Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teja Vu. Alt antrenor, acelaşi scenariu! FCSB, pas greşit la Călăraşi. Golul lui Man e anulat de gafa lui Bălgrădean

VIDEO | Teja Vu. Alt antrenor, acelaşi scenariu! FCSB, pas greşit la Călăraşi. Golul lui Man e anulat de gafa lui Bălgrădean

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a început cu stângul aventura la FCSB. Roş-albaştrii au terminat la egalitate meciul de la Călăraşi, scor 1-1, iar CFR Cluj se poate distanţa şi mai mult în fruntea clasamentului.

FCSB a avut posesia, dar Mihai Teja n-a reuşit să obţină victoria la debutul pe banca roş-albaştrilor. Dennis Man a reuşit să deschidă scorul în minutul 16, cu un şut excelent de la marginea careului mare.

Numai că steliştii n-au rezolvat problemele din apărare, iar gazdele au profitat. Bălgrădean a greşit de două ori în aceeaşi fază, iar Mediop l-a taxat. Dunărea a egalat în minutul 31 şi a reuşit să păstreze scorul final până la ultimul fluier al lui Haţegan.

Dennis Man a putut face dubla în repriza secundă, dar a ratat incredibil după ce a scăpat singur cu Calancea. Roş-albaştrii puteau da lovitura în ultima secundă, însă lovitura de cap a lui Gnohere, din trei metri, a trecut puţin peste poarta Dunării.

VIDEO | DUNĂREA CĂLĂRAŞI - FCSB 1-1 (Mediop 31 / Man 16)

ECHIPELE DE START

Dunărea: Calancea - Vlădoiu, Dobrosavlevici, Luchin, Ben Djemia - Honciu, Bourceanu, Souda, Mendy - Mediop, Ammari
Rezerve: Popa - Sârgi, Henderson, Simion, V. Munteanu, A. Munteanu, A. Omrani
Antrenor: Dan Alexa

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Filip, Junior Morais - Nedelcu, Stoian - Man, Tănase, Fl. Coman - Rusescu
Rezerve: A. Vlad - Gnohere, Moruţan, I. Hora, Fl. Matei, Al. Stan, Fl. Teixeira
Antrenor: Mihai Teja

Min. 90+6. Fluier final.

Min. 90+5: Matei centrează perfect, dar Gnohere, din trei metri, trimite peste poartă.

Min. 90: Cinci minute suplimentare.

Min. 88: Scandal la Călăraşi! Alexa este eliminat, după proteste vehemente.

Min. 68: Fază frumoasă reuşită de FCSB, încheiată cu şutul lui Man. Calancea e la post şi reţine.

Min. 67: Ultima schimbare făcută de Teja. A intrat Gnohere şi a ieşit Florin Tănase.

Min. 59: Fază frumoasă a celor de la FCSB! Şutul lui Coman trece puţin pe lângă poartă.

Min. 58: O nouă schimbare la FCSB: Iese Rusescu şi intră Moruţan.

Min. 51: Schimbare la FCSB: Iese Stoian şi intră Florentin Matei.

Min. 50: OCAZIE URIAŞĂ PENTRU FCSB! Rămas singur cu portarul, Man ratează incredibil.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+3: OCAZIE MARE PENTRU CĂLĂRAŞI! Mediop rămâne singur cu Bălgrădean, dar goalkeeper-ul roş-albaştrilor reuşeşte să respingă în corner.

Min. 45: Trei minute suplimentare.

Min. 31: GOOOL DUNĂREA! Mediop marchează după o greşeală a lui Bălgrădean.

Min. 16: GOOOL FCSB! Dennis Man deschide scorul cu un şut excelent de la marginea careului.

Min. 15: Un prim sfert de oră liniştit la Călăraşi. FCSB are posesia, dar fără ocazii periculoase.

Min. 3: Şutul lui Filip trece puţin pe lângă poarta lui Calancea. Primele emoţii pentru călărăşeni.

Min. 1: A început meciul.

UPDATE | Aproape 6.000 de bilete s-au vândut pentru meciul dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB.

