Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul Ploieşti, victorie fără drept de apel pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi

Petrolul Ploieşti, victorie fără drept de apel pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi

Liga 2

Comentarii

Petrolul şi-a revenit după eşecul usturător din etapa trecută, 0-3 cu UTA şi a făcut instrucţie cu Dunărea Călăraşi.

Arnăutu a fost one man show în prima repriză. A deschis scorul după aproape un sfert de oră de joc, apoi a dublat avantajul dintr-o lovitură liberă executată excelent.
Echipa lui Stoican nu a încetat raidurile ofensive nici în al doilea act. A înscris şi Zaharia. Scorul final, Dunărea Călăraşi - Petrolul 1-3 a fost stabilil de Gliga, cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar.

Dunărea Călăraşi va fi la primul meci pe teren propriu în acest campionat. Retrogradată în vară din Liga 1, echipa antrenată de Cristi Pustai a pierdut ambele partide disputate în deplasare până acum. Le-a avut ca adversare pe UTA şi Farul şi de fiecare dată a fost învinsă fără să marcheze. Acum Bawab & Co au parte de un alt adversar care luptă pentru promovare.

  • LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - Petrolul, astăzi, ora 15:30, Telekom Sport 1

Petrolul vine la Călăraşi cu doar trei puncte în cont după primele două runde. Ploieştenii au câştigat în ultimul minut meciul de pe terenul lui Metaloglobus şi au fost învinşi apoi, la fel ca şi Dunărea, de arădeni la scor de forfait. Partida de astăzi va al 10-lea duel dintre Flavius Stoican şi Cristi Pustai în calitate de antrenori. Tehnicianul Petrolului are 4 victorii, în timp ce rivalul lui, doar 3. 

Afla mai multe despre: dunărea călăraşipetrolulliga 2pustaistoican 

viewscnt
Articole similare