Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dortmund - PSG 1-0. Deznodământ amânat pentru returul de la Paris. A plouat cu ocazii uriaşe de ambele părţi în repriza a doua

VIDEO | Dortmund - PSG 1-0. Deznodământ amânat pentru returul de la Paris. A plouat cu ocazii uriaşe de ambele părţi în repriza a doua
Comentarii

Borussia Dortmund a câştigat duelul cu PSG, scor 1-0, în manşa tur a celei de-a doua semifinale din UEFA Champions League.

VIDEO | Dortmund - PSG 1-0 (Fullkrug 36)


Min 90+4. Final de meci.

Min 84. Ocazie BVB. Gazdele sunt pe cale să-şi mărească avantajul, dar nu reuşesc.

Min 81. Ocazie PSG. Francezii ratează din nou. Dembele se face de râs. Trimite peste poartă din careu.

Min 72. Ocazie PSG. Elevii lui Luis Enrique sunt din nou în faţa golului, dar Kobel este salvator pentru echipa sa în faţa lui Mbappe.

Min 63. Posibil penalty BVB. Gazdele cer o lovitură de la 11 metri, dar nu primesc nimic.

Min 60. Ocazie PSG. Fullkrug trimite peste poartă dintr-o poziţie ideală, din mijlocul careului.

Min 59. Ocazie BVB. Brandt trece pe lângă majorarea scorului.

Min 56. Ocazie PSG. Fabian Ruiz trece şi el pe lângă gol. BVB are noroc.

Min 52. Dublă ocazie PSG. Parizienii trimit de două ori mingea în bară. Prima oară - Mbappe, a doua oară - Hakimi.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+4. Pauză.

Min 44. Ocazie BVB. Sabitzer are o nouă şansă uriaşă de gol, dar îl are în faţă din nou pe Donnarumma.

Min 36. GOOOL BVB. Fullkrug deschide scorul pe Signal Iduna Park, după ce este lansat excelent de fundaşul Schlotterbeck. Preia magnific şi îl execută pe Donnarumma. Nemţii, în avantaj pe tabelă.

Min 20. Posibil penalty PSG. Nu se acordă nimic. Meciul continuă.

Min 14. Ocazie BVB. Sabitzer are prima mare şansă de gol a meciului, dar Donnarumma intervine în faţa deschiderii scorului.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Sabitzer, Can – Sancho, Brandl, Adeyemi – Fullkrug
  • Antrenor: Edin Terzic
  • PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Hernandes, Mendes – Zaire-Emery, Vitinha, Fabian – Dembele, Mbappe, Barcola
  • Antrenor: Luis Enrique

"Galben-negrii" au o misiune dificilă în drumul spre finala UEFA Champions League. Formaţia antrenată de Edin Terzic a trecut în mod dramatic de Atletico Madrid în faza sferturilor de finală, după o revenire excelentă pe teren propriu.

Tot pe Signal Iduna Park se joacă şi manşa a tur împotriva campioanei Franţei, Paris Saint-Germain. Parizienii, în egală măsură, au avut parte de două meciuri infernale împotriva Barcelonei, de care au reuşit să treacă, cu scorul de 6-4 la general.

În campionat, Dortmund a suferit o înfrângere clară în faţa celor de la RB Leipzig, cu scorul de 4-1 PSG a obţinut doar un egal în duelul cu echipa aflată în "zona roşie" a clasamentului din Ligue 1, Le Havre, dar jocul rezultatelor i-a adus un nou titlu în Ligue 1, după ce Lyon a învins echipa de pe locul secund din Franţa, Monaco, cu scorul de 3-2.

Echipa lui Luis Enrique o poate întâlni în finală, în cazul în care va trece de Borussia Dortmund de o echipă pe care a mai întâlnit-o în aceeaşi fază a competiţiei, în trecut, Bayern Munchen. Bavarezii au remizat cu scorul de 2-2, pe Allianz Arena, în turul cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: borussia dortmundpsguefa champions league 

viewscnt
Articole similare