Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - U Craiova 0-1. Oltenii conduc autoritar clasamentul din Liga 1. Dinamo, a treia înfrângere consecutivă cu Contra

VIDEO | Dinamo - U Craiova 0-1. Oltenii conduc autoritar clasamentul din Liga 1. Dinamo, a treia înfrângere consecutivă cu Contra

Dinamo București

Comentarii

U Craiova a învins, în deplasare, Dinamo, scor 1-0, în etapa cu numărul şapte din Liga 1.

VIDEO | Dinamo - U Craiova 0-1 (Cicâldău 28)

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în Liga I. Universitatea Craiova a câştigat derby-ul de pe Naţional Arena. 
Cele două echipe s-au închis foarte bine în prima repriză. Fazele de poartă au venit târziu, dar oltenii au ştiut să profite. Marius Constantin a fost faultat în careu, iar Feşnic a dictat penalty. Cicâldău a transformat cu emoţii, după ce debutantul Rene a ghicit colţul. 
Borja Valle a ratat o bună şansă de a egala în repriza secundă. Nici Nemec nu a reuşit să marcheze, dintr-o poziţie foarte bună.  Roş-albii au mai avut o şansă de a egala în prelungiri, dar Pigliacelli a intervenit iar. Puljic şi Fabbrini au ratat la aceeaşi fază. 
La Dinamo a debutat şi cel mai important transfer, Aleix Garcia, dar nu s-a remarcat în faţa oltenilor. 
Universitatea Craiova a câştigat cu 1 la 0 şi a obţinut a şaptea victorie din tot atâtea etape. Dinamoviştii sunt la al treilea eşec consecutiv. 

Echipele de start:

  • Dinamo: Rene - Sorescu - Puljic, Grigore, A. Radu - Gol, Al. Garcia - Mihaiu, B. Valle, Camara - Nemec
  • Rezerve: Mejias - A. Ba, Ehmann, Gonzalez, Anton, Fabbrini, M. Gueye, Bani, Borcea
  • U Craiova: Pigliacelli - Olteanu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu - Nistor, Bic, Cicâldău - Bărbuţ, Ivan, Baiaram
  • Rezerve: Marinescu - Vătăjelu, Acka, V. Constantin, Mateiu, Căpăţînă, Ofosu, Tudorie, Mamut

Min. 90+1: Fază nebună la poarta oltenilor. Dinamo a avut oportunitatea de a egala, însă Pigliacelli a prins. 

Min. 73: Triplă schimbare la Dinamo. Au intrat Ba, Gueye şi Paul Anton. 

Min. 62: Ocazie Dinamo! Borja Valle, aproape de gol. Spaniolul a trimis cu capul, dar Pigliacelli a scos de sub transversală.

Min. 41: Şi Contra mută înainte de pauză. Îl schimbă pe Mihaiu cu Fabbrini. 

Min. 36: Dinamo înscrie prin Nemec, dar golul este anulat. 

Min. 34: Marius Constantin nu mai poate continua. În locul său a intrat Vătăjelu. 

Min. 28: GOOOOL Craiova! Cicâldău transformă, cu emoţii, penalty-ul. Portarul lui Dinamo a ghicit colţul şi chiar a atins mingea, însă balonul tot s-a dus în poartă. 

Min. 26: Penalty U Craiova! Arbitrul arată punctul de la 11 metri după un fault al lui Pulic la Marius Constantin. Fundaşul dinamovist a primit şi cartonaşul galben. 

Min. 4: Schimbare Craiova! Bergodi îl scoate de pe teren pe tânărul Olteanu, iar în locul său a intrat Acka. 

A început meciul. 


20:11 - Avem echipele de start! Contra a schimbat sistemul, iar Dinamo va juca 4-2-3-1, iar Aleix Garcia, cel mai recent transfer făcut de "câini", va debuta în meciul contra Craiovei. De partea cealaltă, Dan Nistor e titular împotriva fostei sale echipe, iar Ivan a fost trimis vârf împins de Bergodi, în locul accidentatului Koljic.


Înaintea partidei, Dinamo a acumulat doar cinci puncte în şase etape, reuşind o singură victorie. "Câinii" vin după derby-ul pierdut cu FCSB, scor 3-2. 

De cealaltă parte, U Craiova "a măturat" tot în Liga 1. Oltenii au maximum de puncte, după şase meciuri jucate şi conduc în clasament. 

Cosmin Contra are o veste bună înainte de Dinamo - U Craiova

”Favorită este echipa de pe locul 1. Adversarul are un grup omogenizat, care e împreună de 3-4 ani, cu câţiva jucători aduşi pe fiecare perioadă de transferuri. E o echipă puternică. Are internaţionali, a jucat cu titlul pe masă. Dar jucăm acasă, sper să fim mai inspiraţi în faţa porţii şi să nu mai repetăm greşelile de la ultimele meciuri.

Întâlnim o echipă periculoasă, care de la mijloc în sus are fotbalişti foarte buni. Sper să arătăm mai bine şi fizic, dar totuşi sunt 14 jucători noi. Putem câştiga dacă avem o dorinţă mai mare decât Craiova. Universitatea are un lot valoros, chiar dacă a pierdut două piese importante. Îi are pe Bărbuţ, pe Ofosu, pe Mamut, m-am uitat la el, e un vârf bătăios. S-au acoperit pe toate posturile", a declarat Cosmin Contra. 

 Fizic, am început să urcăm mult. E clar că avem nevoie de puncte, nu doar să jucăm bine, frumos. Să fim mai pragmatici. Să fim mai inspiraţi pe defensivă, pe ofensivă. În principiu, majoritatea celor sosiţi sunt la nivel bun. A prins bine pauza internaţională, vor face parte din lotul pentru Craiova. Am câştigat experienţă şi valoare prin ultimele transferuri. Avem doi jucători pe post de valori apropiate, am posibilitatea să aleg tactic mai multe formule de joc. E bine pentru grup, nimeni nu se poate relaxa! Competitivitatea va fi benefică.

Sper să fim respectaţi de arbitri. Dinamo a avut împotriva cel puţin o greşeală mare de arbitraj. Sper să nu se mai întâmple şi să vorbim doar de fotbal după meci", a declarat Cosmin Contra. 

Cristiano Bergodi, înainte de Dinamo - U Craiova: "Putem câştiga titlul cu acest lot"

"E un meci foarte important pentru noi şi vom întâlni o echipă foarte bună. Nu merita să piardă meciul cu FCSB. Au făcut achiziţii de jucători din Spania foarte buni din punct de vedere tehnic. Încă nu au omogenitate, dar pe teren sunt jucători care în fiecare moment pot să facă ceva deosebit. 

Am făcut un parcurs foarte bun şi e probabil ca la un moment dat va fi ceva negativ. Dar nu mă gândesc la nimic negativ pentru acest meci, pentru că sunt încrezător. Jucătorii s-au antrenat foarte bine. Dar întâlnim, repet, o echipă bună. Eu sunt încrezător că putem face încă un meci foarte, foarte important şi important este să stăm până la playoff acolo sus, în clasament. Dinamo, în acest an, are o echipă competitivă, care poate fi la sfârşitul campionatului în playoff. 

Domnul Rotaru a făcut achiziţii foarte, foarte bune. Spun sincer că putem câştiga titlul cu acest lot. Dar vom avea ce face şi cu FCSB şi cu CFR Cluj. Îmi asum această responsabilitate pentru că sunt mulţumit de ceea ce am găsit aici", a declarat Cristiano Bergodi.  

Afla mai multe despre: dinamou craiovadinamo u craiova 

viewscnt
Articole similare