Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Abia ăsta este NEW DINAMO. ”Câinii” au umilit Craiova în Ştefan cel Mare. Hattrick reuşit de Montini. ”Leii” au fost mieluşei

VIDEO | Abia ăsta este NEW DINAMO. ”Câinii” au umilit Craiova în Ştefan cel Mare. Hattrick reuşit de Montini. ”Leii” au fost mieluşeigalerie foto

Superliga

Comentarii

Dinamo a făcut cel mai buni meci din acest sezon şi a câştigat cu 3-0 derby-ul cu Craiova. Montini, omul de care se temea Mangia înaintea partidei, a înscris de trei ori şi i-a făcut KO pe olteni.

Partida dintre Dinamo şi Craiova a început cu 55 de minute întârziere, după ce gazonul din Ştefan cel Mare n-a putut fi curăţat la timp, şi cu faze importante la ambele porţi, încă din debut.

Bancu a scăpat singur cu Muţiu, dar a fost blocat în momentul şutului, în timp ce Salomao putea deschide scorul, dar şutul său a trecut puţin pe lângă poarta lui Pigliacelli. Primul gol al meciului avea să fie şi cel mai spectaculos.

Montini, omul adus de Rednic să revigoreze atacul ”câinilor”, l-a învins pe Pigliacelli cu călcâiul. 1-0 pentru Dinamo a fost şi scorul pauzei.

La reluare, Craiova a fost de nerecunoscut. Tot de nerecunoscut a fost şi Dinamo, dar pentru ”câini” acest lucru a fost de bine. Montini face ”dubla” după un contraatac şcoală în minutul 48, iar italianul îşi face seara perfectă cu un hattrick reuşit în minutul 53. 3-0 pentru echipa lui Mircea Rednic, care abia după o asemenea performanţă poate să vorbească despre ”New Dinamo”.

VIDEO | DINAMO - CRAIOVA 3-0 (Montini 30, 48, 53)

ECHIPELE DE START:

DINAMO: Muţiu - Sorescu, Popescu, Grigore, Corbu - Gomelt, Atmane - Hanca, Pesic, Salomao - Montini

CRAIOVA: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag - Mateiu, Fedele - Bărbuţ, Cicâldău, Bancu - Mitriţă

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 53: GOOOL DINAMO! Hattrick pentru Montini. Craiova e KO. 3-0 pentru Dinamo.

Min. 48: GOOOL DINAMO! Montino reuşeşte ”dubla”, după un contraatac de manual.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare.

Min. 40: Şutul lui Mitriţă e prins fără probleme de Muţiu.

Min. 30: GOOOL DINAMO! Montini deschide scorul în Ştefan cel Mare, cu un călcâi de senzaţie.

Min. 22: Şansă uriaşă de gol pentru Craiova! Pigliacelli degajează perfect, dar Bancu, scăpat singur, nu reuşeşte să înscrie.

Min. 19: Ocazie şi pentru Dinamo! Pesic se descurcă bine, dar şutul lui Montini e blocat de apărarea oltenilor. După corner, Salomao trece şi el pe lângă gol.

Min. 4: Prima şansă pentru Craiova. Şutul lui Bancu trece puţin pe lângă poarta lui Muţiu.

Min. 1: A început meciul.

UPDATE 20:15 | Echipele au ieşit la încălzire. Marius Avram a discutat cu managerii sportivi ai celor două echipe şi le-a comunicat că formaţiile pot ieşi pe gazon. Gazonul a fost curăţat în proporţie de aprope 100%. Marius Avram ar vrea să dea startul partidei înainte de ora 21:00. 

UPDATE 20:12 | Marius Avram a ieşit să inspecteze gazonul din Ştefan cel Mare

UPDATE 20:00 | OFICIAL: Meciul începe la ora 21:00. Jucătorii ies la încălzire la 20:30, iar startul va fi la ora 21:00, cu o oră întârziere faţă de ora iniţială.

UPDATE 19:45 | Partida dintre Dinamo şi Craiova s-ar putea să nu înceapă nici la 20:30. Marius Avram le-ar fi transmis celor două echipe că la ora 20:30 se va ieşi pe gazon, iar meciul ar urma să înceapă abia la 21:00.

UPDATE 19:25 | Marius Avram a decis să amâne cu 30 de minute startul partidei. Meciul va începe la 20:30 pentru ca organizatorii să deszăpezească în totalitate suprafaţa de joc.

UPDATE 18:50 | Pista arenei din Ştefan cel Mare este curăţată de zăpadă.

UPDATE 18:45 | Aşa se poate vedea, sau mai bine spus nu se poate vedea, din cabina comentatorilor pe Ştefan cel Mare.

UPDATE 18:40 | Dinamoviştii fac eforturi pentru a înlătura zăpada de pe gazon.

UPDATE | Suporterii Craiovei au ajuns la stadion

Dinamo a uitat să mai câştige pe propriul teren, iar în acest moment are şase meciuri consecutive fără victorie acasă. Ultimul succes al "câinilor" a fost în urmă cu mai bine de trei luni. Pe 25 august, Dinamo o învingea pe Hermannstadt, scor 2-1, cu un gol marcat în ultima fază de Pesic.

De atunci, echipa pregătită de Mircea Rednic a mai câştigat un singur meci şi în deplasare. A fost tot o victorie venită în ultima fază pe terenul celor de la FC Voluntari. Cu doar 19 puncte obţinute în 19 etape, Dinamo este în subsolul clasamentului, la opt puncte în spatele echipei de pe locul 6, Astra Giurgiu.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova are trei victorii consecutive în Liga I şi este la doar cinci puncte de liderul CFR Cluj. În partida din tur, oltenii s-au distrat cu echipa pregătită atunci de Florin Bratu şi s-au impus cu 3-0. După înfrângerea de la FC Botoşani, scor 1-2, Craiova s-a impus cu 1-0 în faţa Dunării Călăraşi, apoi, a câştigat meciurile cu Chiajna şi cu FC Voluntari cu acelaşi scor, 3-1.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamouniversitatea craiovaliga 1campionatflorin bratumircea rednic 

viewscnt
Articole similare