Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dunărea Călăraşi - FC Botoşani 3-2. Goluri, trei penalty-uri şi faze importante de gol

VIDEO | Dunărea Călăraşi - FC Botoşani 3-2. Goluri, trei penalty-uri şi faze importante de gol

Superliga

Comentarii

Primul meci al zilei de sâmbătă în Liga I se joacă între nou-promovata din Călăraşi şi moldovenii lui Costel Enache. Cele două echipe vor arunca în lupta ultimele transferuri.

Dunărea Călăraşi - FC Botoşani 3-2 (Kanda 29', Dobrosavlevici 37', Mediop 85' / Rodriguez 12', 52')

FINAL

min/ 85 - GOOOOOOOL Călăraşi! Mediop izbuteşte să marcheze din două încercări golul care o readuce pe echipa sa la conducerea partidei.

min. 52 - GOOOOOOOL Botoşani! Rodriguez marchează din nou de la punctul cu var.

min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

min. 37 - GOOOOOOL Călăraşi! Dobrosavlevici marchează spectaculos cu capul, după o lovitură de colţ.

min. 29 - GOOOOOOL Călăraşi! Keyta se distrează cu apărarea Botoşaniului, apoi îi pasează lui Kanda în faţa porţii, care trimite mingea pe sub Pap.

min. 20 - Penalty pentru Călăraşi! Mediop obţine o lovitură de pedeapsă, după un duel cu Miron, dar Silviu Pană trage slab, iar Pap respinge fără probleme balonul.

min. 12 - GOOOOOL Botoşani! Rodriguez trasformă o lovitură de la 11 metri obţinut de Roman.

min.  1 - A început partida!


Dunărea Călăraşi şi FC Botoşani deschid ziua de sâmbătă în Liga I. Cele două sunt despărţite în clasament de un singur cu punct, echipa lui Dan Alexa fiind peste cea a lui Costel Enache înaintea rundei a 8-a. La gazde ar putea apărea şi Alexandru Bourceanu ultimul transfer al echipei care a promovat în această vară în prima divizie. Dunărea are 9 puncte şi doar două înfrângeri în primele şapte etape ale actualei stagiuni. CS U Craiova şi Sepsi sunt formaţiile care i-au învins pe călărăşeni. 

  • LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - FC Botoşani, sâmbătă, ora 15:00, Telekom Sport 1

Şi cei de la FC Botoşani şi-au întărit lotul în pauza competiţională. Doi fotbalişti cu nume au ajuns în Moldova. Fabbrini şi Karaboue au fost transferaţi pentru a o duce pe FC Botoşani în play-off. Echipa lui Costel Enache este una dintre campioanele remizelor în prima jumătate a turului sezonului regulat. Are 5, la fel ca şi Astra. Singura înfrângere a moldovenilor a fost în derby-ul cu Poli Iaşi. 

Dunărea Călăraşi şi FC Botoşani se întâlnesc în premieră în Liga I, sâmbătă, de la ora 15:00. Meciul va fi live video & text pe www.telekomsport.ro. 

 

 

Rodriguez

Afla mai multe despre: liga icălăraşibotoşani 

viewscnt
Articole similare