Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Farul - U Cluj 0-3. Clujenii au câştigat cu un om în minus la revenirea lui Grigoraş pe stadionul "Farul"

VIDEO | Farul - U Cluj 0-3. Clujenii au câştigat cu un om în minus la revenirea lui Grigoraş pe stadionul "Farul"

Liga 2

Comentarii

La revenirea pe stadionul "Farul" din Constanţa, echipa lui Petre Grigoraş tot nu şi-a revenit. Farul a încasat trei goluri de la U Cluj şi se zbate în continuare în zona de jos a clasamentului.

Clujenii au deschis repede scorul, din penalty, prin unul dintre veterani, Goga. Chiar dacă au fost nevoiţi să joace cu un om mai puţin, din cauza celor două cartonaşe galbene primite de Haţegan, elevii lui Falub nu au avut nicio problemă şi chiar au mai marcat în a doua parte a meciului, în mare parte datorită greşelilor imense din apărarea adversă. 

Ca urmare a acestui rezultat, U Cluj urcă pe locul 6, cu 20 de puncte în 11 etape, în timp ce Farul are nouă puncte şi este pe 15, primul loc deasupra zonei roşii a clasamentului. 


Farul - U Cluj 0-3
Goga 7', Ursu 55', Florescu 80'

Min. 80: George Florescu punctează şi el după o nouă greşeală în defensiva constănţenilor. 

Min. 55: U Cluj majorează diferenţa! Ursu înscrie după o mare greşeală în apărarea celor de la Farul.

Min. 34: Eliminare la U Cluj. Haţegan încasează al doilea cartonaş galben şi ajunge la cabine mai devreme. 

Min. 7: Dorin Goga a deschis scorul din lovitură de pedeapsă


Farul se întoarce în această etapă pe stadionul legendar pe care a scris istorie. Arena din Constanţa va fi gazda meciului dintre "marinari" şi Universitatea Cluj. Va fi prima partidă pe teren propriu din postura manager sportiv pentru Ionel Dănciulescu cel care va putea fi alături de echipa sa după ce etapa trecută a lipsit de la Timişoara, acolo unde Farul a pierdut în faţa celor de la ASU Poli.

 

  • LIVE VIDEO | Farul - U Cluj, 16:00, Telekom Sport 1

 

Constănţenii sunt deasupra locurilor retrogradabile înaintea partidei contra ardelenilor care visează încă la primul succes pe teren străin din acest campionat. În urmă cu două runde obţinea U Cluj prima remiză afară, în faţa celor de la CS Mioveni. În rest trupa lui Falub are doar înfrângeri, în deplasare.  

Afla mai multe despre: mioveniu clujliga 2 

viewscnt
Articole similare