi a învins-o pe Dinamo în meciul tur de la Sfântu Gheorghe, iar în Ştefan cel Mare i-a chinuit pe alb-roşii. Ardelenii s-au aparat bine, iar echipa lui Bratu a avut putine sanse de gol in prima ora de joc.  Doar Popescu i-a pus probleme lui Niczuly. Apoi, Popa a incercat sa il învingă pe portarul oaspetilor tot cu o lovitura de cap.

De partea cealalta Dalmau a ratat sngura sansa importantă a lui Sepsi. Echipa din Sfantu Gheorghe a scapat fara gol primit, dar a trecut prin emotii mari in ultimele 10 minute. Mihai Popescu si Pesic puteau marca golul care ar fi adus toate cele trei puncte pentru Dinamo. 
 
Dinamo - Sepsi 0-0
 
Echipele de start:
 
Dinamo: Muţiu - Corbu, Popescu, Dudea, Olteanu - Nistor, Mahlangu, Palic - Hanca, Popa, Pesic
Rezerve: Brănescu, Nica, Şerban, Grigore, Longher, Vasile, Răducan
 
Sepsi: Niczuly - Martinez, Viera, Ghinga, Daisuke - Rodriguez, Petrovikj - Tandia, Ross, Hamed - Simonovski
Rezerve: Jovanovski, Dima, Dumbravă, Ursu, De Oliveira, Burlacu, Veress
 
Min. 81 - Popescu îşi încearcă din nou norocul, dar execuţia din foarfecă a fundaşului dinamovist este respinsă în ultima clipă de apărarea lui Sepsi

 
Min. 41 - Centrare bună a lui Nistor, însă Popescu reia direct în braţele lui Niczuly
 

Echipele probabile

  • Dinamo: Mutiu - Corbu, M. Popescu, Dudea, Vl. Olteanu - Palic, Nistor, Monroy - Hanca, D. Popa, Pesic
  • Sepsi: Niczuly - Dalmau, Ursu, Viera, Dima - Petrovijk, Ghinga - Oliveira, I. Fulop, Tandia - Simonovski

Primul meci a avut loc pe 21 august 2017, Dinamo - Sepsi 1-0. Golul a fost marcat de Sergiu Hanca, dintr-un penalty scos de Valentin Costache (antrenori Cosmin Contra / Valentin Suciu).

În returul sezonului regulat, pe 4 decembrie 2017, bucureştenii s-au impus pe arena "Tineretului" din Braşov cu 3-0, prin reuşitele lui Adam Nemec, Ionuţ Nedelcearu şi Diogo Salomao. Interesant, toate cele trei pase decisive au purtat semnătura mijlocaşului de bandă, Sergiu Hanca.

Conform LPF.RO, cea mai recentă confruntare a fost una de-a dreptul spectaculoasă, cu multe ocazii de ambele părţi, o partidă apreciată de cei aproape 5000 de microbişti, care au umplut până la refuz "Municipalul" din Sf. Gheorghe. S-a încheiat cu 2-0 pentru gazde (30 aprilie 2018), dublă Birahima Tandia, decarul covăsnenilor fructificând pasele primite de la Simonivski (minutul 30) şi Gorrin (minutul 90+1).

Eugen Neagoe vs Dinamo în Liga 1: 9 jocuri - 3 victorii - o remiză - 5 înfrângeri.

Afla mai multe despre: dinamosepsiplay-outultima etapastatisticalpf 

viewscnt
Articole similare