Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seara marilor surprize. FCSB o ia pe urmele lui Dinamo şi părăseşte Cupa României încă din optimi, după 1-2 la Călăraşi

VIDEO | Seara marilor surprize. FCSB o ia pe urmele lui Dinamo şi părăseşte Cupa României încă din optimi, după 1-2 la Călăraşi

Cupa României

Comentarii

FCSB a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale Cupei României, după ce a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Dunărea Călăraşi. Şi Dinamo a părăsit competiţia, în aceeaşi zi.

Golurile au fost marcate de Şeroni (47) şi Dobrosavlevici (80) pentru Dunărea Călăraşi, respectiv Dumitru (82) pentru FCSB.

În sferturile de finală s-au mai calificat echipele AFK Csikszereda (scor 6-5 cu Dinamo la loviturile de departajare), CFR Cluj (scor 1-0 cu Gaz Metan Mediaş), Sepsi Sfântu Gheorghe, după 5-0 cu CS Mioveni, Astra Giurgiu (4-3 după prelungiri cu Universitatea Cluj), CSU Craiova (4-1 cu Turris-Oltul Turnu Măgurele), Hermannstadt (3-0  cu FC Voluntari) şi FC Viitorul (2-2, 5-3 la loviturile de departajare).

VIDEO | Dunărea Călăraşi - FCSB 2-1 (Şeroni 47', Dobrosavlevici 80'/C. Dumitru 82')

Echipele de start:

Dunărea Călăraşi: C. Lungu - G. Simion, Dobrosavlevici, A. Şeroni, G. Mendy (D. Ispas 55) - A. Bourceanus, Gligorov - Keyta (S. Pană 66), Clemence (V. Munteanu 79), Kanda - Mediop

Rezerve: Straton - S. Cucu, V. Alexandru, N. Carnat
Antrenor: Dan Alexa

FCSB: A. Vlad - Jakolis, L. Filip, J. Morais, M. Roman - Nedelcu, Zlatinski (T. Moldovan 75) - I. Stoica (C. Dumitru 67), Moruţan, D. Benzar (Bodea 87) - Rusescu
Rezerve: Bălgrădean - L. Ardelean, A. Arnold, D. Toma
Antrenor: Nicolae Dică


Final de meci.

Min. 90+4: Roşu Raul Rusescu! Atacantul FCSB-ului vede al doilea galben pentru joc periculos şi este trimis la cabine.

Min. 82: Gol, FCSB! Introdus pe teren în minutul 67, Cristian Dumitru reduce din diferenţă cu o lovitură de cap, din apropiere.

Min. 80: Gol, Călăraşi! Dobrosavlevici duce scorul la 2-0, după o fază asemnănătoare celei de la deschiderea scorului: centrare din corner şi reluare cu capul de la prima bară. Dacă la golul lui Şeroni, Vlad a ieşit greşit, de această dată tânărul portar al FCSB-ului a rămas pe linia porţii, dar n-a avut reacţie.

Min. 71: Dunărea Călăraşi, aproape de 2-0.

Min. 61: Ocazie FCSB. Rusescu trimite cu capul din apropiere, dar Lungu reuşeşte să prindă balonul fix de pe linia porţii.

Min. 58: Ocazie Dunărea Călăraşi! Acelaşi Şeroni reia puţin pe lângă poartă cu capul, după o centrare a lui Bourceanu, din lovitură liberă.

Min. 47: Gol, Dunărea Călăraşi! Alin Şeroni deschide scorul cu o lovitură de cap, după o ieşire hazardată a lui Andrei Vlad, la o lovitură de colţ.

Pauză la Călăraşi.

Min. 31: Ocazie Dunărea Călăraşi. Keyta reia spectaculos din demivoleu, dar mingea se duce peste poarta lui Vlad.

Min. 15: Ocazie FCSB. Nedelcu trimite bine din demivoleu, de la 20 de metri, dar mingea trece puţin pe lângă poartă.

Min. 4: Ocazie Dunărea Călăraşi. Mediop ia o acţiune pe cont propriu, intră în centru din dreapta în stânga şi şutează bine, dar mingea trece puţin pe lângă stâlpul din stânga porţii lui Andrei Vlad.

Min. 1: Gazdele cer penalty la o intervenţie a lui Mihai Roman asupra lui Kanda, în secunda 15.

A început meciul.


Dunărea Călăraşi va juca joi seara, de la ora 21:45, cu FCSB în optimile Cupei României, iar partida se va juca în nocturnă. Conducerea clubului a apelat la o fimă din Baia Mare pentru instalarea unei instalaţii de nocturnă mobilă. Costurile s-au ridicat la 55.000 de euro.

  • LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - FCSB, joi de la ora 21:45 pe Telekom Sport 1

Formaţia lui Nicolae Dică nu pare să pună prea mult accent pe această competiţie în ultimii ani, iar problemele de lot afectează şi mai tare gruparea roş-albastră, într-o perioadă cu multe meciuri.

Ultimele informaţii dinspre FCSB anunţă că fundaşii Momcilovic, Stan şi Planic vor reveni pe gazon cel mai devreme într-o lună de zile, în timp ce Pintilii şi Ovidiu Popescu vor sta mai mult timp în afara terenului.

  • LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - FCSB, joi de la ora 21:45 pe Telekom Sport 1

În aceste condiţii, la Călăraşi, Dică ar putea apela la o formulă oarecum experimentală, în care singurii fotbalişti cu mare experienţă din teren ar fi Mihai Roman, Antonio Jakolis, Morais sau Raul Rusescu.

Antrenorul FCSB-ului are în continuare mari probleme cu încropirea unei defensive solide, iar în meciul din această seară ar putea apărea ca titulari tinerii Cană şi Botezatu.

  • LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - FCSB, joi de la ora 21:45 pe Telekom Sport 1

FCSB şi Dunărea au jucat un singur meci direct de-alungul timpului. Meciul din etapa a 9-a a acestui sezon s-a încheiat cu victoria roş - albaştrilor, scor 2-0, după golurile lui Denis Man şi Florin Tănase. Niciunul dintre ei nu vor fi titulari în această seară la Călăraşi.

Formaţii probabile:

Dunărea Călăraşi: Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Şeroni, Ispas - Bourceanu, Cucu - Kanda, Pană, Carnat - Mediop

FCSB: Vlad - Jakolis, Filip, Morais, Botezatu - Toma, Nedelcu - Roman, Moruţan, D. Benzar - Rusescu

Afla mai multe despre: dunărea călăraşifcsbcupa românieiliveoptimi cupa româniei 

viewscnt
Articole similare