Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bologna - AC Milan 0-0. Oamenii lui Gattuso n-au reuşit să treacă de formaţia aflată pe loc retrogradabil

 VIDEO | Bologna - AC Milan 0-0. Oamenii lui Gattuso n-au reuşit să treacă de formaţia aflată pe loc retrogradabil

Serie A

Comentarii

AC Milan nu a reuşit să se impună pe terenul Bolognei. A fost un meci lipsit de spectaculozitate, dar şi de goluri. Bakayoko de la ”diavoli” a fost eliminat, după ce a primit două cartonaşe galbene

Bologna şi AC Milan au remizat fără goluri în restanţa etapei a 16-a din Serie A. Cele două echipe au fost zgârcite cu fotbalul, dar şi cu ocaziile. Primii au ratat oaspeţii. Palacio l-a întins pe Donnarumma.

De cealaltă parte, Calhanoglu a fost cel mai periculos jucător. Turcul putea aduce victoria diavolului milanez, însă poarta lui Skorupski a fost prea mică.

Echipa lui Gatusso a plecat cu un punct de pe Renato Dall'Ara, dar l-a pierdut pe Bakayoko. Francezul a fost eliminat după ce-a primit două cartonaşe galbene în trei minute. 


Echipele de start

Bologna: Skorupski - Calabresi, Danilo, Helander - Mattiello, Poli, Nagy, Svanberg, Mbaye - Santander, Palacio

Milan: Donnarumma - Calabria, Romagnoli, Zapata, Rodriguez - Suso, Kessie, Bakayoko, Calhanoglu - Cutrone, HIguain


Bologna a ajuns pe loc retrograbil după o serie nefastă de opt meciuri fără victorie. Iar următoarea perioadă se anunţă de foc pentru echipa lui Filippo Inzaghi care le va avea ca adversare pe Milan, Parma, Lazio şi Napoli. Contra milanezilor, Bologna a pierdut ultimele cinci dispute directe, iar pe teren propriu,roş-albaştrii nu au mai câştigat de aproape 17 ani în faţa adversarului de astăzi. Milan a cedat în campionat doar în faţa primelor clasate, Juventus, Napoli şi Inter.

  • LIVE VIDEO | Bologna - AC Milan, astăzi, ora 21:30, Telekom Sport 1 

Aşa că ar fi toate premisele pentru un meci fără eşec al diavolilor, care vor mai avea de jucat încă trei meciuri de campionat în 2018. Iar oaspeţii mai au un motiv pentru a câştiga în această seară. Vor să îşi ia revanşa după ce au pierdut lamentabil calificarea în primăvară europeană, învinşi de Olympiacos, în ultimul meci din grupele competiţiei. Partida de pe Stadio Renato Dall'Ara va reprezenta şi duelul între doi foşti colegi care au câştigat titlul mondial cu naţionala Italiei: Gennaro Gattusso şi Filippo Inzaghi. 


Stadio Renato Dall'Ara (Bologna)


Afla mai multe despre: bolognaac milangattusoinzaghi 

viewscnt
Articole similare