Partida dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB va fi sâmbătă, de la ora 14:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Roş-albaştrii au de luat o revanşă în faţa nou promovatei. În acest sezon, Dunărea Călăraşi a produs marea surpriză a optimilor de finală din Cupa României şi a eliminat-o pe FCSB din competiţie. Echipa pregătită de Dan Alexa s-a impus cu 2-1, iar acum va juca împotriva Astrei Giurgiu în sferturile de finală.

Înaintea meciului din Cupa României, FCSB şi Dunărea Călăraşi se întâlniseră în Liga I. La finalul lunii septembrie, anul trecut, vicecampioana României s-a impus cu 2-0 în faţa nou promovatei. Man şi Tănase au marcat atunci golurile victoriei.

În partidele de pregătire din Marbella, FCSB n-a reuşit să câştige niciun meci. Echipa pregătită de Mihai Teja a scos trei remize. Mai întâi, a fost un 0-0 cu FC Lucerna, apoi au urmat două egaluri, 2-2, cu Shanghai Shenhua, şi 1-1, cu Dinamo Kiev.

LIVE VIDEO Dunărea Călăraşi - FCSB. Transferuri pe bandă rulantă

Lotul Dunării Călăraşi a fost schimbat în totalitate în această iarnă. 14 jucători au semnat deja cu nou promovata, care, totodată, s-a şi despărţit de alţi şapte fotbalişti care au contribuit la rezultatele obţinute de Dunprea în prima parte a sezonului. 

Transferuri realizate de Dunărea Călăraşi:
- veniri:
D. Benzar (FCSB), Calancea (CSU Craiova), Şt. Vlădoiu (FC Snagov), Mukanya (Trakai), Luchin (Viitorul), Semedo (Leixoes), C. Nica, Sârghi, Henderson, Najib, Digbeu, A. Omrani, Djemia, Mapuku (toţi liberi)
- plecări: Kanda, Şandru, Mezu, Babei, Monroy, Walace, Puşcaş (toţi contacte reziliate), Carnat (Sepsi)

De partea cealaltă, FCSB n-a fost la fel de activă pe piaţa transferurilor, însă a reuşit câteva mutări impresionante pentru fotbalul românesc. Florentina Matei, Ioan Hora şi Adrian Stoian sunt cei trei jucători aduşi de Gigi Becali pentru a-l ajuta pe Mihai Teja în compartimentul ofensiv.

Transferuri realizate de FCSB:
- veniri:
Fl. Matei (liber), Stoian (Crotone), Hora (liber)
- plecări: D. Benzar, I. Stoica (ambii Călăraşi), Pacionel (Farul)

LIVE VIDEO Dunărea Călăraşi - FCSB. Disputa antrenorilor

FCSB a pierdut ultimul meci disputat în 2018. A fost un 0-2, pe propriul teren, în derby-ul pentru primul loc cu CFR Cluj, iar, în urma acestui rezultat, Nicolae Dică a fost demis de pe banca vicecampioanei. La doar câteva zile distanţă de la înfrângerea de pe Arena Naţională, Gigi Becali a recunoscut că are o listă amplă de posibili înlocuitori.

Marii favoriţi erau Dan Alexa şi Mihai Teja. Ulterior, după ce s-a întâlnit cu ambii antrenori, patronul roş-albaştrilor a mers pe mâna lui Teja, pe care l-a adus de la Gaz Metan Mediaş.

"Mihai este un băiat deştept, eu îl cunosc foarte bine, este prietenul meu, mereu unde a antrenat a avut rezultate, un antrenor foarte preocupat. În primul rând, fotbalistul te acceptă în momentul în care ştii fotbal, iar el ştie foarte mult fotbal. Şi eu cred că Steaua a făcut o alegere bună prin aducerea lui Teja. Eu am mai spus-o, la Steaua nu a fost să fie. Pentru mine adevărata provocare este să o salvez pe Dunărea Călăraşi de la retrogradare" , a declarat Dan Alexa pentru Telekom Sport.

Nu rataţi meciul Dunărea Călăraşi - FCSB, sâmbătă, de la ora 14:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbdunarea calarasiliga 1mihai tejadan alexa 

viewscnt
Articole similare