Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Etapa cu numărul 35 din Serie A continuă la Telekom Sport. Parma - Napoli şi Inter - Fiorentina, capetele de afiş de miercuri

LIVE VIDEO | Etapa cu numărul 35 din Serie A continuă la Telekom Sport. Parma - Napoli şi Inter - Fiorentina, capetele de afiş de miercuri

Serie A

Comentarii

Campionatul Italiei se apropie de final, dar Telekom nu scapă aproape nicio partidă din Serie A. Miercuri, 22 iulie, vor fi transmise cinci meciuri, printre care şi Parma - Napoli sau Inter - Fiorentina.

Parma - Napoli, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro, miercuri, de la ora 20:30

Parma s-a impus neaşteptat cu 2-1 în turul de pe San Paolo, cu golul lui Gervinho din ultimul minut. A fost o mică revanşă după ce sezonul trecut Napoli o umilise, scor de neprezentare  în deplasare şi 0-4 pe teren propriu. De cealaltă parte, oaspeţii ocupă locul 6, cu 56 de puncte. Napoli e la două lungimi de Roma şi la egalitate cu Milan. Din zece meciuri de la revenire, echipa lui Gattuso nu a pierdut decât o dată, 0-2 la Atalanta, la începutul lunii.

Inter - Fiorentina, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro, miercuri, de la ora 22:45

După 1-1 în tur, Inter şi Fiorentina s-au întâlnit în ianuarie şi în Cupă, unde Inter s-a impus cu 2-1. Ambele echipe au înscris în ultimele cinci confruntări directe dintre Inter şi Fiorentina. oaspeţii vin pe Giuseppe Meazza de pe locul 12, cu 42 de puncte, la 13 de retrogradare, cu patru etape înainte de final, deci matematic sunt scăpaţi de griji. Truap din Firenze n-a mai învins-o pe Inter de şase partide, trei au fost în deplasare, toate pierdute, trei acasă, toate terminate ndedecis. Ultimul succes a fost de poveste, 5-4 pe Artemio Franchi, în aprilie 2017, meci la care Ianis Hagi a fost rezervă. Fiorentina e neînvinsă din priam zi a lunii iulie,  scor 1-3 cu Sassuolo.

Sampdoria - Genoa, LIVE VIDEO pe Telekeom Sport 4 şi telekomsport.ro, miercuri, de la ora 22:45

Sampdoria primeşte vizita celo de la Genoa în episodul cu numărul 100 din Derby della Lanterna. Gazdele sunt pe locul 13 în Serie A şi sunt singura echipă care are maximum de puncte în ultimele trei partide. Sampdoria are un palmares de 12 victorii, cinci egaluri şi 17 eşecuri. În ceea ce priveşte goalverajul, gazdele au dat 45 de goluri şi au primit 56, dar în cinci din ultimele şase dueluri cu Genoa au scăpat cu poarta intactă. De cealaltă parte, Genoa e pe locul 17 în clasament. Are un bilanţ de opt succese, nouă egaluri şi 17 eşecuri. În ultimele 26 de deplasări din campionat, Genoa a câştigat de numai două ori. Vedeta echipei e veteranul Goran Pandem, care e şi golgheter, cu nouă reuşite.

Torino - Verona, LIVE ONLINE pe telekomsport.ro, miercuri, de la ora 22:45

Torinezii sunt la trei locuri de zona roşie a clasamentului şi faţă de Lecce are cu opt puncte mai mult cu patru etape rămase până la final. În meciurile de pe teren propriu din acest sezon a câştigat de şapte ori şi de tot atâtea ori a pierdut plus alte trei rezultate de egalitate. De cealaltă parte, Verona are doar trei victorii pe teren străin. În rest a bifat şapte egaluri şi de tot atâtea ori a pierdut. Deşi este pe locul 9 în Serie A şi a strâns până acum 45 de puncte, Verona a fost una dintre cele mai slabe echipe în ultimele cinci etape, fără vreun succes obţinut. A remizat de trei ori şi în alte două rânduri a fost învinsă.

SPAL - Roma, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 3 şi telekomsport.ro, miercuri, de la ora 22:45

SPAL se întoarce după doar trei sezoane în Serie A, acolo unde a promovat în 2017, după 49 de ani de absenţă. Trupa din Ferrara e deja retrogradată cu patru etape înainte de finalul sezonului. Eşecul de duminică, de la Brescia, 1-2, a fost decisiv. Gazdele au cinci înfrângeri consecutive, cu Sampdoria, Udinese, Genoa, Inter şi Brescia, şi are doar 19 puncte, 14 în spatele ultimului loc salvator, pe care se află Genoa. Trupa de pe Stadio Paolo Mazza e fără victorie în ultimele opt etape, în care are un singur punct, cu AC Milan, scor 2-2. Roma a rămas pe locul 5 şi e sigură de poziţia de Europa League, acolo unde va merge alături de Napoli şi Milan, ambele aflate la câte două puncte distanţă. Capitolinii nu mai au însă şanse la Liga Campionilor. Rivala Lazio, aflată pe locul 4, este la 11 puncte în faţă, cu numai patru etape înainte de finalul sezonului. Roma e neînvinsă în ultimele patru etape, în care are zece puncte din 12 posibile: le-a învins pe Parma, Brescia şi Verona, iar etapa trecută a remizat cu Inter, 2-2.

 

Afla mai multe despre: serie ainternapoli 

viewscnt
Articole similare