Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meciul şi victoria pentru Lobonţ! Energeticianul - U Cluj 0-2. Gol superb reuşit de Florescu. Rezultatele înregistrate în Liga 2

VIDEO | Meciul şi victoria pentru Lobonţ! Energeticianul - U Cluj 0-2. Gol superb reuşit de Florescu. Rezultatele înregistrate în Liga 2

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia Energeticianul, în etapa a 22-a din Liga 2.

George Florescu şi Florin Axente au marcat golurile celui de-al doilea succes obţinut de Bogdan Lobonţ pe banca Universităţii Cluj, din tot atâtea meciuri.

În urma acestui succes, U Cluj acumulează 47 de puncte şi revine pe poziţia a treia, la un punct de locul 2, ocupat de Academica Clinceni, şi la două în spatele liderului Sportul Snagov.

Rezultatele înregistrate sâmbătă în Liga 2:

Academica Clinceni - Farul 1-0

CS Baloteşti - CS Mioveni 0-2

Luceafărul Oradea - ASU Poli 0-0

Metaloglobus - FC Argeş 1-0

ACS Poli - Ripensia 1-0

Sportul Snagov - Daco-Getica 2-1

UTA - Dacia Unirea Brăila 3-0

Energeticianul - U Cluj 0-2

Energeticianul - U Cluj 0-2 (Florescu 14, Axente 90+2)

Min. 90+2 GOOOL U Cluj! Trupa lui Lobonţ scapă de emoţii după ce Axente driblează portarul şi înscrie în poarta goală.

Min. 14 GOOOL U Cluj! Florescu deschide scorul după un şut superb!

Energeticianul a rămas fără antrenor în pauza competiţională după ce Bogdan Andone a acceptat oferta lui Mihai Teja de a deveni secundul său la FCSB. În locul fostului jucător de la Rapid, la Energeticianul a fost numit George Zima care la 29 de ani a devenit cel mai tânăr antrenor din liga secundă. Şi echipa sa este foarte tânără, cu o medie de vârstă de 21 de ani. Nou-promovata este pe locul 8 în clasament înaintea reluării sezonului la 8 puncte de zona retrogradării. Pe teren propriu, trupa care îşi dispută meciurile de acasă la Petroşani a pierdut doar de două ori din 10 jocuri disputate acasă, cu Academica Clinceni şi Petrolul. 

  • LIVE VIDEO | Energeticianul - U Cluj, sâmbătă, 13:00, Telekom Sport 2

Universitatea Cluj este pe poziţia a cincea în campionat, după ce Chindia a depăşit-o în urma succesului cu Aerostar. Ardelenii sunt la trei puncte de noul lider, diferenţă care se poate anula în cazul unei victorii a alb-negrilor în meicul de sâmbătă. Bogdan Lobonţ a debutat ca antrenro al clujenilor în ultima rundă din 2018, la partida contra Chindiei iar fostul portar al naţionalei are ca obiectiv să o readucă pe U Cluj în prima divizie în anul centarului clubului. 

Afla mai multe despre: energeticianulu clujlobonţzima 

viewscnt
Articole similare