Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Etapa a 2-a din Six Nations 2019: Trei dueluri super atractive, toate transmise în direct la Telekom Sport

LIVE VIDEO | Etapa a 2-a din Six Nations 2019: Trei dueluri super atractive, toate transmise în direct la Telekom Sport

Rugby

Comentarii

Six Nations, cea mai importantă competiţie de rugby din emisfera nordică se pregăteşte de debut. Ediţia din 2019 se desfăşoară în perioada 1 februarie - 16 martie şi se vede în direct şi exclusivitate la Telekom Sport. Pe 9 şi 10 februarie are loc a doua etapă, cu alte trei meciuri super atractive.

În prima etapă s-au disputat de asemenea trei meciuri. Franţa a pierdut partida cu Ţara Galilor cu scorul de 19-24, în timp ce Scoţia a bătut Italia cu 33-20. În cel mai atractiv meci al primei runde, Irlanda a pierdut cu Anglia, scor 20-32.

Următoarea etapă programează următoarele dueluri. Toate vor fi transmise în direct la Telekom Sport

  • Scoţia - Irlanda, 9 februarie, 16:15, Telekom Sport 4;
  • Italia - Ţara Galilor, 9 februarie, 18:45, Telekom Sport 4;
  • Anglia - Franţa, 10 februarie, 17:00, Telekom Sport 4;

Scoţia - Irlanda, 9 februarie, 16:15, Telekom Sport 4

Scoţia are moralul ridicat după prima victorie obţinută în faţa Italiei. De cealălaltă parte, Irlanda vine după un eşec clar în faţa Angliei.

De remarcat că scoţienii au câştigat meciul din prima rundă, cu acelaşi scor cu care irlandezii au pierdut partida cu Anglia.

Cea mai bună echipă naţională de rugby din 2018, selecţionata trifoiului a găsit resurse pentru a pune în teren una din cele mai bune variante ale sale din istorie. Această versiune o aşteaptă specialiştii contra Scoţiei.

Italia - Ţara Galilor, 9 februarie, 18:45, Telekom Sport 4

Învingătoare în faţa Franţei, Ţara Galilor dă piept în direct la Telekom Sport 4 cu Italia şi porneşte indiscutabil cu prima şansă.

Ţara Galilor e una dintre primele echipe din Emisfera Nordică care a adoptat talia ca criteriu de selectie şi este una dintre forţele competiţiei. De cealălaltă parte, Italia a reuşit ultima victorie în Six Nations la Edinburgh, în faţa Scoţiei însă acest lucru se întâmpla în 28 februarie ...2015!

Italia are 17 partide pierdute consecutiv în această competiţie.

Anglia - Franţa, 10 februarie, 17:00, Telekom Sport 4

Franţa, care a pierdut în faţa Ţării Galilor în prima rundă, pare să aibă şansa a doua contra Angliei, formaţia care a câştigat clar partida cu Irlanda, dar care nu traversează o perioadă prea bună.

După mondialul găzduit în 2015, cu un exit din faza grupelor, a venit în 2018 locul 5 în Turneul celor 6 Naţiuni. Cea mai proastă poziţie a Angliei în actualul format. Francezii lui Jaques Brunel nu stau nici ei prea bine. 

Pentru selecţionata ”cocoşului galic” premisele nu sunt tocmai pozitive nici la această competiţie. De remarcat că niciun jucator de trei sferturi care a început turneul anul trecut nu mai e acum în lot.

Pe site-ul nostru găseşti Ghidul COMPLET al Six Nations 2019 precum si programul transmisiunilor Telekom Sport

Afla mai multe despre: six nations 2019 

viewscnt
Articole similare