Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Călăraşi - Astra 1-2. Gazdele au redus din diferenţă pe final, dar nu a fost suficient. Trupa lui Enache se apropie de play-off

VIDEO | Călăraşi - Astra 1-2. Gazdele au redus din diferenţă pe final, dar nu a fost suficient. Trupa lui Enache se apropie de play-offgalerie foto

Superliga

Comentarii

Astra a învins Dunărea Călăraşi şi a obţinut prima victorie în campionat după 4 înfrângeri şi un egal.

LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - Astra 1-2 (Mediop 70' / Mrzljak 11', Begue 18')

ECHIPELE DE START:

Dunărea Călăraşi: Lungu - Gligorov, Dobrosavlevici, Şeroni, Mendy - Al. Munteanu, Bourceanu, Honciu - Cârnaţ, Clemence, Souda; Rezerve: Popa - Walace, Kanda, V. Munteanu, Cucu, Simion, Mediop

Astra Giurgiu: Lazar - Butean, Bejan, Cestor, Radunovic - Llullaku, Koukou, Mrzljak, Begue - Alibec, Zoua; Rezerve: M. Santos - V. Gheorghe, Biceanu, N. Roşu, Truşescu, R. Crişan, Mengolo


Echipa lui Costel Enache a înscris rapid, prin Mrzljak în minutul 11, apoi a dominat aproape tot meciul. Alibec a pasat, iar Croatul a marcat mai uşor decat s-ar fi aşteptat. A fost 2-0 pentru giurgiuveni încă din minutul 18, când Begue a îndeplinit o formalitate, lăsat liber în gura porţii de fundaşii lui Alexa.

Din poziţie asemănătoare, Zoua a ratat incredibil în ultimul minut al reprizei. După pauză, Alibec l-a gasit perfect pe Mrzljak, dar croatul a ratat golul de 3-0 chiar daca era în poziţie excelentă. Ocaziile s-au răzbunat. Mediop a păcălit doi fundaşi şi portarul şi a redus din diferenţă în minutul 70.

La faza următoare Bourceanu a tras în bară, apoi Dunărea a forţat încercat egalarea... însă fără rezultat. Dunărea - Astra s-a terminat 1-2, iar giurgiuvenii s-au apropiat la 3 puncte de locurile de play-off. 

AICI AI TOATE REACŢIILE DE LA FINALUL PARTIDEI

 

 

FINAL

Min. 70 - GOOOOL Dunărea Călăraşi! Mediop reduce din diferenţă după un no-look pass de efect al lui Munteanu.

Min. 56 - Ocazie imensă ratată de Zoua! Mingea expediată de jucătorul Astrei trece la o palmă de stâlpul din dreapta al porţii călărăşenilor

Min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 44 - Ocazie pentru Astra! Zoua se înalţă în marginea careului de şase metri şi trimite periculos cu capul spre poarta lui Lungu.

Min. 28 - Lazar iese hazardat la o minge. Balonul ajunge la Souda, dar acesta se precipită şi trage peste poarta goală.

Min. 18 - GOOOOOL Astra! Butean îl găseşte foarte bine pe Begue în faţa porţii, iar jucătorul francez pune latul şi trimite mingea în plasa porţii apărate de Lungu.

Min. 11 - GOOOOOL Astra! Denis Alibec îi aşează excelent mingea lui Mrzljak, care îl învinge pe Lungu cu un şut din afara careului de 16 metri.

►Astra, cu Denis Alibec la conducerea jocului, preia frâiele partidei

►Dunărea Călăraşi pune presiune şi forţează deschiderea scorului încă din startul meciului

Min. 1 - A început partida! Dunărea are lovitura de start.


După un start bun de campionat, Dunărea Călăraşi este într-un regres continuu. Echipa pregătită de Dan Alexa nu a reuşit să mai câştige un meci în Liga 1 de nouă etape. Ultima victorie a venit în faţa celor de la FC Botoşani, pe teren propriu.

„Pentru mine este important să menţin tonsul la echipă, să nu luăm piciorul de pe acceleraţie. Cu o victorie se reglează totul”, a spus Alexa la o conferiţă de presă.

De partea cealaltă, Astra a pierdut contactul cu play-off-ul, după cinci meciuri fără victorie, ocupând acum locul şapte, la şase puncte în spatele Mediaşiului.

În partida cu Dunărea, Costel Enache nu va putea conta pe serviciile lui Buş şi Belu, amândoi fiind suspendaţi.

Preţuri bilete:

Peluză – 5 lei
Tribuna II – 10 lei
Tribuna I – 15 lei (sectoarele 1 – 4, 9 – 12)
Tribuna I – 20 lei (sectoarele 5 – 8 )

Biletele pe pun în vânzare la casa de bilete din Piaţa Centrală, sâmbătă, 8 decembrie 2018, între orele 11:00 – 16:00 iar în ziua meciului, la casa de bilete a stadionului Marin Anastasovici (intrarea de la Flor Union) şi în Piaţa Centrală începând cu orele 11:00.

Afla mai multe despre: liga 1astra giurgiudunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare