Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo câştigă fără emoţii meciul cu Voluntari. Situaţie tot mai grea pentru echipa lui Adrian Mutu

VIDEO | Dinamo câştigă fără emoţii meciul cu Voluntari. Situaţie tot mai grea pentru echipa lui Adrian Mutu

Superliga

Comentarii

Dinamo a câştigat cu 2-0 meciul cu Voluntari şi ţine trupa lui Mutu pe loc de baraj. Popa şi Grigore au semnat golurile dinamoviştilor, care ajung astfel la a 10-a victorie din playout.

Adrian Mutu are viaţă grea la Voluntari, acolo unde nu a mai reuşit să câştige un meci de patru etape. ”Briliantul” e la a treiea înfrângere din ultimele etape, iar situaţia ilfovenilor este din ce în ce mai complicată.

Dinamo a deschis scorul încă din minutul 14, atunci când Popa a profitat de o ieşire greşită la ofsaid a oaspeţilor şi l-a învins pe Mincă. Portarul Voluntariului a reuşit însă să-şi ţină în joc echipa cu mai multe intervenţii excelente pe parcursul confruntării din Ştefan cel Mare.

N-a mai avut însă ce să facă în minutul 76, când Ricardo Grigore l-a învins cu o lovitură de cap şi a bifat primul său gol pentru Dinamo. ”Câinii” conduc autoritar playout-ul, cu 50 de puncte, în timp ce Voluntari e pe loc de baraj, cu 25 de puncte.

VIDEO | DINAMO - VOLUNTARI 2-0 (Popa 14, Grigore 76)

ECHIPELE DE START:

DINAMO: Muţiu - Corbu, Popescu, Grigore, Olteanu - Nistor, Dudea, Gheorghe - Moldoveanu, Popa, Salomao

VOLUNTARI: Mincă - Novac, Balaur, Horj, Bucurică - Răuţă - Pârcălabu, Marinescu, Lazăr, Căpăţână - Voicu

Min. 90+3: Final de partidă.

Min. 76: GOOOL DINAMO! Ricardo Grigore majorează diferenţa dinamoviştilor.

Min. 72: Şutul lui Nistor e respins de Mincă în corner.

Min. 67: Ratare imensă pentru Dinamo! Popa nu-l poate bate pe Mincă, iar Lazăr respinge într-un moment extrem de important.

Min. 54: Şansă importantă pentru Voluntari. Dintr-o poziţie bună, Bălan şutează pe lângă poarta lui Muţiu.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare.

Min. 41: Ratare uriaşă pentru Dinamo! Popa scapă singur cu Mincă, dar de această dată portarul oaspeţilor intervine excelent.

Min. 14: GOOOL DINAMO! Popa îl învinge pe Mincă, după o fază în care apărarea Voluntariului a ratat ieşirea la ofsaid.

Min. 13: O nouă şansă bună pentru oaspeţi. Lazăr şutează departe, dintr-o poziţie excelentă.

Min. 4: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Marinescu trimite mingea în bară.

Min. 1: A început partida! FC Voluntari a avut mingea de start.


Dinamo a ratat principalul obiectiv pentru acest sezon, prezenţa în play-off, dar a arătat că nu este echipă de play-out. Echipa din Ştefan cel Mare este pe primul loc în play-out, cu un avans de 14 puncte faţă de următoarea clastă, FC Botoşani. În astfel de condiţii, Florin Bratu caută să cristalizeze şi să pregătească echipa pentru sezonul următor.

În paralel, antrenorul lui Dinamo vrea şi rezultate, chiar dacă echipa nu mai are nicio miză în clasament: ”Nu cedăm şi meci de meci Dinamo pare o echipă cu foame de rezultate. Cele 9 victorii din 11 arată o forţă a grupului”.

Meciul va fi unul special pentru Adi Mutu. Fostul mare internaţional român va fi adversarul echipei de care este ataşat sufleteşte, la care a jucat şi pentru care a lucrat ca director general: ”E un meci special, de ce să nu recunosc? Pentru că am fost director general al acestui club, am ajutat la formarea acestei echipe, am adus băietii care au venit şi bineînţeles că e un meci pe care îl simt mai mult decât pe celelalte”.

Dincolo de sentimente, Mutu are nevoie de victorie. În acest moment, FC Voluntari este pe locul de baraj în play-out, cu 25 de puncte, cu doar două mai multe de primul loc care retrogradează direct - ocupat acum de ACS Poli Timişoara:

”Ştiu bine ce mă aşteaptă pentru că ştiu bine jucătorii, ştiu că sunt jucători valoroşi, e cea mai în formă echipă din play-out. Joaca cel mai bine, are cele mai multe victorii. Noi suntem obligaţi să mergem la victorie şi sperăm să iasă bine pentru noi. Dacă reuşim să blocăm o echipă ca Dinamo, ne-ar da speranţe şi încredere pe viitor că putem fi o echipă care merităm să ne salvăm. Chiar dacă plecăm cu şansa a doua, sperăm să scoatem un rezultat bun, pentru că orice punct ne e de folos”, a spus antrenorul lui FC Voluntari.

Afla mai multe despre: fc voluntaridinamoliga 1adi mutuflorin bratu 

viewscnt
Articole similare