Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Everton - Bournemouth 2-0. "Caramelele" obţin prima victorie după două înfrângeri

VIDEO | Everton - Bournemouth 2-0. "Caramelele" obţin prima victorie după două înfrângeri

Premier League

Comentarii

Everton şi Bournemouth se întâlnesc în primul meci al zilei de duminică în Premier League. Partida se dispută în etapa a 22-a a campionatului englez.

Elverton a învins-o, pe teren propriu, pe Bournemouth şi a urcat pe locul 10, cu 30 de puncte, însă echipa din spatele lor, Wolves, cu 29 de puncte, are un meci mai puţin. 

Bournemouth rămâne pe 12, cu 27 de puncte, şi nu a mai câştigat de patru meciuri, ultimul succes fiind cu echipa lui Florin Andone, Brighton, scor 2-0. 


Everton - Bournemouth 2-0 (Zouma 61, Calvert-Lewin 90+5)

Everton şi-a dezamăgit fanii în ultima vreme. A câştigat tot mai rar şi a coborât în clasament după o singură victorie în ultimele 8 etape. Caramelele sunt pe locul 11, la egalitate de puncte cu viitoarea adversară din Premier League. Bournemouth nu traversează nici ea o perioadă fastă. Are un singur succes de şapte etape încoace iar seria negativă a trimis-o în a doua jumătate a clasamentului. Interesant este că cele două au nu doar aceleaşi puncte strânse până acum ci şi un număr egal de goluri marcate, 31.

Diferenţa e făcută de cele încasate, mai multe cu 9 pentru oaspeţii de duminică de pe Goodison Park. Meciurile dintre Everton şi Bournemouth au fost mereu spectaculoase. De unul însă fanii îşi aduc aminte cu plăcere. În urmă cu aproape doi ani, tot pe terenul lui Everton gazdele se impuneau în duelul direct, scor 6-3. 

Afla mai multe despre: evertonsouthamptonpremier league 

viewscnt
Articole similare